- 24 Aralık 2023
- 1.203
- 6.787
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın ceeeeGünaydın
Teşekkür ederim
Sağol ablam
Seni özlüyoruz sadece canım
Ooo yavaş ama emin adımlar
Ellerine sağlık abla tomrs dün attığı için tekrar atmadı galiba
Voo bileydim seni gonderirdim
Afiyet olsun canımBu ilk öğünümdü
Yesilcay esliginde...
Eki Görüntüle 3419185
13:00 gibi cikacagim. Cikmadan öğlen öğünü mü yaparim hazirlayip tanima aldım şöyle bir menü
Eki Görüntüle 3419186
Günaydın bal bademGünaydın kızlar
Canım LenamGünaydın ceeee
Her gün tartılmak çok yanıltıcı oluyor malesef o hataya bir ara ben de düştüm ama tartılmamak lazım. Sayının eksilmediğini görünce stres oluyoruz ve bu kilo vermeyi olumsuz etkiliyor. Tartıyı unut ctesi tartılırsın. Menünde bir sorun yok kesin eksi görmen lazım ama vücuduna biraz zaman ver bi yağları göndersin ortalığı toparlasınEskiden ben de sevmezdim aklıma da gelmezdi ama şimdi diyet yapınca her gün tartıya başladım bu da bağımlılık sabah uyanınca yapmak istediğim ilk şey tartı oluyo ama haklısın galiba sadece tartı günleri tartılmayı halletmem gerekiyor öteki türlü insan kafayı yiyo 200 gram aldım diye ağlayacaktım sabah nerdeyse
Teşekkür ettim canım benimGünaydın canım çok geçmiş olsun
Götürdü canım eşim dün. Onun boş günü idi. İkisine de antibiyotik başlanıldı. Ama çok kötü oksurukleri var. Çarçabuk toparlarlar inşallahTamam bebe deme yaşlari musait diyebilrsin :) benim kizimda da cumadan beri gecmeyen ates vardi en sonunda doktora goturdum rontgen cektirdi akcigerleri icin enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi. 2 gun kullandim gecti. Istersen doktora gotur canim
ŞAka di mi
Afiyet olsun canim
Ne guzel. Zaten senin menu resimlerin kalp ben saglikli seyler yiyince aklima sen geliyorsun
Canjm acaba sebzeleri de gereginden fazla yiyor olabilir mjsin? Ben dun arada kacamak yaptim ama saglikli beslendim genel olarak o nedenle arti ciktim bugun. Kacamakta yapmiyorsun degil mi?
Günaydıınn nasılsın bugün?Günaydınnnnnn
Çok tebrik ederim darısı başıma inşallahDiyetisyenden ciktim oleyyy
2 kilo vermisim
1300 yag 500 gr odem vermisim
Obezite araligindan ciktim cok sukur buna cok takiliyordum
Insallah canim hepimiz insallah yaza kisa fit girelim insallahÇok tebrik ederim darısı başıma inşallah
Çok iyiyim sen nasılsınGünaydıınn nasılsın bugün?
Maşallah canım çok güzel vermişsinDiyetisyenden ciktim oleyyy
2 kilo vermisim
Tesekkur ederim canim iyi geldi diyetisyene gitmek her hafta yapamadim yapamiyorum diye gidiyorum kendime kizarak orda gordugum sonuc bana iyi geliyor moral motive oluyor kendine niye kiziyorsun kendine niye bunu yapiyorsun diyorMaşallah canım çok güzel vermişsin
Hala kemik ağrılarım var ama hareket iyi geliyorGünaydın canım Allah yardım etsin inşallah
Günaydın geçmiş olsun iyi misin şimdi ?
Günaydın kaptaniçem dişin nasıl oldu ?
Günaydın kolaylıklar dilerim
Günaydın canım
Günaydın kırmızı kaptanım
Günaydın canım
Günaydııınn sana da güzel bir gün olsun
Günaydın ablacım hayırlı günler
Ayy dürtü iyi oluyorSen kaptansin farkindamisin ben kaptanken cok hirs yapiyorum hadi kalk basla her gecen gun bosa gidiyor
Maşallah harikasın canımDiyetisyenden ciktim oleyyy
2 kilo vermisim
Bir diuetisyeni dinlemistim soyle diyordu bazi kisiler kilo vermekte zorlanir cunku vucutlari zor kosullara kendini alistirir herhangi bir kitlik durumunda kilo vermesi az olur diyeKaçamak yok sebzeyi de aşırı aşırı yemiyorum ki bir tabak yiyorum her zaman yaptığım gibi yapıyorum normalde bir kilo vermem gerekirken ben artı çıkıyorum çok sinir bozucu dün kaçamak olarak minik bir kare çikolata yedim cumartesiden bu yana tek kaçamak da buydu
Evet haslama guzel olmazHaşlama beni cok bayıyor aırfrey ve sote ince dilimlenmiş gidiyor yine havuc katıyorum bazen de
Günaydın canım Allah yardım etsin inşallah
Günaydın geçmiş olsun iyi misin şimdi ?
Günaydın kaptaniçem dişin nasıl oldu ?
Günaydın kolaylıklar dilerim
Günaydın canım
Günaydın kırmızı kaptanım
Günaydın canım
Günaydııınn sana da güzel bir gün olsun
Günaydın ablacım hayırlı günler
Şişşşt tamam oralari şeyetmiyoruzteşekkür ederim caım ama keşke bununla kalsaydım
çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın var mı ağrın
ben de yedim ya
hayır kaptanım ne yazık ki duramadım ve yazmaya da utanıyorum yediklerimi
günaydın canım, çok geçmiş olsun neden oldu ki acaba üşüttün de kemiklerine mi vurdu ağrısı
günaydın biriciiğimm
günaydın kaptanımm
günaydıınnn
Amin canim insallahTeşekkür ettim canım benim
Götürdü canım eşim dün. Onun boş günü idi. İkisine de antibiyotik başlanıldı. Ama çok kötü oksurukleri var. Çarçabuk toparlarlar inşallah
Sabah ben de cok yurumek istedim hava cok guzeldi ama hem gec kaldim hem de okula yuruyere 1 saatte gidecegim icin zorlamadimBen sabah az açılayim diye okula yürüyerek geldim. Hem sabah sporum çıksın. Hem uykum dağılsın diye. 7000 adım attım. Ama sürekli yukarı yürüdüm bayağı zorladı.