- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Sen kimsin hoş gelmişsinMerhaba kardeş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen kimsin hoş gelmişsinMerhaba kardeş
Bende bu gün başladım diyete açlıktan midem ağrıyor. Başım ağrıyor ama sağlık için kilo vermem şart.Şu an moralim bozuk dünyayı yutmak istiyorum sabah WC den sonra tartılmak korkuyorum bu gerçek mi diye
Korkma canım önüne gecemezsin ki o tartidaki rakam öyle ya da böyle gerçek ama geçici haftaya farklı olacak obur hafta daha farklı değiştirmek bizim elimizde sen elinden geleni yap yeter sağlıkla beslenip spor yapacağız kilo vermek içinŞu an moralim bozuk dünyayı yutmak istiyorum sabah WC den sonra tartılmak korkuyorum bu gerçek mi diye
Ben 4 aydır yapıyorum şuan açlıktan uykum gelmiyorBende bu gün başladım diyete açlıktan midem ağrıyor. Başım ağrıyor ama sağlık için kilo vermem şart.
inşallah güzel günler yakında olacak moral bozmak yok
Hoş geldin aramıza bende 116 kiloydum 2 ayda 106 gördüm şükür ara verdim taşınma işleri vb.Şimdi tekrar gelip sağlıkla kilolara veda etmek istiyorum.ADINIZ: ( tugce )
YAŞINIZ: 29
BOYUNUZ: 172
KİLONUZ: 113
HEDEF KİLONUZ: ilk 90, sonra 80, sonra 70
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
MESLEGINIZ: ev hanimi
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: gebelik, doğum kontrol iğneleri
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
Kaybettigim özgüvenimi yeniden kazanmak, hayata tutunmak.. Mutlu olmak.. Tekrardan güçlenip çocuklarıma güçlü bir anne armağan edebilmek..
Oyy sende de mi var
Oğlum annesi gibi oburdur ablasıOyy sende de mi var
Benim oğlanlardan biri de 9 kg ve diyet yapıyorOğlum annesi gibi oburdur ablası
Bu gün sabah niyetlendim diyete. siteye girdim direk sayfa önüme çıktı.bilseydim geçen hafta girişirdim diyet işine
Önümüzdeki maçlara bakacağız
bu gün Hürrem sultan gibi açım ben açım ben diye haykırasım geliyor
Benim küçükte enişte göbeği var doktor diyet dedi nasıl olacak bilmiyorumBenim oğlanlardan biri de 9 kg ve diyet yapıyor
Bayrama tatile gidicez otele ben böyle gitmek istemiyorum Allah sağlık versin en başta tabi dert mi bu ama her tatil fotosunda göbekliyimKorkma canım önüne gecemezsin ki o tartidaki rakam öyle ya da böyle gerçek ama geçici haftaya farklı olacak obur hafta daha farklı değiştirmek bizim elimizde sen elinden geleni yap yeter sağlıkla beslenip spor yapacağız kilo vermek için
Salatalık ye canım zararı olmaz yada marulBen 4 aydır yapıyorum şuan açlıktan uykum gelmiyor
Sade çay ıcecektık kızzz bı baktım beyaz cıkolataAfiyet olsun
Tatlıyı geç vakte bırakma hele ki tartı öncesi
Bu saatte her şey zararlı bence yemesinSalatalık ye canım zararı olmaz yada marul
Beyaz çikolata beyaz yağSade çay ıcecektık kızzz bı baktım beyaz cıkolata
Selam canımSelam herkese
4 aydır mı kaç kg verdin acaba daha ne kadar sürer bu çile (ben daha 5. Gündeyim) demek ki açlığa alışılmıyorBen 4 aydır yapıyorum şuan açlıktan uykum gelmiyor