- 14 Ocak 2022
- 2.470
- 13.601
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatce hadi artik eski senligimiz gelsinBiri bana gelsin o da sizsiniz
Ne olur bana dur dermisiniz
Günaydın amin inşallahGünaydınlar kızlar. Herkese mutlu, huzurlu, sağlıklı bir gün diliyorum
Günaydın hayrola kuzum bende sabah 4 bucuktan beri kızla uğraşıyorum uyumadım desem yeridirGünaydın
3 saat bile uyumadım
Sağol canım amin bitanesinGulen yuzunle karşılaşmamız umuduyla bitanem
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimMaşallah çok iyi gidiyorsun kendine ve sevdiklerine odaklan hayat sana hayallerini getirsin inşallah
Sağol canım boşanma davam varRabbim kolaylık versin. Güzel geçsin inşallah
Özel değilse neyin duruşması
Kafamda konuştum canımGünaydın hayrola kuzum bende sabah 4 bucuktan beri kızla uğraşıyorum uyumadım desem yeridir
Hayat sana bütün desteğiyle ve yeni güzellikleriyle gelsinSağol canım amin bitanesin
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim
Sağol canım boşanma davam var
GünaydınGünaydın
3 saat bile uyumadım
teşekkürler canımmÇok geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canımmDuygusal olarak iyiyim. Bacaklarım kötü, dışarda işimiz vardı, yürürken sanki ayak parmaklarım doğranıyordu.
Şimdi yatıyorum ama geçmiyor ki
teşekkürler canımgeçmiş olsun canım
Ben kızçemden şikayet ederken bir arkadaşım şöyle demişti ‘senin ağzını burnunu kırarım, canavar da olsa tek çocuk hiç çocuk, 2 çocuk çok çocuk. 2 çocuğa bakan 10 çocuğa da bakar!’. Artık nasıl delirdiyse hatun Allah sabırlar versin. Yarın büyüdüklerinde ve dertleri de büyüdüğünde, bu günleri mumla arayacağımı düşünüp kendimi rahatlatıyorum…Günaydın
Bende hiç uyumadım
Çocuklar uyuduktan sonra her zaman evi toplar, mutfağı temizler öyle yatarım. Hali ile 1/2 saat çocuklardan sonra uyumaya gidiyorum. Akşam sanki anlaşma yapmışlar benim çocuklar ortanca ile en küçüğüm sıra sıra kalkıp beni çağırdılar. Ortancayı kaç defa eşim yatırdı yatağına bizim odaya gelince oda tekrar arkasından bizim odaya geliyordu. Hal böyle olunca ben gittim yanına yattım ki biraz uyudu ama sabah çok erken kalktılar hepsi. Yorgunluktan uykusuzluktan kolumu kaldıracak halim yok.
Annelik zor yaRABBİM cümlemizin evlatlarına sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah.Ben kızçemden şikayet ederken bir arkadaşım şöyle demişti ‘senin ağzını burnunu kırarım, canavar da olsa tek çocuk hiç çocuk, 2 çocuk çok çocuk. 2 çocuğa bakan 10 çocuğa da bakar!’. Artık nasıl delirdiyse hatun Allah sabırlar versin. Yarın büyüdüklerinde ve dertleri de büyüdüğünde, bu günleri mumla arayacağımı düşünüp kendimi rahatlatıyorum…