- 21 Şubat 2013
- 8.634
- 18.359
Sağol canmKabak detoksuna yeni bir hava katmış
Gelmiş geçmiş olsun ne diyeyim. Ekmek ve simit beni benden aldı
İyi olmana sevindim canım
Kolay gelsin
Yaa eşine de sanada çok geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canmKabak detoksuna yeni bir hava katmış
Gelmiş geçmiş olsun ne diyeyim. Ekmek ve simit beni benden aldı
İyi olmana sevindim canım
Kolay gelsin
Yaa eşine de sanada çok geçmiş olsun
Sağol canm bugün daha iyi çok şükürGünaydın gül kaptaniçem
Günaydın canım
Günaydın Leyla cım
Günaydııınnn 1 günde gelen 1 günde gider
Günaydın kaptanım
Günaydın geçmiş olsun canım
Günaydın kolay gelsin canım ve geçmiş olsun iyidir inşallah şimdi
Gecmis olsun canum iyi misin simdiGünaydın
Dün gece çok kötüydüm
Bacak kemik ağrım vardı ilaç aldım en son dayanamayıp
Tamam bebe deme yaşlari musait diyebilrsin :) benim kizimda da cumadan beri gecmeyen ates vardi en sonunda doktora goturdum rontgen cektirdi akcigerleri icin enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi. 2 gun kullandim gecti. Istersen doktora gotur canimBiri 2 yaşında diğeri 6 yaşında teyzesi. En büyüğüm 10 yaşında. Bu arada hepsinin yaş farkı dört ayarlamış gibi
biz de ateş var yine düşmüyor. Şurup vermeme rağmen...
ŞAka di miAfiyet olsun görsel çok güzel
Afiyet olsun canimGünaydın kızlar dun fırsatım olmadı giremedim menümu yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta Hindi füme Lor peyniri Domates Salatalık Yesillik
Ogle
Filtre kahve
1 elmali kurabiye
1 ceviz
Akşam
1 kase tarhana çorbası
2 kaşık kuru fasulye
2 kaşık ekşili kofte
Yogurt 3 kaşık
Su 2 litre Spor olmadı
@Elhan @Cordelia Beth18
Ne guzel. Zaten senin menu resimlerin kalp ben saglikli seyler yiyince aklima sen geliyorsunMidem icin şifa
Çiğ kabak cekirdegi magnezyum çinko içeriyor
Canjm acaba sebzeleri de gereginden fazla yiyor olabilir mjsin? Ben dun arada kacamak yaptim ama saglikli beslendim genel olarak o nedenle arti ciktim bugun. Kacamakta yapmiyorsun degil mi?Günaydın kızlar canım sıkıldı biraz ben günlerdir kaçamak yapmıyorum sebze ağırlıklı yiyorum ama nedense her gün artı çıkıyorum spor da yapıyorum her zamanki kadar. Direnc kiloma geldim desem aynı kalması gerekmez mi bu tartı her gün üstüne koya koya gidiyo. Dün detoks suyu da içtim kabızlık da gitti hala aynı bana ne önerirsiniz ne yiyim içeyim de eksi olayım dün salata yedim
Biri 2 yaşında diğeri 6 yaşında teyzesi. En büyüğüm 10 yaşında. Bu arada hepsinin yaş farkı dört ayarlamış gibi
biz de ateş var yine düşmüyor. Şurup vermeme rağmen...
Geçmiş olsunGünaydın
Dün gece çok kötüydüm
Kaçamak yok sebzeyi de aşırı aşırı yemiyorum ki bir tabak yiyorum her zaman yaptığım gibi yapıyorum normalde bir kilo vermem gerekirken ben artı çıkıyorum çok sinir bozucu dün kaçamak olarak minik bir kare çikolata yedim cumartesiden bu yana tek kaçamak da buyduTamam bebe deme yaşlari musait diyebilrsin :) benim kizimda da cumadan beri gecmeyen ates vardi en sonunda doktora goturdum rontgen cektirdi akcigerleri icin enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi. 2 gun kullandim gecti. Istersen doktora gotur canim
ŞAka di mi
Afiyet olsun canim
Ne guzel. Zaten senin menu resimlerin kalp ben saglikli seyler yiyince aklima sen geliyorsun
Canjm acaba sebzeleri de gereginden fazla yiyor olabilir mjsin? Ben dun arada kacamak yaptim ama saglikli beslendim genel olarak o nedenle arti ciktim bugun. Kacamakta yapmiyorsun degil mi?
