- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Gözün aydın çok sevindimSelam kızlar
Ciğerimde ki kitle kaybolmuş o kadar sevindim ki şimdi diyete 4 elle sarılabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın çok sevindimSelam kızlar
Ciğerimde ki kitle kaybolmuş o kadar sevindim ki şimdi diyete 4 elle sarılabilirim
Benim kediciğim var sayılır mı?Günaydınnn kızlar biz yine erkenciyiz :) Bebişi erken uyanan var mı bnm gibi ?
Bize kedicik atmıyorsun artık cordeliacığım arada duvarlara tırmanmış kedi görseli arıyor gözlerim gruptaBenim kediciğim var sayılır mı?
Neyin var canımCamlara tırmansa canım gelemiyorum ki bi garip hallerdeyim
Diyet kafası ile bayram kafası arasında Araf gibi bi yerdeyimNeyin var canım
Yulaflı kabak mucver gibi bişey tavada yapabılırsınLezzetli az kalorili kabak tarihiniz var mı?
Tipe bak yaa çok şapşik bakışlarını severimCamlara tırmansa canım gelemiyorum ki bi garip hallerdeyim Eki Görüntüle 3419338 Eki Görüntüle 3419340
Yok canım çok şükür girdim çok iyiyim başladığım yere dönmek istemiyorum. Ama zorlandım epey kendi kuyruğunu kedim kovalasın ben yıllarca çok kovaladım bayrak ondaTipe bak yaa çok şapşik bakışlarını severim
Nen var kuzum? Bayram geçti gitti bitti artık önümüzdeki yeni bayrama hazırlanmaya başladık öyle düşün. Hatta Mthn83 bize kurban bayramı hedef tablosu yapsın (müsaitse tabiki) hedefe doğru tam yol ileri yapalım
Cok tesekkur ederim canim guzel dusuncelerin icin biz hepimiz superizCanım hiç kendine kızma kendinle barışık ol. Ben dikkat ediyorum Burdaki kızların çoğu otokontrolü olan özdüzenlemesi yüksek insanlar sende buna dahil. Yani iradeli kendine hakim olabilen kişileriz ve sen kesinlikle onlardan birisin. Arada tabiki kontrolü kaybettiğimiz günler haftalar olabilir bu çok normal ama toparlıyoruz da önemli olan bu.
Bayram bitti kendimiz gelelim toparlanalim bidaha ki bayrama 68 olursunDiyet kafası ile bayram kafası arasında Araf gibi bi yerdeyim
Ne oluyor orada bakışıCamlara tırmansa canım gelemiyorum ki bi garip hallerdeyim Eki Görüntüle 3419338 Eki Görüntüle 3419340
Bı kendine gel. Zaman çok kıymetli yaz geliyor hadi hadiiiiDiyet kafası ile bayram kafası arasında Araf gibi bi yerdeyim
İlla kabak diyorsunuz Mthn83
Yaparim yeterki zayıflayınTipe bak yaa çok şapşik bakışlarını severim
Nen var kuzum? Bayram geçti gitti bitti artık önümüzdeki yeni bayrama hazırlanmaya başladık öyle düşün. Hatta Mthn83 bize kurban bayramı hedef tablosu yapsın (müsaitse tabiki) hedefe doğru tam yol ileri yapalım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım