Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tartıldım bugünKızlar hiç yemeklerden sonra tartılıyor musunuz
Bir ara su içsem tartılıyordum da şimdi sadece sabahlarıKızlar hiç yemeklerden sonra tartılıyor musunuz
Bende tartılıyorum bazen ödem falan oluyor ertesi gün hafif beslenme ile kurtarıyorumBen tartıldım bugün
Ben su içsemde içmesemde tartılıyorum gidip gelip tartılıyorumBir ara su içsem tartılıyordum da şimdi sadece sabahları
inşallah canım. ama 2 gündür artıya geçmek biraz canımı sıktı. zaten sıcaklar da başladı. benim ödemler de başladı.Çok sevindim senin adına inşallah hedefe ulaşacağız
Kilom 70 lerde falanks tartılırdımKızlar hiç yemeklerden sonra tartılıyor musunuz
Sağlıklı huzurlu çok güzel bir ömrü olsun .Gircem de kimse çıkarmaz beni
Bugün küçük oglumun yaş günü
Afiyet olsun canım Çiğ köfte ile kilo eksilmesi zor kuzucum.Selam kaptanicem telefonumda biraz sıkıntı var cumartesiye kadar durumu nasıl olur bilemiyorum yapabildiğim kadar menüm ekliyeyim
Sabah bir tabak kabak yemeği, öğle 7 yakın erik
Öğle sonrası çiğköfte 8 sıkım kadar
Çay yaninia bir dilim kek, biraz çekirdek
Akşam küçük kâse yayla çorbası
8 bin adım yürüyüş ,bir lagün yürüyüş yapamadım kilomda eksilme olmadı malesef
Elhan Cordelia _ASTRAL_
Teşekkürler ağrım vardı hiç uyuyamadım umarım tartıyı etkilemezAfiyet olsun canım
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Kendisi yalan ama yaşattığı acıları gerçek olan dünya yokluklarina alışılmıyor kaptanım.Günaydın
Bu gün günüm hüzünlü başladı
Babam 5 yıl önce vefat etti
Sabah anılarda bir videosu çıktı karşıma
Çok dolmuşum galiba kendimi tutamadım
Kardeşine geçmiş olsun canım. Eski sağlığına kavuşmasını dilerim.Herkese selam 2 gündür giremwdim kızlar kardeşim yeni doğum yapmıştı evde tansiyonu düşmüş bayılmış doktora götürdük şükür bişeyi çıkmadı kan hapını içmesi gerekiyormuş mutlaka kardeşim içmiyordu şuan iyi şükür
Salı menüm
Sabah 11.00 1 tb ekmek 1 dilim beyaz peynir 1 sahanda yumurta nutella
Ara 1 dilim kavun ince
Akşam 19.00 1 tavuk kavurma ayran salata
Su 2 lt
Çrşmba menüm
Sabah 11 30 1 tb ekmek 2 dilim kaşar domates salatalık 1 haş yumurta
Akşam19.00 yarım tabak yoğurtlu mantı salata
Su 3 lt Elhan A Asya89
Geçmiş olsun çiçek.Teşekkürler ağrım vardı hiç uyuyamadım umarım tartıyı etkilemez
Teşekkür ederim inşallah etkilemezGeçmiş olsun çiçek.
Cumartesi tartı günümüz, yarına kadar toparlarsin inşallah
Cumartesi kendini hazır hissedersen girebilirsin çiçeğim.Takımlara ne zaman girebilirim bu hafta kilo verdi isem girebilir miyim Elhan
Çok sevinirimCumartesi kendini hazır hissedersen girebilirsin çiçeğim.
Afiyet olsun canım Kilo verme sürecinde evdeki ciss mamalardan bir süre uzak durmak bunu öğrenmek ne güzelBakın evdeki mamalara karşı duruşumu fotogragladim
Anam yine yapmis yapacagini hep icinde kalmis hic profiterol denememis onu yapmis bide kurabiye yapmis portakal kabuklu diyor ayni eti cin gibi oldu(biliyor cok sevdigimi) ama yemedim yemem... Soda ictim onlara bakıp
Eki Görüntüle 3438007 Eki Görüntüle 3438008
Benim bugün ki mamalarim bunlar
Eki Görüntüle 3438009
Ve sporum
Eki Görüntüle 3438010
Evdeki yemekler yaşamın bir parcasi.. onlara bakip ah vah diyip ben niye yiyemiyorum diye aglarsan kendini onlara gömülmüş olarak bulursun... Arada zaten yiyorum ama bugun zamani degil,bayramda yerim