Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az gibi geldi afiyet olsun canim
Ay insallah canimCumartesiye çok çok az kaldıı, güzel güzel somuçlarımız gelsin.
Afiyet olsun canimEve geldim hamur işi yapılmış hemen kendime şöyle hazirlik yaptim..
maydanoz ve salatalikli borulce salatasi
Tavuk izgara
Baharatli yoğurt
2 karabugday patlagi
Eki Görüntüle 3419396
Afiyet olsun canim
Hiç yaptırmadım canım benim göbek sarkmaya başladı o sebeple kemer aldım onu kullanıyorum çok fark göremedim henüzKizlar g5 yaptirdinizmi memnun kaldinizmi 60 li kilolara dustugumde yaptirmalimiyim suan icin erkenmi
O nedirKizlar g5 yaptirdinizmi memnun kaldinizmi 60 li kilolara dustugumde yaptirmalimiyim suan icin erkenmi
Guzellik merkezlerinde yapilan sikilastirmaya ve selulitleri yok etmeye yarayan bir aletO nedir
Benim kotu bir gobegim var zayiflarkende birseylerle takviye yapsam daha cabuk incelme olur diye dusundum ama acabalarim var erkenmi ideal kiloya yakinmi yapsam diye dusunuyorumHiç yaptırmadım canım benim göbek sarkmaya başladı o sebeple kemer aldım onu kullanıyorum çok fark göremedim henüz
Sağol canım.Afiyet olsun canım
Bence şimdiden başla hem diyet hem g5 etkili olurBenim kotu bir gobegim var zayiflarkende birseylerle takviye yapsam daha cabuk incelme olur diye dusundum ama acabalarim var erkenmi ideal kiloya yakinmi yapsam diye dusunuyorum