Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi geçti canım asıl bundan sonra 6 lara giderim inşallah 700 gram ödem var onu çözersem harika olacak. Bundan sonra kilo bildirimi yağ ödem her cuma atarım liste isteyen varsa atayım
Hoş buldumHoşgeldiiinnn
Tam değil yarın diyetisyen menüsü olacak akşam diyetisyen menüsü sadece tenkyuuuAfiyet olsun canım diyetisyen menüsü mü
Sagol güzel kaptanım kırmam gereken bir direnç vardı hesaplaşıyoruzLavi ne güzel bir menü böyle
Afiyet olsun canım Tartı öncesi ne büyük mutluluk.
Sagol canımAfiyet olsun güzel menü
Güzel baslamis zorlu bir savaş ile bitmiş. Bittiyse sorun yok diyeceğiz çünkü vah tüh demek seni nasılsa kötüydü demeye yitecek. Güzel bitirdim diyeceksin. En azından erken kapanış yaptın
Canım Elhan cordelia veya beni etiketleyebilirsin takımlara girmeden 1 hafta deneme sürecimiz var
VavvMenümü yazayım
03.05.2024 Cuma
Sabah 09:00 2 kupa sütlü filtre kahve,yarım çay bardağı leblebi
Kahvaltı 11:30 1 yumurtadan menemen,45 gr süzük peynir,6 zeytin,1 dilim tbe,şekersiz çay
Ara 16:00 2 mısır patlak arası 1 yk labne,2 kupa sütlü filtre kahve
Akşam geçe kaldı 20:15 7 yk tavuklu nohut yemeği,1 küçük kase cacık,kıvırcık salata
3 lt su
Spor yok
@uranus35
Yarın güzel bir tartı olurdu geçen haftadan takibin olsaydıAkşam menüm
1 haşlanmış patates
Buharda pişirdiğim karnabahar ve brokoli
Domates salatalık maydanoz ve acı sos çok severim
Harika@gezegenfeza Elhan Cordelia
2 Mayıs
Menü
Kahvaltı (9)
Haşlanmış yumurta
Salata (domates, marul, kapya, salatalık, avokado, zeytin)
Beyaz peynir
2 dilim ekmek
Çay
3 şekerpare (meyve)
Ara (13)
Sütlü kahve
Akşam (18)
Et köfte
Salata
Ayran
Su: 2.5 litre
3 Mayıs
Menü
Kahvaltı (9)
Menemen
Yeşil zeytin
Beyaz peynir
2 dilim ekmek
Çay
1 şeftali
Ara (13)
Sütlü kahve
Akşam (18)
Et kavurma
Salata
Ayran
Su: 2.5 litre
Bacı ekmek muz portakal 3 lüsü
Hadi inşallah bekliyorum kapıda gidemedim 6li rakamlaraÇok iyi geçti canım asıl bundan sonra 6 lara giderim inşallah 700 gram ödem var onu çözersem harika olacak. Bundan sonra kilo bildirimi yağ ödem her cuma atarım liste isteyen varsa atayım
Ne sıklıkta tartilip ne sıklıkla değişiyorOkuyan herkes bana bişey söylesin tek ben miyim tartıda hep farklı çıkıyorum diyetimi asla bozmuyorum bu arada asla
Bir gün içindemi farklı çıkıyorsun yoksa farklı günlerdemi canımOkuyan herkes bana bişey söylesin tek ben miyim tartıda hep farklı çıkıyorum diyetimi asla bozmuyorum bu arada asla
Vay beHayırlı akşamlar
3 litre su olmuştur.
20 dk hızlı yürüyüş yaptım.
Gün içindeki tartı sonuçlarını soruyorsanız tek siz degilsiniz ben de farklı çıkıyorum.Okuyan herkes bana bişey söylesin tek ben miyim tartıda hep farklı çıkıyorum diyetimi asla bozmuyorum bu arada asla
Teşekkür ederim canımVay be
Her gün tartılma batağına mı düştünOkuyan herkes bana bişey söylesin tek ben miyim tartıda hep farklı çıkıyorum diyetimi asla bozmuyorum bu arada asla
Ben var yersenTatlı istiyorum
hayırlısı olsun canım hakkınızda ama çocuk güzeldirO da kararsız öyle yanıp tutuşmuyor da yaşım riskli olduğu için karar verme sürecim az, hayırlısı
saol canım. bugün halen tık yok. hayırlısıGeçmiş olsun canım