- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar canlar
" Yolculugunuzun her duraginda , gönlü güzel insanlar yoldaşınız olsun"
Gönlü güzel insanların yanına dönme vakti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben her dakika tartılıyorum her tuvaletten sonra tam üstümü değiştiricem hazır soyunmuşum tartılayım bir de şimdiHer gün tartılma batağına mı düştün
Aha aynı benAy ben her dakika tartılıyorum her tuvaletten sonra tam üstümü değiştiricem hazır soyunmuşum tartılayım bir de şimdi
Ama çok görmeyin bu garibe diyet yapmak zulümdür bana ve çok kısa sürer
Ben kg verdim mi vermedim mi şimdiAha aynı ben
Biri daha böyleAha aynı ben
Canım her sabah tuvalete çıktıktan sonra tartıldığın kilonu baz al hep aynı saatlerde olsunBen kg verdim mi vermedim mi şimdi
Bizim evde de var böyle biriAy ben her dakika tartılıyorum her tuvaletten sonra tam üstümü değiştiricem hazır soyunmuşum tartılayım bir de şimdi
Yatışını yerimSpor listesi yapmam lazım ponçik hanımla keyif yapıyorum Eki Görüntüle 3422616
Komşum koskoca yaşpasta yolladı şimdiAfiyet olsun
Tatlıyı geç vakte bırakma hele ki tartı öncesi
Bana gönderKomşum koskoca yaşpasta yolladı şimdi
Yemeyeceğim
Canmsin hoşgeldin çok özledik seni kaptanicem çok mutlu oldumHayırlı sabahlar, hayırlı cumalar canlar
Merhaba kardeşSpor listesi yapmam lazım ponçik hanımla keyif yapıyorum
Öyle yaparsan kısa sürer ama canım aşırı moral bozucu birsey bu yaptığın ben de çok tartılan biriydim bırakmaya çalışıyorum ne kadar az tartı o kadar iyi aslındaAy ben her dakika tartılıyorum her tuvaletten sonra tam üstümü değiştiricem hazır soyunmuşum tartılayım bir de şimdi
Şu an moralim bozuk dünyayı yutmak istiyorum sabah WC den sonra tartılmak korkuyorum bu gerçek mi diyeÖyle yaparsan kısa sürer ama canım aşırı moral bozucu birsey bu yaptığın ben de çok tartılan biriydim bırakmaya çalışıyorum ne kadar az tartı o kadar iyi aslında
Bu gün sabah niyetlendim diyete. siteye girdim direk sayfa önüme çıktı.bilseydim geçen hafta girişirdim diyet işineVavv
Yarın güzel bir tartı olurdu geçen haftadan takibin olsaydı
Harika
Bacı ekmek muz portakal 3 lüsü
Bende de var listeler ah uysam
Eşim hep soruyordu bugün menünde ne var diye. Acaba sadece onun desteği ile mi yol aldım
Hadi inşallah bekliyorum kapıda gidemedim 6li rakamlara
Ne sıklıkta tartilip ne sıklıkla değişiyor
Oyy sende de mi varMerhaba kardeş