- 8 Şubat 2017
- 1.646
- 7.156
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin canım Elhan şimdi sana dönüş yaparMerhabalar. Benide aranıza alırmısınız tek başına kalmış bir gruptan geliyorum.
Merhabalar tabii ki hoşgeldiniz ilk sayfada bir form var doldurabilir misiniz tanışmış olalımMerhabalar. Benide aranıza alırmısınız tek başına kalmış bir gruptan geliyorum.
ADINIZ: DemetMerhabalar tabii ki hoşgeldiniz ilk sayfada bir form var doldurabilir misiniz tanışmış olalım
Hoşgeldiniz Salı (kontrol tartısı fotosuz) ve cumartesi günleri (tartı fotolu) tartı günlerimiz var. Yarın sabah tartılıp kullanıcı adıyla tartı fotosu (yeni başlayacağınız için) atabilirseniz başlangıç yapmış oluruz. Onun dışında Elhan kaptaniçemi etiketleyerek günlük menülerinizi yazabilirsiniz.ADINIZ: Demet
YAŞINIZ: Bu ay 45 e basıcam
BOYUNUZ: 1.60 cm.
KİLONUZ: 1 Mayıs'ta diyete başladım ve tartıldım 109 küsürdü küsüratı hatırlamıyorum 110 diyelim ve yarın diyetimin 42.günü ertesi gün yola gideceğimiz için yarın tartı günüm
HEDEF KİLONUZ: Şimdilik 78
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEĞİNİZ: Ev hanımı
ÇOÇUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: HİPOTROİD
SAĞLIK SORUNUNUZ VARMI: EVET
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: ÖNCELİKLE SAĞLIK İÇİN
Not defterime yazıp kopyaladım doğru yaptım değilmi
Teşekkür ederimm. Aminn. İnsülin direnci ve Pcos çok korkutuyor hem kilo vermek daha zor hem de ileride çocuk vs konusu olursa.Afiyet olsun RABBİM korktuğuna uğratmasın
Neden korktun tam olarak
İnşallahh. Çok teşekkür ederimm.İyi akşamlar canım test sonuçların iyi çıkar inşallah
Ben aslında günlük ortalama 8000 adım atıyorum. İş ev derken o kadar oluyor. Ekstra yürüyünce daha fazla. İnşallah yoktur bir şey.Geçmiş olsun endişe etmeyin insülin olabilir yürüyerek kırarsıniz
Ben yürüyüş yaptığım dönemler düzeliyor bu aralar çok halsiz ve ağrılı hissettiğim için yürüyemiyorum ama inşallah toparlamaya çalışıyorum
Tekrar teşekkür ederimHoşgeldiniz Salı (kontrol tartısı fotosuz) ve cumartesi günleri (tartı fotolu) tartı günlerimiz var. Yarın sabah tartılıp kullanıcı adıyla tartı fotosu (yeni başlayacağınız için) atabilirseniz başlangıç yapmış oluruz. Onun dışında Elhan kaptaniçemi etiketleyerek günlük menülerinizi yazabilirsiniz.
