Su cok iciyosan onuda hesaplaBenim menüleri az çok görüyorsunuz asla dışına çıkmıyorum. benim niye 3 kg falan fark oluyor ya
Ben 2 anca iciyorum yatana kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su cok iciyosan onuda hesaplaBenim menüleri az çok görüyorsunuz asla dışına çıkmıyorum. benim niye 3 kg falan fark oluyor ya
Acaba bir sorun mu var ödem su tutma vs gibiBenim menüleri az çok görüyorsunuz asla dışına çıkmıyorum. benim niye 3 kg falan fark oluyor ya
Çok az yediğiniz için vücut aç kalma refleksi ile yağ ve su tutuyor olabilir miBenim menüleri az çok görüyorsunuz asla dışına çıkmıyorum. benim niye 3 kg falan fark oluyor ya
Makarna mecbur yeşil mercimek ve düğün çorbası et suyu kokuyordu sagah bir heves başlıyorum ama akşam aclktan gözüm donuyo. Hatta evi bekkeyemeden dışarda yiyorum. Bı de 8000 adım iyi aslnda yakmam.lazim ama?Sabah guzel olmus ama sonra bozmussun
Ogle bi tik iyi makarna dilimi buyuk degilse
Amaa aksam olmamis
1.5 2 kg falanKızlar merak ettim beni aydınlatın lütfen
Sabah aç karnına tartı ile akşam yemeğinden sonra ki tartı arası kaç kilo fark ediyor
Teşekkür ederim eş yok çocuğum var yemkleri annem yapar haftasonu ben ycparim ama yaşlı halı yok bugün yapmadı mesela yarın da yapmicam. 1930 gelip yemek yapmak (( bir anda düzen değiştirmek.zor evet ama bu menü gibi devam etsem de.kilo vereme biliorm ztn su içmem çok az40 dk çok ta uzun değil ki o 40 dk da dinlenebilir veya balığın yanına salata yapabilirsiniz
Ama kilo vermek diyet vs çok zor sizi anlıyorum bir anda diyete girmek yeme düzenini değiştirmek çok zor heleki çocuklar eş vs varsa
İnşallah başarırsınız
Elhan LenaGKizlar yeni üye ilk gunumde sanieim yuz karasiyim
12 haziran çarşamba
Sabah 0800
bır tk tahınpekmez 1 mınık kepek ekmegı bes altı prca cornflakes
5 zeytin, 3 parça kaşar peynir. uc cherry domates
Salatalık
1 dilim kek
oglen 1230
bır dılım fırın makarna bır yk yesıl mercımek bol salat ıkı uc yk yogurtlu semızotu
Ara.ogun elma bir avuç kuruyemis
Akşam 1900
Hamburger menü cola
Su: 1 lt
Adım 8000
Sizi anlıyorum acaba hafta sonu bir kaç çeşit sağlıklı yemek yapıp saklama kaplarına atsanız gelince şipşak ısıtsanızTeşekkür ederim eş yok çocuğum var yemkleri annem yapar haftasonu ben ycparim ama yaşlı halı yok bugün yapmadı mesela yarın da yapmicam. 1930 gelip yemek yapmak (( bir anda düzen değiştirmek.zor evet ama bu menü gibi devam etsem de.kilo vereme biliorm ztn su içmem çok az
Canım mesela ben sabah 73.5 çıkıyorum akşam 72Kızlar merak ettim beni aydınlatın lütfen
Sabah aç karnına tartı ile akşam yemeğinden sonra ki tartı arası kaç kilo fark ediyor
Çok mantıklı. Önerilerinize açığım. Airfrye olsa mücver yapardım ama kendi evim değil ki alayım annem istemez zaten. Sağlıklı yemek pratik yemek önerilerinize açığım haftasonu için kolestrol çıkarmayan trigliserid mi ne kan yaglari o çok yüksek benim.Sizi anlıyorum acaba hafta sonu bir kaç çeşit sağlıklı yemek yapıp saklama kaplarına atsanız gelince şipşak ısıtsanız
Senin tartı bozuk degilmiydiBenim menüleri az çok görüyorsunuz asla dışına çıkmıyorum. benim niye 3 kg falan fark oluyor ya
Sizi anlıyorum eminim ki zor bir hayatınız var o süreçlerden bende geçtimÇok mantıklı. Önerilerinize açığım. Airfrye olsa mücver yapardım ama kendi evim değil ki alayım annem istemez zaten. Sağlıklı yemek pratik yemek önerilerinize açığım haftasonu için kolestrol çıkarmayan trigliserid mi ne kan yaglari o çok yüksek benim.
Teşekkürler canımGun ici deki menunle pogcayi telafi etmissin gibi bence
Guzel canim afiyet olsun
Guzel menu afiyet olsun canim
Gecmis olsun canim
Afiyet olsun guzel menu canim
Evet Su bazen 3 litreyi geçiyorSu cok iciyosan onuda hesapla
Ben 2 anca iciyorum yatana kadar
Geçmiş olsun kaptanımİyi akşamlar kızlar çok fena hastayım kac gundur düzelemiyorum o yüzden pek giremiyorum
Sabah
10.30
Yeşil çay
2 adet Salatalık
5 adet zeytin
12. 00
Türk kahvesi
1 tane un kurabiyesi
17.00
Ekmeksiz pidesiz servis döner
Ayran
3.5 lt su spor yapamadım halsizlikten bebekte olunca
Elhan
Geçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle şifa versinİyi akşamlar kızlar çok fena hastayım kac gundur düzelemiyorum o yüzden pek giremiyorum
Sabah
10.30
Yeşil çay
2 adet Salatalık
5 adet zeytin
12. 00
Türk kahvesi
1 tane un kurabiyesi
17.00
Ekmeksiz pidesiz servis döner
Ayran
3.5 lt su spor yapamadım halsizlikten bebekte olunca
Elhan
Canım seninki de değişikmişCanım mesela ben sabah 73.5 çıkıyorum akşam 72
Bu vücut durumuna yediğine ictigin suya WC durumuna göre değişir
Teşekkür ederim balım ilaçta kullanamıyorum öylece sürünüyorumGeçmiş olsun kaptanım
Amiin inşalah canımGeçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle şifa versin