Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sutte tok tutar bak aşkoKefir içtim şimdi beni biraz daha tutar umudum
Kışın konusup duruyorduk cenemis dusuyordu bahara yaza daha kalabalik oluruz diyorduk ama tam tersi oldu sanki
Herkes kilosundan memnun demek
Onu zor günler için saklıyorumSutte tok tutar bak aşko
MantıklıOnu zor günler için saklıyorum
Muzlu pankek yap istersen ben çok yapıyorum oğluma kalorisi de az oluyoKefir içtim şimdi beni biraz daha tutar umudum
Yaaaa rabbim mekanı cennet eylesin canımHerkese tek tek teşekkür ederim annemin teyzesi vefat etti çok severdim küçükken anneannem o sanardim o kadar mutsuzum ki şuan. Köye geldik hava çok soğuk kalabalık en son ne yedim onu bile hatırlamıyorum
Kız 61.6 mi ne çıktım salı kalıcı olamıyorum yanı 60.1 hiç gormedımO 60.1 ile 59.9 arasinda daglar kadar fark vardir dimi
Allah soyletti bak cabucak geleceksinKız 61.6 mi ne çıktım salı kalıcı olamıyorum yanı 60.1 hiç gormedım
Gelelım ve kalalım ya inşallahAllah soyletti bak cabucak geleceksin
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun inşallahHerkese tek tek teşekkür ederim annemin teyzesi vefat etti çok severdim küçükken anneannem o sanardim o kadar mutsuzum ki şuan. Köye geldik hava çok soğuk kalabalık en son ne yedim onu bile hatırlamıyorum
15 haziranGelelım ve kalalım ya inşallah
Bayram ne zaman
15 HaziranGelelım ve kalalım ya inşallah
Bayram ne zaman
Ortadaki fındık ezmesimiBiz de biliriz hamurisiler yaglilar yemegi ama hirsimizi yulaftan cikariyoruz
Ofkeyle moral bozukluguyla yenmis zararlilarla şişecegimize yogurda chia ekleyip guvenle şişiyoruz
Eki Görüntüle 3421487
Fıstık ama en dogalindanOrtadaki fındık ezmesimi