Aynı dertten muzdarip biri olarak bende dun artı dayım 2 gün önce kaçamak yaptım ama bi okadar da Yürüyüş vardı dün daha dengeli yedim ama.yine fazlasıyla artı dayım ben anladım ki ipin ucunu oldukca sıkı tutmak gerekiyor bir salata bile diyoruz ama içindeki domates bile şeker olan bir besin daha dikkatli olmak gerekiyor vücudumuzu iyi tanimamiz gerekiyor verenler nasıl veriyor diyorum kendi kendimeKaçamak yok sebzeyi de aşırı aşırı yemiyorum ki bir tabak yiyorum her zaman yaptığım gibi yapıyorum normalde bir kilo vermem gerekirken ben artı çıkıyorum çok sinir bozucu dün kaçamak olarak minik bir kare çikolata yedim cumartesiden bu yana tek kaçamak da buydu
Etkileniyorsan her gün tartılma. Sporunu da yapıyorsan kas kütlen artıyordur. İnceliyor/sıkılaşıyorsundur. Kıyafetlerinde hissedersin farkı. Bozmadan devam et. Tartıya da illa ki yansıyacakKaçamak yok sebzeyi de aşırı aşırı yemiyorum ki bir tabak yiyorum her zaman yaptığım gibi yapıyorum normalde bir kilo vermem gerekirken ben artı çıkıyorum çok sinir bozucu dün kaçamak olarak minik bir kare çikolata yedim cumartesiden bu yana tek kaçamak da buydu
Günaydın canım
Çok geçmiş olsun kankişim ayyy kanamayı durdurabildinmi zor çekim mi.oldu şimdi nasılsın iyimisin canim14.30' da dişim cekildi. Kanamasi durmadı. Direkt boğazıma sızıyor tampon yapsam da yutuyorum. Midem bulanıyor ve ben sürekli bir seyler atistiriyorum diyetim mahvoldu.
Haşlama beni cok bayıyor aırfrey ve sote ince dilimlenmiş gidiyor yine havuc katıyorum bazen deBen de ben de ama cikolata yedim malwsef
Lahmacunu baya erken yemissin sorun olacagini dusunmuyorum afiyet olsun
O zaman sadece 100 gram tavuk ye o da çok sağlıklı
Eksik olma teşekkür ederim
Sen şimdi bu mu Yemekte duracak mısın
Sadece kabak yazmışsın o yüzden hangi yöntemle pişirdiğini merak ettim
Bunlar tok mu tutuyor
Midem bulanıyor Ben de hiçbir şey yemeyeceğim yazacaksın sandım
Kız bebeler dediğin Kaç yaşlarında büyük değiller miydi bucuk
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Günaydın canım Allah yardım etsin inşallahKapanışı ben yapmışım açılışı da ben yapayım.
Uykusuz bir geceden herkese günaydın.
Günaydın geçmiş olsun iyi misin şimdi ?Günaydın
Dün gece çok kötüydüm
Günaydın kaptaniçem dişin nasıl oldu ?Günaydın
Günaydın kolaylıklar dilerimGünaydın
Bugün lise mezuniyet çekimi yapacagim gelemem gün içinde
Günaydın canımGünaydın canlar
Günaydın kırmızı kaptanımGunaydin kizlar
Günaydın canımGünaydın
Geçmiş olsun
Günaydııınn sana da güzel bir gün olsunGünaydın hanımlar hepinize güzel bir gün diliyorum
Günaydın ablacım hayırlı günler
Günaydııınnngünaydın kızlar
İnşallah canim ya çok moralim bozuldu her gün bugün eksi olurum artık diye tartıya çıkıyorum sonra hop yine artı hayal kırıklığı. İnşallah dediğin gibi olur yarın kendimi tutup tartilmam artık cumartesi zaten tartı var.Etkileniyorsan her gün tartılma. Sporunu da yapıyorsan kas kütlen artıyordur. İnceliyor/sıkılaşıyorsundur. Kıyafetlerinde hissedersin farkı. Bozmadan devam et. Tartıya da illa ki yansıyacak