Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CanımmmGarip şekilde çarpıntı ve el ayak titremesi var. Arkadaşıma gitmiştim yeni geldim. Yazılanlari okudum. Toparlarsam yazacağım
Günaydın canımm, şahane bir pazar olsun senin için deGünaydın arkadaşlarım
Mutlu pazar olsun
Günaydın canım iyi oldun mu birazGünaydın
Mutlu pazarlar
Mens öncesi ağrısı çok artmış
Covid geçirmiş gibi ağrım oluyor diyor insanlar. Benimde oyle
Günaydın jasminGünaydın kızlar
Geçmiş olsun canımGünaydın
Mutlu pazarlar
Gündüz baksam korkmam da gece korkuyorumAy ben gerilim filmi bile seyredemem çok korkarım
İyi olur inşaAllahİstanbul da hava yağmurlu ve kapalı ama bana huzur veriyor aldım kahvemi yağmuru seyrediyorum bugün en büyük patilim sonuçları iyi çıkarsa operasyona girecek yaşlı olduğu için uyanır mı diye endişeleniyorum İyi düşünmeye çalışıyorum
Bebişleriniz sağlıkla büyüsünGünaydınlar canlarim dün yazamadım kusura bakmayın köpeğimiz doğum yaptı onunla ilgilendik zor bir akşamdi
27.04.2024
10.00 1 yarım simit 2-3 çatal peynir 7 zeytin 5 dilim sucuk 1 yumurta
14 .00 Sade kahve 1 avuç kuruyemis
17.00 1 adet tavuk şnitzel bol salata
3 litre su
11.579 adım attım
@Elhan @Cordelia @uranus35
2 gündür bende çok hafif hissediyorum ağrıyı, bu bence iyiye işaretGünaydın
Mutlu pazarlar
Ben eskiden antidepresan kullanmaya başlamadan önce aşırı endişe ve hep panik halindeydim hep kötü bir şey olacak hissiyle yaşardım o zamanlardan kalma benim ama geçti şükür bir tek korku gerilim filmleri kaldı (ama gerilim kitaplarını okurum ) bir de şiddet haberleri onlara bakamıyorum.Gündüz baksam korkmam da gece korkuyorum
Geçmiş olsun canım troitlerine baktir istersen birde B12 değerineGarip şekilde çarpıntı ve el ayak titremesi var. Arkadaşıma gitmiştim yeni geldim. Yazılanlari okudum. Toparlarsam yazacağım
Günaydın canım mutlu pazarlar nasılsın bugünGünaydın kızlar herkese mutlu pazarlar
İyiyim canım sen nasılsınGünaydın canım mutlu pazarlar nasılsın bugün
Neden peki hasta mısın kuzum
Leylam yazmış ama 110 a kadar normal. Senin ki tokluk o önemli bir sayı değil canımAhhh o aglamalar öfke nöbetleri yıllarca çektim 5 yıl ilaç larla yasadım ama beyinde bitirdim bazı şeyleri çok zor
Geçmiş olsun canım ne oldu ki sana oyle
Normal Sabah aç kaç olmalı canım benim aç tok hep 120 lerde geliyor
Tipine bak yaaaaa
Bende yapamıyorum geçen gün nasıl migde.bulantiis baş ağrısı az çıkartsam rahatlicam ama.yok olmuyor
Canımmm
İyi misin şimdi
Günaydın canımm, şahane bir pazar olsun senin için de
Günaydın canım iyi oldun mu biraz
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim hepinize2 gündür bende çok hafif hissediyorum ağrıyı, bu bence iyiye işaret
Çok tanıdık anlattiklarin beni mi anlatiyorsun neBen eskiden antidepresan kullanmaya başlamadan önce aşırı endişe ve hep panik halindeydim hep kötü bir şey olacak hissiyle yaşardım o zamanlardan kalma benim ama geçti şükür bir tek korku gerilim filmleri kaldı (ama gerilim kitaplarını okurum ) bir de şiddet haberleri onlara bakamıyorum.
Allah yardımcımız olsun hep şükretmeye ve pozitife bakmaya çalışıyorum yoksa her şey için endişe etmek öyle zor,yıpratıcı bir şey ki ve burası bana iyi geldi iyi ki varsınızLeylam yazmış ama 110 a kadar normal. Senin ki tokluk o önemli bir sayı değil canım
Teşekkür ederim hepinize
Tüp mide geçmişinin bir yansıması bu. İsteyerek yaptığım birşey değil. Ama kemik ağrısı mens habercisi. Biliyor olmak çok etkili olmuyor. Oturup kalkmak bile zor geliyor
Bugün bebek gormeye gelecekler. Anneme geçeceğim yardıma. Neyse ki gelenler yabancı değil.
Çok tanıdık anlattiklarin beni mi anlatiyorsun ne
Aa sen tüp mide mi olmuştun seni yeni yeni tanıyorumdur:)Leylam yazmış ama 110 a kadar normal. Senin ki tokluk o önemli bir sayı değil canım
Teşekkür ederim hepinize
Tüp mide geçmişinin bir yansıması bu. İsteyerek yaptığım birşey değil. Ama kemik ağrısı mens habercisi. Biliyor olmak çok etkili olmuyor. Oturup kalkmak bile zor geliyor
Bugün bebek gormeye gelecekler. Anneme geçeceğim yardıma. Neyse ki gelenler yabancı değil.
Çok tanıdık anlattiklarin beni mi anlatiyorsun ne
Geçen tüp mide ameliyatı olup baya kilo veren bir kız paylaşmış önceki sonraki fotolarını altına ne yorumlar yazmışlar ya (ameliyatla verirsin tabi, kolaya kaçmışsın vs) sanki bıçak altına yatmak, o kararı vermek, sonraki süreçler falan kolaymış gibi Allah’tan bir sürü insan destek verdi ben dahilAa sen tüp mide mi olmuştun seni yeni yeni tanıyorumdur:)