- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Evet Elhanim ben artık bunu öğrenip kitabini yazdim diyebilirimAfiyet olsun canım Kilo verme sürecinde evdeki ciss mamalardan bir süre uzak durmak bunu öğrenmek ne güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet Elhanim ben artık bunu öğrenip kitabini yazdim diyebilirimAfiyet olsun canım Kilo verme sürecinde evdeki ciss mamalardan bir süre uzak durmak bunu öğrenmek ne güzel
Hamile ve son günleri olan bir insan için daha zorYandumm pişttuuummmmmmm
Bende çok küçük yaşta babamı kaybettim hep babasızlıgın yokluğunu yaşayarak büyüdüm çok zor mekanları cennet olsunGünaydın
Bu gün günüm hüzünlü başladı
Babam 5 yıl önce vefat etti
Sabah anılarda bir videosu çıktı karşıma
Çok dolmuşum galiba kendimi tutamadım
iyiki doğmuş kuzucumm, mutlu yaşları olsunGircem de kimse çıkarmaz beni
Bugün küçük oglumun yaş günü
geçmiş olsun canımSelamlar güzel kadınlar
Herkese iyi akşamlar biraz daha iyiyim bugün spor yapamadım kaç gündür zumbaya hevesle başladım salon kapandı havuza gidiyordum sanırım enfeksiyon kaptım yada alerjim oldu kaç gün hasta gibi gezdim gözlerimin kaşıntisindan ilaç almak durumunda kaldımşaka gibi ayyy
Durusmada beni bozdu gerçekten
Tuhaf bir haftaydi ama geçecek hiçbirsey kalıcı değil buda geçecek insallah
şifa olsun inşallah canımmKızlar selammm
Bugün fizyoterapist ile görüşmem vardı haftaya salı fizik tedaviye başlıyorum çok umutluyum inşallah ağrılarım geçecek sonra da pilatese başlayacağız
günaydın canım kolay gelsinGunaydiiin eliptikten yaziyoruuuummm
Hemde nasılll allahtan erken doğuruyorumm ben 26 sına kadar nasıl beklerdimm ter basması insanı deli ediyorr ağladım dün fenalaştım resmen biyandan midem bulanıyo kusamıyorum geliyolsr bianda banaHamile ve son günleri olan bir insan için daha zor
Çok az kaldı doğumada,sağlıcakla dünyaya gelsinHemde nasılll allahtan erken doğuruyorumm ben 26 sına kadar nasıl beklerdimm ter basması insanı deli ediyorr ağladım dün fenalaştım resmen biyandan midem bulanıyo kusamıyorum geliyolsr bianda bana
ahhh canım benimmm az kaldı, sağlıkla al kucağına inşallahHemde nasılll allahtan erken doğuruyorumm ben 26 sına kadar nasıl beklerdimm ter basması insanı deli ediyorr ağladım dün fenalaştım resmen biyandan midem bulanıyo kusamıyorum geliyolsr bianda bana
Aayy kızzzz yaz kış farketmiyor demekki yaa bu kendimizle alakalı ozamann kız ilk gebede böyle değildim sabah kalkıyorum burnum şiş ayağım şiş şok oluyorumahhh canım benimmm az kaldı, sağlıkla al kucağına inşallah
Allah yardımcın olsun, benim Şubatta bile ne ateşler basardı evde atletle gezerdim
Amin ablammm ayy sabah rüyamda ikiz doğuruyordum abla bitaneyi normal doğurdum iki ıkınmamla doğurdum 2 cisi geliyo gelemiyo yer bulamıyor alıyolsr beni sezaryene buneydiÇok az kaldı doğumada,sağlıcakla dünyaya gelsin
Hazırızzz inşallah
Suyu biraz arttırabilirsin. Aşırı sıcak bu aralar_ASTRAL_ @Elhan @Mthn83
06 Haziran 2024 Perşembe
sabah 09.10
3 yk yoğurt, 3 yk şekersiz granola, 3 küçük kayısı, tarçın
öğlen 12.00
80 gr hindi but sote, 1 imam bayıldı, 150 mlt laktozsuz kefir
ara 15.10
1 havuç
ara 16.00
15 kuruyemiş
akşam 19.00
1 tavuk but, 3 yk bulgur pilavı, salata
şimdi dukan birası içerim.
2 lt ye yakın su
İyi akşamlar kızlar. Menülerimi paylaşıyorum,
Sabah 11.00
Yulaf kepekli krep,
2 kk peynir,
60 gr hindi füme.
Öğlen 14.00
2 kayısı, 5 erik
Akşam 18.30
5 yk kıyma ve domates, soğan, biberden bir sos yapıp konjac noodle ile karıştırdım.
Çocuğumdan kalan 3 kanat ve salatayı yedim.
Su:2,5 lt
Adımlar
Eki Görüntüle 3438029
11.723 adım @Elhan _ASTRAL_
Ciğ köfte, kek ve çekirdek var menünde. Bugün sebze+et geçirebilir misin lütfenSelam kaptanicem telefonumda biraz sıkıntı var cumartesiye kadar durumu nasıl olur bilemiyorum yapabildiğim kadar menüm ekliyeyim
Sabah bir tabak kabak yemeği, öğle 7 yakın erik
Öğle sonrası çiğköfte 8 sıkım kadar
Çay yaninia bir dilim kek, biraz çekirdek
Akşam küçük kâse yayla çorbası
8 bin adım yürüyüş ,bir lagün yürüyüş yapamadım kilomda eksilme olmadı malesef
@Elhan @Cordelia _ASTRAL_
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAmin ablammm ayy sabah rüyamda ikiz doğuruyordum abla bitaneyi normal doğurdum iki ıkınmamla doğurdum 2 cisi geliyo gelemiyo yer bulamıyor alıyolsr beni sezaryene buneydi
ayyy aynennnAayy kızzzz yaz kış farketmiyor demekki yaa bu kendimizle alakalı ozamann kız ilk gebede böyle değildim sabah kalkıyorum burnum şiş ayağım şiş şok oluyorum
İnşallah sağlıklı bir şekilde yine istediğin kiloya inersinKilom 70 lerde falanks tartılırdım
Artık tartı fobim var aslaaa