- 29 Mayıs 2024
- 2.145
- 5.229
Evdeyim tamam dediğinizi yapayım çok teşekkür ederimCanım çalışıyor musun evde misin? Evdeysen soğuk süt,1 muz,2 yk yulaf blendırdan geçir öyle iç tok tutar ve besleyici
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evdeyim tamam dediğinizi yapayım çok teşekkür ederimCanım çalışıyor musun evde misin? Evdeysen soğuk süt,1 muz,2 yk yulaf blendırdan geçir öyle iç tok tutar ve besleyici
öğlen yemekhanede et sulu dugun corbası kokan. ve et suyu koymuslar yesıl mercımek yemegı vardı. ac kaldım mecburfırın makarna yedım . ama doymadm tabı geldım yarın sabah kavhaltıya ayırdıgım anne kekını yedım ((((((((((Menü bildirimi sağlıksız gıdalar için caydırıcı oluyor defnecim. Seçimin çok sağlıklı. Şimdiden afiyet olsun.
Canım hiç balık tarifi bilmiyorum benim tek yediğim ton balığı ama şöyle bir tarif gördümkızlar balıgı fırında kuru olmaması ıcın nasıl pısırmelıyım. lezzetlı olması ıcın. şoktan alınan superfresh balık.
Benim de sıcaktan hiç iştahım yok habire su içiyorum canım hiçbir şey yemek istemiyorkızlar bugun de benım ıstahım ackk bırtatlı ıstegı var ay bogada sanırım ondan. eskıden asteolojıyle ılgılenırdım. ya da ay su gruplarında fılan oldıuguında kılo alıyoruz genıslıyoruz.
sagol cnm Allah razı olsunCanım hiç balık tarifi bilmiyorum benim tek yediğim ton balığı ama şöyle bir tarif gördüm
Fırında Sebzeli Uskumru Fileto - Nefis Yemek Tarifleri
Fırında Sebzeli Uskumru Fileto Tarifi nasıl yapılır? 880 kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Afiyet olsun serbest gün olmuş yarın dengeler toparlarsınHayırlı gunler hanımlar
Bugun oğlumun ilkokul veda pikniği vardı. Bir sürü karbonhidrat tükettim malesef.
10. 00 gibi kahvaltı yaptık ara ara cayın yanına yedim saat değişiyor
1 poğaca
2 dolma
7,8 patates kızartma
Bir dilim kek
Bir top dondurma
Cay
Aksam çok midem kazınırsa Bi kase yoğurt yerim
2 lt su daha içerim
Bayağı Bi dolaştık spor olarak
Yok canım mümkün değil. Saati aldığımdan bu yana ayarlarına bakmam mümkün olmadı, öyle 10 küsür bin adıma o kaloriler yakılsa benim bugün iğne ipliğe dönmem gerekirdi kaloriye takılma, adıma odaklanalımCanım Ben tam anlamadım sen 1240 kalori mi
yakmışsın
Ben 14 bin adım atmışım 446 kalori yakmışım öyle görünüyor benim programımda yanlışlık mı var acaba
Afiyet olsun kahvaltıya da 1 dilim tam buğday ekleyebilirsin canım daha doyurucu olurKahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Şekersiz çay
Öğle
75 Gr ton balığı
Yeşillik
Akşam
Tam buğday ekmeği ile kaşarlı tost
Şekersiz çay
1 lt su
2000 adım
Elhan
Canım Ben tam anlamadım sen 1240 kalori mi
yakmışsın
Ben 14 bin adım atmışım 446 kalori yakmışım öyle görünüyor benim programımda yanlışlık mı var acaba
Tamam cuma günü dişlerim takılacakAfiyet olsun kahvaltıya da 1 dilim tam buğday ekleyebilirsin canım daha doyurucu olur
Aynen bende şaşırdım o adımlara o kadar kalori yakmak keşke mümkün olsaydı şimdiye hepimiz sıfır ben olmuştukYok canım mümkün değil. Saati aldığımdan bu yana ayarlarına bakmam mümkün olmadı, öyle 10 küsür bin adıma o kaloriler yakılsa benim bugün iğne ipliğe dönmem gerekirdi kaloriye takılma, adıma odaklanalım