Amin aminAynen canım ya hep bir burukluk oluyorAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Kendisi yalan ama yaşattığı acıları gerçek olan dünya yokluklarina alışılmıyor kaptanım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin aminAynen canım ya hep bir burukluk oluyorAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Kendisi yalan ama yaşattığı acıları gerçek olan dünya yokluklarina alışılmıyor kaptanım.
Hayırlara yoralım hemen,eşi benzeri omayan doğum olmuş seninde hem normal hemde sezeryanAmin ablammm ayy sabah rüyamda ikiz doğuruyordum abla bitaneyi normal doğurdum iki ıkınmamla doğurdum 2 cisi geliyo gelemiyo yer bulamıyor alıyolsr beni sezaryene buneydi
Ay cok kötü yaaa bide kilosu boyu almış başına gidiyorr ikiz gebe gibi karnım çok fenaayyy aynennn
ilk hamileliğimde ve lohusalığımda 2.si kadar bunaldığımı hatırlamam ki ilk hamileliğim ve lohusalığım ilkbahara denk gelmesine rağmen
Amiinn inşaallah canimmRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Degişik yaa hahahah herhalde sezaryenim ilkinden daha kolay atlatıcam ilkine zor atlattımHayırlara yoralım hemen,eşi benzeri omayan doğum olmuş seninde hem normal hemde sezeryan
Amin amin canım RABBİM mekanlarını cennet etsin inşallahBende çok küçük yaşta babamı kaybettim hep babasızlıgın yokluğunu yaşayarak büyüdüm çok zor mekanları cennet olsun
Hadi bakalım umarım çok kolay atlatırsında gzel haberlerini alalım bizlerde.Degişik yaa hahahah herhalde sezaryenim ilkinden daha kolay atlatıcam ilkine zor atlattım
GünaydınGünaydınlar hanımlar
Günaydın enerjine maşallahGunaydiiin eliptikten yaziyoruuuummm
GünaydınGünaydınlar kızlar
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahBende çok küçük yaşta babamı kaybettim hep babasızlıgın yokluğunu yaşayarak büyüdüm çok zor mekanları cennet olsun
Günaydın canımGünaydın kızlar
GünaydınnnGünaydınnn kızlarr
GünaydınGünaydın Herkese
Günaydın canım
GünaydınlarGünaydın
Günaydın enerjine maşallah
Günaydın
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Günaydın canım
Günaydınnn
Günaydın
aaaaaa ne diyorsun yaa, offfff midem kalktıMüge anlidaki olayi duydunuz mu ben daha disaridan bisey alamam
Adamı öldürmüşler kiyma makinasinda cekip klozete atip sifonla yollamislar
Sonra o kiyma makinasiyla domates biber falan cekip el emegi doğal ürün diye pazarlarda falan satmislar
Benimdeeeee disarda neler oluyor bilmedigimizaaaaaa ne diyorsun yaa, offfff midem kalktı
Bizim 2 tane bazen coşuyor sizi düşünemiyorum aveneden memnun kaldin miGüünnaayyyddıııınnn kıızllaarrrr
Gece hiç uyuyamadık bıdıklar coştu kalktım bir duş aldım anca kendime geldim ev cayır cayır yanıyor komple vücut güneş kremi sürüyorum
Iyy aman Allah ım ne iğrenç bir şey ya ben de ev yapımı ürünleri ararım hep kendim yaparım daha iyiMüge anlidaki olayi duydunuz mu ben daha disaridan bisey alamam
Adamı öldürmüşler kiyma makinasinda cekip klozete atip sifonla yollamislar
Sonra o kiyma makinasiyla domates biber falan cekip el emegi doğal ürün diye pazarlarda falan satmislar
Kendin yapicaksin ve yetip yetisemedigin yerde Büyük zincir yine en sagliklisi demekIyy aman Allah ım ne iğrenç bir şey ya ben de ev yapımı ürünleri ararım hep kendim yaparım daha iyi
Sorma çekmeceyi açıp top oynamışlar ojelerimle gece takır tukur seslere uyandım ojelerim yerlerde bu gidişle kilit takacağım çekmecelerime dolaplarda var ama çekmeceleri açamıyorlardı onu da çözmüş eşekler Avene den memnunum canım makyaj altına da çok güzel duruyor büyük olması da işime yaradı dermatolog bir krem karışımı hazırlattı gece onu sürüyorum sabah duş alıp kremi temizleyip komple güneş kremi sürüyorum sonra gece güneş kremini yıkayıp yine krem sürüyorumBizim 2 tane bazen coşuyor sizi düşünemiyorum aveneden memnun kaldin mi