- 18 Eylül 2013
- 996
- 3.190
- 46
Sağol canim Salı günü hepinizden dua isteyeceğimHuzurunu kacirmayan bir duruşma olmasını dilerim kuzum. Allah yardımcın olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canim Salı günü hepinizden dua isteyeceğimHuzurunu kacirmayan bir duruşma olmasını dilerim kuzum. Allah yardımcın olsun.
Bazıları yediğini inkar ediyor bize nasip olmadı bu durum..Bazen düşünüyorum niye benim bünyem bu kadar almaya müsait. Vermeye hiç yanaşmıyor zor bela gram gram veriyorum
Gün içinde doğru düzgün oturmam paketli gıdaları 2017 den beri neredeyse hiç yemem ayda yılda bir tane yerdim. Şekeri yine 2017 de bırakmıştım. Ama dikkat etmezsem aldıkça alıyorum hiç bir sınırı yok
Benim hem D vitamin eksikliği hemde pcos çok dirençli kilo vermemde
İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde hedeflerimize ulaşırız
Gulen yuzunle karşılaşmamız umuduyla bitanemSağol canim Salı günü hepinizden dua isteyeceğim
Afiyet olsun canım Köz patlıcanli lahmacun tam Antep işi olmuşKinoalihatun Elhan
29 Mayıs
Menü
Kahvaltı (8.30)
Salata (Haşlanmış yumurta, beyaz peynir, domates, salatalık, kapya, marul, zeytin)
2 dilim ekmek
Çay
1 dilim karpuz
Ara (12.30)
Sütlü kahve
Akşam (19)
Levrek (fırında)
Salata
Su: 3 litre
30 Mayıs
Menü
Kahvaltı (8)
Yağda yumurta
Beyaz peynir
Domates, salatalık, kapya
2 dilim ekmek
Çay
1 şeftali
Ara (13)
Çay
Akşam (19)
Lahmavun (2)
Köz patlıcan ve biber
Maydanoz
Ayran
Su: 3 litre
Maşallah çok iyi gidiyorsun kendine ve sevdiklerine odaklan hayat sana hayallerini getirsin inşallahÖnümüzdeki hafta Salı günü duruşmam var şimdiden çok gerginim adapte olmaya disiplini bozmamaya çalışıyorum ama zor gerçekten
Rabbim kolaylık versin. Güzel geçsin inşallahSağol canim Salı günü hepinizden dua isteyeceğim
Afiyet olsun kaptanım. Bugün gördüğüm ikinci mercimekli köfte digerinin yanında makarna ve patates salatası vardı neyse seninki masummuş
[/QUOTE sağol canım sanada afiyet olsun
Aynen ya,neyse sağlık olsun bari kendimizi teselli edelimBazıları yediğini inkar ediyor bize nasip olmadı bu durum..
Rabbim şifa versin canımSağ dizimde bir takım kistler vardı, bugün tümör diye adlandırıldı. Yeri ve boyutundan dolayı çok tehlikeli görülmedi, takibi 1 yıl sonra ama eklemlerde sıvı birikmesi, kıkırdak yapıda incelme her iki dizde de var. Günlük hayatımı kısıtlayıcı bir sürü tedbir saydılar… merdiven inip çıkmayacakmışım, diz üstünde iş yapmayacakmışım, yerde oturup bağdaş kurmayacakmışım hatta uzun süre oturmayacakmışım bile. ‘E tamam, ayakta dururum bütün gün’ diyecek oluyorum ama iki ayağımda da topuk dikeni çıktı, ayakta da durmayacakmışım. 7 yaşında küçük bir çocuğa sahipken ve 3 katlı asansörsüz bir binada mühendislik yapmaya çalışırken tüm bunları nasıl yapacağım bilmiyorum
Amanın ilk defa duydum, çocukken bende çok içmezdim, nolacak sankiYok yedirmiyorum kafasını çevirdiği an bitti
Ben de aynı şekilde büyümüşüm sonu zor oluyo gerçekten.. su içmiyorum diye annemler suya şeker koyar içirirmiş
Allah şifa versin kızınaÇok geçmiş olsun
Benim kızımda pazartesiden beri aynı şikayetleri var. Bu gün biraz daha iyi çok şükür. Salgın var maalesef mevsimler bizde baya geriye gitti. Mayıs ayını bitirdik daha güneş görmedik. Yağmur fırtına devam ediyor 2023 Eylül ayından beri kışı yaşıyoruz
Günü kötü bitirdim, yarın güzel, şifalı bir gün olsunTünaydın bütün hastalara şifalı bir gün olsun
Benim kızım da yeni yeni içiyo yaşına yeni girecek dahaAmanın ilk defa duydum, çocukken bende çok içmezdim, nolacak sanki
Öyle yapacağım tek farkımız topuklu ayakkabıyı zaten hiç tercih etmemiş olmam herhalde.. dizimde ödem varken (ki dizimin içine oyun hamuru sokulmuş gibi bir histi) asla merdiven inip çıkamıyordum. Şimdi çok daha iyiyim aslında, ödem göremediler bu sefer sadece sıvı artışı varmış. Ama kistler ve şu kemik tümörü travma alırsa tetikliyor. Aman herkes kendine çok iyi baksınRabbim şifa versin canım
Dizde sıvı birikmesi bende de var, diğer dizde de başlamış, bazen ağrısı dayanılmaz oluyor, merdiven inip çıkmak beni de zorluyor, diz üstünde iş yapamıyorum, bağdaş kurup oturamıyorum hatta sandalyeye bile çıkamıyorum, uzun süre oturamıyorum, ayakta uzun duramıyorum, yan yatarken bacaklarımı birbirine değdiremiyorum bile. Seni çok iyi anlıyorum, küçük çocukla çok daha zor.
Topuklu ve stiletto giyemiyorum (seneler önce düşmüştüm, ondan kaynaklı)
Yine de kendi işimi yapabiliyorum çok şükür
Sen de elinden geldiğince dikkat etmeye çalış olur mu