- 24 Aralık 2023
- 2.238
- 11.874
- 25
Once can sonra cananÖnce can diyenlerin var bir bildigi
Geçer inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Once can sonra cananÖnce can diyenlerin var bir bildigi
Geçer inşallah
Su sağlık sorunları gitsin gelmesin hiç çok geçmiş olsunAy şekerim 250 olmuş yine gözümü açamıyorum algılama sorunu yaşıyorum ya Allah aşkına omlet,1 dilim tbe ekmek,peynir,zeytin yedim ilacımı da içtim bu kadar çıkacak ne var anlamadım
İnşallahKilo verdikce duzelecek insallah
Noldu senin antidepresan?
Ben de aynıyım canım ben de sezaryen oldum belimde platin var yok yani karın egzersizi yapamıyorum gücüm yetmiyor egzersiz olmuyo karbonhidrat az yemeye çalışıyorum yürüyüş yapıyorum ama yetmiyo ağır spor gerekiyo galiba gitmesi için. Belini sakın zorlama yapabildiğin şeyde de yataraksa belinin altına ince yastık koy destekle mutlakaBen ağır yapmak ısterım ama alt karın haraketlerı hala acıyor sez dan kaynaklı bıde yakın zamanda belden sıkıntı yaşadım cekınıyorum
Evet ama sen yine de ilac icmiyorum ondan boyleyim diye düşünme şekerini bile etkiler o yuzden sordum,stres kaygı ile de yükseliyor çünkü şekerİnşallah
eczane p.tesi sistem veriyor demiş p.tesi yazdıracağım inşallah içeceğim
Belki şu an algı sorunu yaşamam ondan da olabilir
Tebrikler canım iyi tatillerCanlarım merhaba, bu iki gün aktif olamayacağım gibi duruyor çünkü kaçamak bir tatil planladık. Telefonu elime almadan anın tadını yaşamak istiyorum. Gelebilirsem menülerle geleceğim, bakalım. Hemen bildirimimi yapayım.
18.05.2024 Tartı-Z Raporum
11.05.2024: 109 kg
18.05.2024: 108.4 kg
Eki Görüntüle 3429009
Yaaaa evet çok az kaldı 13 hazirana hedefAfiyet olsun canımm
Afiyet olsun canımm
Afiyet olsun kuzum
Afiyet olsun canımm
Teşekkürler canımm
Canımm menülerin gayet iyiydi, regl ödemidir muhtemelen
Canımmm çok az kalmış yaaa kuzucuğun gelmesine
Teşekkürler canımm
Haftaya eksiyle geleceğine eminim canımm
Amiinnn canımm o kadar çok ihtiyacım var ki
Günaydın tatlımm
Aminn bitanemm, teşekkürler
Tebrikler kuzummm şahanesin
Bu hafta motivasyonun düşmüştü canımm ama önümüzdeki hafta toparlayacağına eminim canım
Tebrikler canım
Ne demek kuzumm, çok aktif bir kaptan değildim ama ben teşekkür ediyorum senin verdiğin kaptanlık sayesinde verdim kilo, yoksa bu hafta da olalalaaaa olacaktı
Tebrikler canımmm çok iyi
Tebrikler kuzumm
Tebrikler canımm
Tebrik ederim canım bugün çok güzel eksiler var ya harika
İyi tatillerCanlarım merhaba, bu iki gün aktif olamayacağım gibi duruyor çünkü kaçamak bir tatil planladık. Telefonu elime almadan anın tadını yaşamak istiyorum. Gelebilirsem menülerle geleceğim, bakalım. Hemen bildirimimi yapayım.
18.05.2024 Tartı-Z Raporum
11.05.2024: 109 kg
18.05.2024: 108.4 kg
Eki Görüntüle 3429009
Tebrik ederim harika
Evet evet maşallah bende seni tebrik ediyorumTebrik ederim canım bugün çok güzel eksiler var ya harika
Tebrik ederim harika
HemenOlmazmı
Hoşgeldin canım
1. Sayfadaki formu doldururmusun