- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
Selamlar sevgiler çıtırların en güzeliGünaydın eküricim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamlar sevgiler çıtırların en güzeliGünaydın eküricim
SelamlarGünaydın
Evet çok garip bir gündü
Haziran 11 ine randevu alabildim elim sürekli o şişliğe gidiyor aklıma eskiler geldi kötü günler babamın boynunda bir şişlikle başlamıştı
Günaydın canım
Günaydın canım Allah sana kolaylık versin
Günaydın canım çok geçmiş olsun
İnşallah değildir sağol canım
Günaydın
Günaydın ne dedi dr ?
Günaydın canım teşekkür ederim inşallah önemli bir şey değildir
Midene dokunmuş olabilir. Biraz gözlemle bakalım, vücudunu terk ettiğinde rahatlarsın öyle bir durumsa. İnşallah tez zamanda geçer güzel dileklerin için teşekkür ederim canımahhh canım ya çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun
sağol kuzumm
inşallah canımm
teşekkürler canım, kızına da çok geçmiş olsun galiba, ben de salgından şüphelendim, az önce annemle konuştum benim de karnım gurul gurul dedi
bilmiyorum ki canım, dün öyle değişik bir şeyde yemedim, sadece dün akşam çorba üstüne pul biberi kaçırdım, bir o geliyor aklıma acaba ondan olabilir mi
teşekkürler canımBütün hasta olan arkadaşlara ALLAH şifa versin inşallah
inşallah canım bugün bol bol su içeyim çabuk atabilmek içinMidene dokunmuş olabilir. Biraz gözlemle bakalım, vücudunu terk ettiğinde rahatlarsın öyle bir durumsa. İnşallah tez zamanda geçer güzel dileklerin için teşekkür ederim canım
Sağol canım. Evet salgın bu. anlık gelen üşüme hafif ateş karın ağrısı ishal 3/4 gün sürüyorahhh canım ya çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun
sağol kuzumm
inşallah canımm
teşekkürler canım, kızına da çok geçmiş olsun galiba, ben de salgından şüphelendim, az önce annemle konuştum benim de karnım gurul gurul dedi
bilmiyorum ki canım, dün öyle değişik bir şeyde yemedim, sadece dün akşam çorba üstüne pul biberi kaçırdım, bir o geliyor aklıma acaba ondan olabilir mi
Benim annem kullanıyor, kalp kapak yetmezliği üstüne tansiyon var. Doktor tavsiyesiyle düşük dozda alıyor heyecan durumlarında. Ona da söyleyim de araştırsın ama bunu kullanmazsa bir başkasını kullanacak mecburİngilizceden ceviri oldugu icin bazi kelime hatalari var gibi... İyi ki kullanmamisim ,kullanan arkadaslar bilinclenelim birakmaya cabalayalim
Eki Görüntüle 3434763 Eki Görüntüle 3434764
Canım sen sorunun kaynağını ve çözüm yolunu bulmuşsun bence. Kilo bütün sorunları beraberinde getiriyor. Kilo verdikçe rahatlayacaksın sorunlar gidecek inşallah acil şifalar diliyorumTeşekkür ederim ablacım. Ev işlerinden yana sıkıntım yok şükür, cam silmeye bile robot aldım ama iş yerinde asansör sıkıntımız var, ona da arkadaşlar sağ olsunlar iş yükümü azaltacaklarını söylediler. Evde çocuğum oyun oynamak istediğinde yerlere iniyordum ama bugün hastaneye onunla gittim, durumu da anlattım artık anladığı kadar. Önce beden yükümü azaltmam lazım. İçten içe biliyorumki en büyük, belki de tek neden fazla kilolarım..
Dün öyleydi, bugün iyiyim hamdolsunAblam inşallah sadece duygusal dalgalanmalardir. Kalıcı olmasın inşallah
İçinde insan olan herşey zor yapacak birşey yok. Yaşayıp göreceğiz
Hoşgeldin canım
Çok geçmiş olsun canımgünaydın kızlar
dün çok kötü geçirdim geceyi, ilk önce çok üşüdüm ama ateş üşümesi gibiydi hemen ateş düşürücü aldım
sonrasında da inanılmaz bir karın ağrısı, çok afedersiniz sanki ishal olursun karnın burulur ya öyle bir ağrı ama ishal de değildim, sabaha kadar kıvranıp durdum
hala daha böyle ara ara sancı giriyor
Duygusal olarak iyiyim. Bacaklarım kötü, dışarda işimiz vardı, yürürken sanki ayak parmaklarım doğranıyordu.geçmiş olsun canım, inşallah önemli birşey değildir
yaaa kıyamamm
şimdi nasılsın
oyyyy bugün için kolaylıklar diliyorum sana canımm
Sıramı savdım sanki kaptanım, daha iyiyimSırayla yokluyor bizi
anneciğinin mekanı cennet olsun canım29 mayıs Çarşamba
Erik, muz
1 hurma, ceviz, biraz kuruyemiş
Fırında sebzeli tavuk
Boş boş marul
Kete
Dondurma
2 kupa kahve, 2 çay
500 ml dukan
1 lt ye yakın su
6.359 adım ( iyi adım atmışım)
Çok saçma saatlerde yedim
Çok saçmaladım, saatler aklımda yok
Bugün biraz eskilere, (35 sene öncelere gittim )
Hem iyi geldi, hem kötü, rahmetli Burhan çaçan dinledim, ayaz geceler, yağ yağmur, beni anneme götürün
Ne güzel günlerdi
Elhan Mthn83 Kinoalihatun
geçmiş olsun canımgünaydın kızlar
dün çok kötü geçirdim geceyi, ilk önce çok üşüdüm ama ateş üşümesi gibiydi hemen ateş düşürücü aldım
sonrasında da inanılmaz bir karın ağrısı, çok afedersiniz sanki ishal olursun karnın burulur ya öyle bir ağrı ama ishal de değildim, sabaha kadar kıvranıp durdum
hala daha böyle ara ara sancı giriyor
geçmiş olsun canım. beze nohut kadar falan mı?Selam kızlar nasılsınız
Bugün hiçbir şeye halim yoktu günlük işlerimi bile zor yaptım. Hele sporumu yaparken o kadar zorlandım ki sırtım çok ağrıyor öte yandan boynumun yan tarafında bir şişlik fark ettim biraz pimpiriklendim dr a göstereceğim randevu aldım umarım kötü bir şey değldir