Evet canım doğru sadece senin başlangıç olduğu için yarın tartında fotolu atıyorsun. Menülerimizi aynen senin dediğin gibi yazıyoruz varsa sporu da. etiketleme için @ işareti koyup boşluk vermeden istediğin kişinin kullanıcı adını yazdığında etiketlemiş oluyorsunTekrar teşekkür ederim
Anladığım Salı görsel eklemeden kilomuzu yazıyoruz
Sadece cumartesi günü tartı görselimizi ekliyoruz hergünde Elhan kaptaniçeyi etiketleyerek günlük menümüzü yazıyoruz doğrumudur yani etiketlemeden kastınız yorum yap kısmına önceki grupta yazdığım gibi menümü yazıcam doğru değilmi etiketleme falan çok anlamıyorumda
Afiyet olsun çok güzel menü10 Haziran
Kahvaltı 12.00
2 h yumurta 40 gr peynir domates bir dilim çavdar ekmeği
Ara 15.00
Gold kahve 2 hurma 1 şeftali
Akşam 16.40
1 kase çoban salata 2 köfte 2 kara buğday patlağı
Su 2.5 litre
Spor yok
Elhan Asenr snmz
Anladım inşallah doğru yaparım yarın akşam menümü yazarken deneyeceğim tartımın yarın görselini eklicem son olarak menümüzü yazmanın belirli bir saati varmı hepsini birden gecede yazabilir miyizEvet canım doğru sadece senin başlangıç olduğu için yarın tartında fotolu atıyorsun. Menülerimizi aynen senin dediğin gibi yazıyoruz varsa sporu da. etiketleme için @ işareti koyup boşluk vermeden istediğin kişinin kullanıcı adını yazdığında etiketlemiş oluyorsun
Hoşgeldin canmADINIZ: Demet
YAŞINIZ: Bu ay 45 e basıcam
BOYUNUZ: 1.60 cm.
KİLONUZ: 1 Mayıs'ta diyete başladım ve tartıldım 109 küsürdü küsüratı hatırlamıyorum 110 diyelim ve yarın diyetimin 42.günü ertesi gün yola gideceğimiz için yarın tartı günüm
HEDEF KİLONUZ: Şimdilik 78
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEĞİNİZ: Ev hanımı
ÇOÇUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: HİPOTROİD
SAĞLIK SORUNUNUZ VARMI: EVET
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: ÖNCELİKLE SAĞLIK İÇİN
Not defterime yazıp kopyaladım doğru yaptım değilmi
Hoşbuldum ☺Hoşgeldin canm
Yok canım gece de yazabilirsin menünü yalnız tartı günleri bildirimler 14:00 e kadarAnladım inşallah doğru yaparım yarın akşam menümü yazarken deneyeceğim tartımın yarın görselini eklicem son olarak menümüzü yazmanın belirli bir saati varmı hepsini birden gecede yazabilir miyiz
İnşallah hiç bir sorun çıkmaz.Teşekkür ederimm. Aminn. İnsülin direnci ve Pcos çok korkutuyor hem kilo vermek daha zor hem de ileride çocuk vs konusu olursa.
İnşallahh. Çok teşekkür ederimm.
Ben aslında günlük ortalama 8000 adım atıyorum. İş ev derken o kadar oluyor. Ekstra yürüyünce daha fazla. İnşallah yoktur bir şey.
Yazdı ama sık kullanma dedi, zaten en sık haftada 1 kullanıyordumGeçmiş olsun bitanem İnşallah duruma uygun bir şeyler yapar.
Çok teşekkür ederim canımGeçmiş olsun umarım en kısa zamanda şifa bulursunuz
Ablana acil şifalar dilerim canımElhan Nergis 35
10 Haziran menüm
Sabah 10 da
Yarım muz
6 kiraz.
1 kahve ( 19 saat açlıktan sonra karbonhidrat veya kafeinli yiyecekleri tek önermiyorlar)
Bende kahveyi çok sevdiğim için yanına biraz meyve koydum
12:30 da
1 haşlanmış yumurta
Yarım haşlanmış patates salata
Yarım dilim tam buğday ekmeği biraz krem peynir
Şekersiz çay
Akşam 15:30 bitti
2 dilim tavuk göğsü
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık dünden kalan etsiz sebzeli türlü
Akşama doğru bir kahve
Yatmadan önce 1 yeşil çay içerim herhalde
Su yatana kadar 3.5 litre olur.
Normalde yürüyüşe çıkmak istiyorum ama eşimin bir akrabası yemeğe gelecek bakalım inşallah çıkabilirim.
Kızlar dün geceden beri başımın tepe kısmında çok ağrı var
Ablam safra kesesi ameliyatı olacak uzaktayım diye onu çok takıyorum ondan mı bilmiyorum