- 4 Eylül 2011
- 19.176
- 67.673
Karnimdan sesler geliyor şuan gacir gucurŞükür ki aksine istahim kapali ya da yönetmesini biliyoruz diyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karnimdan sesler geliyor şuan gacir gucurŞükür ki aksine istahim kapali ya da yönetmesini biliyoruz diyelim
Roman şarkı sözü gibi olduKarnimdan sesler geliyor şuan gacir gucur
Yok kız ilkkez gördümde böyle karıştirmayı güsel oluyormu bitürlü ben böyle yulafla sevemedim yoğurtla chia tohumu var galibaFıstık ama en dogalindan
Tam 1.5 ay var canım sıva kollarıGelelım ve kalalım ya inşallah
Bayram ne zaman
Bı an zihnimde müzik ve şarkı sözlerini duydumRoman şarkı sözü gibi oldu
4 yk yogurt icinde 1 tk keten yohumu,2 tk chiaYok kız ilkkez gördümde böyle karıştirmayı güsel oluyormu bitürlü ben böyle yulafla sevemedim yoğurtla chia tohumu var galiba
Bende öyle yoğurt kendim yapıyorum favorime attım bu tarifi gün geldimi ara öğün olarak denerim4 yk yogurt icinde 1 tk keten yohumu,2 tk chia
Üstünde 3 yk moms granola 1 tk fistik ezmesi
Ben bayiliyorum yogurdu kendim yqpiyorum tabi.. hazir yogurtla sevmiyorum
Karnimdan sesler geliyor şu anBı an zihnimde müzik ve şarkı sözlerini duydum
Hahahahaha ay bayıldım gerçekmi bu yoksa senmi uydurdunKarnimdan sesler geliyor şu an
Gacır gacır gucurda gucur
Yemek yiyecem daha
Şapur şupur hapurda hupur
Uydurdum kızHahahahaha ay bayıldım gerçekmi bu yoksa senmi uydurdun
Seni yerimmUydurdum kız
İzmir tepecik hastanesinde dogmusum annem seni cingenlerden aldim bak geri onlara veririm diye korkutuyordu beniSeni yerimm
Rep olaraktan fena olmazKarnimdan sesler geliyor şu an
Gacırda gacır gucurda gucur
Yemek yiyecem daha
Şapur şupur hapurda hupur
Hahahahah bende istanbulda kasımpaşa da doğdum çingenelerin ortasında oyy allahımmmİzmir tepecik hastanesinde dogmusum annem seni cingenlerden aldim bak geri onlara veririm diye korkutuyordu beni
Ruhumda vardir belki
İlk günü değil aslında 2. Günü bozdum. Diyetisyenle devam etmiyorum uyamiyorum listeyle. Burada arkadaşlar kilo verdikçe bnde motive olup daha dikkat ederim diye katılmak istedim teşekkür ederim inşallah sizinle beraber istediğim kiloya ulaşırımOo vazgecme demekkki bayrama kadar bol sporlu bol yağ yakmalı bir döngü var hadi faydalanalim
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun başın sağolsun canım
Düşünme harekete geç. Ben 70 e dustum bilem
Perşembe son spor günü canım. Cuma Spor yok tartı öncesi olduğu için. Perşembe 12 den sonra bildirebilirsin
Canısı Elhan kaptanımin mızrağı dolapta durmasın. Belli ki biri onu kullanmalı. Tatlı tatlı batırma görevi sende olmalı bence
Hoşgeldin canım
@Elhan abla yıllık izinde
Biz varız şimdilik
Yok patates diyetinin ilk günü demek istedi
Eğer bı diyetisyenle devam etmiyorsan kilona yakın kişilerden diyete giden varsa yardımcı olur. Takimca yardımcı olmayı çok severiz
Biraz daha aktif ol çekingen kalma
Varmıs baya evet bakalım neler olacakTam 1.5 ay var canım sıva kolları
Elimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum. 2 bebeğim var onlardan fırsat buldukça inşallah aktif olurum.Oo vazgecme demekkki bayrama kadar bol sporlu bol yağ yakmalı bir döngü var hadi faydalanalim
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun başın sağolsun canım
Düşünme harekete geç. Ben 70 e dustum bilem
Perşembe son spor günü canım. Cuma Spor yok tartı öncesi olduğu için. Perşembe 12 den sonra bildirebilirsin
Canısı Elhan kaptanımin mızrağı dolapta durmasın. Belli ki biri onu kullanmalı. Tatlı tatlı batırma görevi sende olmalı bence
Hoşgeldin canım
@Elhan abla yıllık izinde
Biz varız şimdilik
Yok patates diyetinin ilk günü demek istedi
Eğer bı diyetisyenle devam etmiyorsan kilona yakın kişilerden diyete giden varsa yardımcı olur. Takimca yardımcı olmayı çok severiz
Biraz daha aktif ol çekingen kalma
Hahahahah bende istanbulda kasımpaşa da doğdum çingenelerin ortasında oyy allahımmm
Salatalik ? Yogurda nane ekle salataliklari uzunca kes batır batır yeNerden sütle pişirdim yulafı yaa hiç tutmadı beni çook acıktım ne güzel yoğurtla yiyordum. Mecbur sütlü kahveye yükleniyorum