Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni de alın aranızaBirazcık ben de senin gibiyim kuzum. Heyecanimizi kim caldiysa getirip yerine koysun
sahi nerede o? ben kaçırmışım
Sen sağlam kalaydin kuzucumBeni de alın aranıza
Çok mutluyum
2 Kaşık fasulye kalmıştı oğlum yemedi, yemesem çöp olucaktı ondan böyle olduYarın tartı yok turşu sorun olmaz
Onun dışında güzel görünüyor
2 ana yemek olması değişik olmuş. Diyetisyen penceresiyle doğru mu bilmiyorum
Gelmez mi hiç ara atak dönemler özellikle çok oluyor , ama bu süreç oyle bir ay yapayım kapatayım defterı gibi değil burdaki çoğu kişinin kilo ve hedeflerine bakarsak yani.Kızlar diyet yaparken sizede bazen bıkkınlık geliyor mu?
Bazen düşünüyorum niye benim bünyem bu kadar almaya müsait. Vermeye hiç yanaşmıyor zor bela gram gram veriyorumGelmez mi hiç ara atak dönemler özellikle çok oluyor , ama bu süreç oyle bir ay yapayım kapatayım defterı gibi değil burdaki çoğu kişinin kilo ve hedeflerine bakarsak yani.
Bıkkınlık zamanlarında sağolsun burda herkes cok yardımcı oldu hep yazdım içimi döktüm
Şuan da da zorlanıyorum yani son bir ayım bir öyle bir böyle geçti hedefede yakın olmak etkiliyor tabiki bunu
Maalesef baya acıktım bunlara ek saat 8 civarı tbe ile tost yaptım yağsız kaşarlı bi kaç zeytinleKahvaltı yok 11.30 Türk kahvesi 1 hurma arasına fıstık ezmesi
Saat 15: bugün misafirliğe gittim orada 3,4 yk makarna salatası 3 yk patates salatası 1 ince dilim kek 3 mercimek köftesi 1 adet poğaça
Sade Türk kahvesi
Bugünü böyle kapattım çay içtiğim için su baya az içtim 1.500 lt ama yatana kadar içmeye devam ederim
Elhan A Asya89
Afiyet olsun kaptanım. Bugün gördüğüm ikinci mercimekli köfte digerinin yanında makarna ve patates salatası vardı neyse seninki masummuşCordelia Elhan Mthn83 Kinoalihatun
30 Mayıs menüm
Sabah 2 kahve
12 de
Kabak yemeği
3 çatal peynir
14:30 kahve
İnce bir dilim kavun
8/9 tane fıstık
Akşam 17:35 bitti
3 küçük mercimek köftesi
Yarım tas öğleden kalan kabak yemeği
Salata
Su yatana kadar 2 litre olur
7 bin adım attım
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Huzurunu kacirmayan bir duruşma olmasını dilerim kuzum. Allah yardımcın olsun.Önümüzdeki hafta Salı günü duruşmam var şimdiden çok gerginim adapte olmaya disiplini bozmamaya çalışıyorum ama zor gerçekten