- 23 Haziran 2019
- 8.828
- 38.635
Sağol canım dışarıdan pek belli olmuyor ama dokununca sanki içe doğru daha büyük gibi.geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım. beze nohut kadar falan mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım dışarıdan pek belli olmuyor ama dokununca sanki içe doğru daha büyük gibi.geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım. beze nohut kadar falan mı?
Sogukalginligi gecirenlerde de olabiliyor bazen boyle şişliklerSağol canım dışarıdan pek belli olmuyor ama dokununca sanki içe doğru daha büyük gibi.
Bugün tartı günüydü dimi
Yok olmadım. lenflerin olduğu bölgede. bütün konsantrasyonum kilom ve kpss sağlığım için kötü birşeyle uğraşmak zorunda kalmam umarımSogukalginligi gecirenlerde de olabiliyor bazen boyle şişlikler
Hasta oldun mu yakın zamanda
Güzel düşünelim sen konsantrasyonunu dağıtmaYok olmadım. lenflerin olduğu bölgede. bütün konsantrasyonum kilom ve kpss sağlığım için kötü birşeyle uğraşmak zorunda kalmam umarım
Sağol canımBugün tartı günüydü dimi
Afiyet şifa olsun
Afiyet olsun özenilesi tabaklarİyi aksamlar
30 Mayıs Persembe beslenme listem ve sporum
10:30
Kuruyemis
İhlamur
13:30
Yulafli yogurt ustunde karadut ve haşhaş ezmesi
15:30
Kuruyemis,kuru erik
Sade filtre kahve
18:00
Kabakli omlet
Karabugday patlagi ustunde yogurt keten tohumu
3 lt su içtim
Elhan Cordelia
Spor puanim 1600
Eki Görüntüle 3435005
Sagol canim bugün gecistirme oldu aslinda ama bu ara kahvalti tarzi aksamlar iyi geliyorAfiyet olsun özenilesi tabaklar
Yarın tartı yok turşu sorun olmazSabah kalkar kalkmaz ılık limonlı şu
Sabah kahvaltısı 12.00: 1 yumurtadan omlet içine yarım domates yarım salatalık 4 yeşil zeytin koydum yedim ve yeşil çay içtim
Alışmak yemeği 18.00: 2 yemek kaşığı kuru fasulye, 2 tavuk, 4 yemek kaşığı pilav, salata, 1 tane salatalık turşusu
2.5 litre su,11586 adım
Kinoalihatun Elhan Mthn83
Tatlım Nergis 35 i de etiket yap. Eski sporculardanAdımlarımı paylaşıp dinlenmeye çekiliyorum artık. Yarın görüşmek üzere, herkese iyi geceler diliyorum.
Eki Görüntüle 3435044
30 Mayıs Perşembe Adımlar: 14.400 adım Elhan Kinoalihatun Cordelia
Birazcık ben de senin gibiyim kuzum. Heyecanimizi kim caldiysa getirip yerine koysunSıramı savdım sanki kaptanım, daha iyiyim
Aslında sanki duygusuz birine dönüştüm. Üzülüp ağlayacağım çok şey görüyorum, çok üzülüyorum, ağlayamıyorum
Sevinçten havalara uçacağım durumlarda da çok sakinim
Bu hastalıktan sonra oldu ne olduysa