- 4 Eylül 2011
- 19.176
- 67.673
Maşallah Allah bağışlasınElimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum. 2 bebeğim var onlardan fırsat buldukça inşallah aktif olurum.
Kaç yaşındalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah Allah bağışlasınElimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum. 2 bebeğim var onlardan fırsat buldukça inşallah aktif olurum.
Dippas sos gibiSalatalik ? Yogurda nane ekle salataliklari uzunca kes batır batır ye
Mekanı cennet olsun canm Allah rahmet eylesinHerkese tek tek teşekkür ederim annemin teyzesi vefat etti çok severdim küçükken anneannem o sanardim o kadar mutsuzum ki şuan. Köye geldik hava çok soğuk kalabalık en son ne yedim onu bile hatırlamıyorum
Leyla ismi neydi ya geçen bir türlü hatırlayamadım başka aldımFıstık ama en dogalindan
Vaayyyyben okadar edemiyorum bakk
Abe jou üj bej kilo daa versek pek şugar olmaz mi hı
Evet benim kurtaricilarimdandi hepDippas sos gibi
Ay ben de tahsinoğulları diye aratıyordum nerden aklımda kaldıysa tamam canım sağol ekran görüntüsü aldımCanim bunu bana Gizem hanim tavsiye etmisti sonrasinda baska fistik ezmelerini sevemedim trendyolda satışı yok artik kendi sitelerinde satiyorlar
Eki Görüntüle 3421514
E normal bilindik bi marka degilAy ben de tahsinoğulları diye aratıyordum nerden aklımda kaldıysa tamam canım sağol ekran görüntüsü aldım
Bu yulaf nasıl bişi kuzumBiz de biliriz hamurisiler yaglilar yemegi ama hirsimizi yulaftan cikariyoruz
Ofkeyle moral bozukluguyla yenmis zararlilarla şişecegimize yogurda chia ekleyip guvenle şişiyoruz
Eki Görüntüle 3421487
Granola canimBu yulaf nasıl bişi kuzum
ayy bunu aldığımdan bu yana ben de başka ezme yiyemiyorumCanim bunu bana Gizem hanim tavsiye etmisti sonrasinda baska fistik ezmelerini sevemedim trendyolda satışı yok artik kendi sitelerinde satiyorlar
Eki Görüntüle 3421514
fellas züber falan katkısızlığı yalan geliyor artık dimiayy bunu aldığımdan bu yana ben de başka ezme yiyemiyorum
Evet aynen öyle. gerçi züber için şu gıda araştırmacısı biri o var o dedi % 100 fıstık diye ama ben zaten onu da almıyordum. evde yapıyordum. ama bunun fiyatı zaten fıstıkla bir. hem daha lezzetli uğraşmaya değmez.fellas züber falan katkısızlığı yalan geliyor artık dimi
Çok iyi değilmi yaaa artık kendimiz yapsak dondurma kabı almam şart kızımada yaparımKaydettim canım
Yaaa fıstık ezmesini ne alıyosunuz patimsilizmEvet aynen öyle. gerçi züber için şu gıda araştırmacısı biri o var o dedi % 100 fıstık diye ama ben zaten onu da almıyordum. evde yapıyordum. ama bunun fiyatı zaten fıstıkla bir. hem daha lezzetli uğraşmaya değmez.