- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Ben ocak şubat gibi her sabah iciyordum taaa ki gastrit reflüm atak yapana kadar cok guzel oluyor ama tam bir mide düşmanıEn sevdigim tok tutan kahvem idi
Süt
Kakao
Türk kahvesi
Tarçın
HIc içen oldumu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ocak şubat gibi her sabah iciyordum taaa ki gastrit reflüm atak yapana kadar cok guzel oluyor ama tam bir mide düşmanıEn sevdigim tok tutan kahvem idi
Süt
Kakao
Türk kahvesi
Tarçın
HIc içen oldumu acaba
Hee kizz mide düşmanı dogruuBen ocak şubat gibi her sabah iciyordum taaa ki gastrit reflüm atak yapana kadar cok guzel oluyor ama tam bir mide düşmanı
Aktardanmı kuzum
Hee kizz mide düşmanı dogruu
Bide hibiskus çayı yapmiştım reglimi bi düzeltti hamile kaldım düşün yanii
Bide bunu yaptım hep baya baya
Yok kendi sitelerinden alabiliyorumAktardanmı kuzum
Iyi yapıyorsun cidden reglimi düzeltti 28 günde regl oldum ondan sonraki ayda hamile kaldım şok oldum ilki zor olduYaaa ben de 2-3 gundur duzenli hibiskus iciyorum hibiskus-yesilcay demleyip dolaba kaldirdim soğuk soğuk
Aaaa iyimiş web sitesini atabilirmisin aşkoYok kendi sitelerinden alabiliyorum
Siparis edince ezme yapıp gonderiyorlar
Hee kizz mide düşmanı dogruu
Bide hibiskus çayı yapmiştım reglimi bi düzeltti hamile kaldım düşün yanii
Bide bunu yaptım hep baya baya
Silikon kek kapları ile yapılabilir canımÇok iyi değilmi yaaa artık kendimiz yapsak dondurma kabı almam şart kızımada yaparım
Ben gerçekten tok tutuyorEn sevdigim tok tutan kahvem idi
Süt
Kakao
Türk kahvesi
Tarçın
HIc içen oldumu acaba
Tatil ya bugün ondandır canımNe kadar buruklaştık(
Ben çok duydum ama hiç içmedim süt koymadan yapsak olur mu kiEn sevdigim tok tutan kahvem idi
Süt
Kakao
Türk kahvesi
Tarçın
HIc içen oldumu acaba
İnsallah benimde dengelenir yineIyi yapıyorsun cidden reglimi düzeltti 28 günde regl oldum ondan sonraki ayda hamile kaldım şok oldum ilki zor oldu
Aaaa iyimiş web sitesini atabilirmisin aşko
Aa ben sütsüz yapıyorum sütü fark etmedimBen çok duydum ama hiç içmedim süt koymadan yapsak olur mu ki
Ben de sütlü kahve pek sevmem süt koymadan deniyim o zaman canımAa ben sütsüz yapıyorum sütü fark etmedim
Hiç denemedim ama küçük bi bardakla dene istersen ama mideni baya bozarBen çok duydum ama hiç içmedim süt koymadan yapsak olur mu ki
Oda olabilirrrSilikon kek kapları ile yapılabilir canım
Ben gerçekten tok tutuyor
Aynı aynı duyguları paylaşıyoruzKızlar ben birkaç gündür motivasyonumu kaybettimçok kaçamak yapmamaya çalışıyorum ama ağrım var spor yapamıyorum canım sürekli birsey yemek istiyo kendimi çok zor tutuyorum ya da tutamıyor yiyorum. Nolcak böyle bilmiyorum direnç kilosuna da geldim o da beni biraz mutsuz ediyo hayatımda da birçok değişiklik yapmam gerekiyo taşınma iş değişikliği çok gözümde büyüyo kucuk bebekle nasıl olacak diyebiraz içimi dökmek istedim beni kendime getirecek birseyler söyler misiniz şurada vermek istediğim 3 4 kilo kalmışken başa dönmek istemiyorum
Bugün sabah sütsüz yaptım işte o yüzden yiyemedim sanırım kahvaltıOda olabilirrr
Dimi yaaa çok acıktiğım zaman içerdim
Bu tarifle etmiştimAa hibiskus tansiyona iyi geliyor diye biliyordum, regl için nasış kullandın