- 5 Haziran 2021
- 4.521
- 19.545
Ben hiç ayarlamadım tlfnuma ne adım sayıyorum ne bişey ama bu hafta spor eklcm diyete sporsuz olmuyorYürüyüş parkurunda merdivenli bi bölüm var oraları da saymış telefon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hiç ayarlamadım tlfnuma ne adım sayıyorum ne bişey ama bu hafta spor eklcm diyete sporsuz olmuyorYürüyüş parkurunda merdivenli bi bölüm var oraları da saymış telefon
Benim diyetisyenim de söyledi direnç kilosundayız sporu arttırmamız gerekiyor dedi.Ben hiç ayarlamadım tlfnuma ne adım sayıyorum ne bişey ama bu hafta spor eklcm diyete sporsuz olmuyor
HoşgeldinnnMerhaba hanımlar aranıza yeni katıldım
Boy:156
Kilo:70
Hedef kilo:55
Evliyim
Şuan Ev hanımıyım
1 yaşında oğlum var
Sağlık sorunum yok
Sağlıklı ve güzel bir vücut istiyorum
Of evet son öğün 5.5 buçuk gibi yapıyorum ben Yaz geldikçe günlerde uzun akşamları o kadar acikiyorum kiEvet çok korkunç gerçekten heleki şuan günler uzunken artık ben bugün başladım alışırım artık yapck bişey yok şunun şurada 6 kilo kadar bişey kaldı çabuk gitsin istiyorum sıkıldım diyet kafasın dan
Şuan çok açım evet yazın diyet çok acı verici ara ögün gerek onuda yapamamOf evet son öğün 5.5 buçuk gibi yapıyorum ben Yaz geldikçe günlerde uzun akşamları o kadar acikiyorum ki
Evet canım biliyorum o direnç kilo igrenç bişey bir buçuk ay 68 de kaldımBenim diyetisyenim de söyledi direnç kilosundayız sporu arttırmamız gerekiyor dedi.
Evet en güzeli kışın ama yazın daha iyi kilo veriliyor diyorlarŞuan çok açım evet yazın diyet çok acı verici ara ögün gerek onuda yapamam
Hoş geldiniz Hülya hanımMerhaba hanımlar aranıza yeni katıldım
Evliyim
Şuan Ev hanımıyım
1 yaşında oğlum var
Sağlık sorunum yok
Günaydın canım . Geçmiş olsun yavrun çabucak sağlığına kavuşsun inşallah.Günaydın canlar gece benim oğlan hastaydı yazamadım menümü aktarayayim
Teşekkür ederim kaptanimGünaydın canım . Geçmiş olsun yavrun çabucak sağlığına kavuşsun inşallah.
Tatlım tartı öncesi mercimekli köfte sıkıntı olabiliyor dikkatli ol. Afiyet olsun.22 Nisan Elhan Mthn83 Cordelia
Akşam
6 sıkım mercimek köftesi
Bol bol yeşillik
2 bardak ayran
Bir Bağdat hurma
Yürüyüş dönüşü frik aldım
Dereotlu küçük poğaça
Tarhana fıtığı
3 ceviz yedim akşam 10 da
Yürüyüş 12 bin adım
Eki Görüntüle 3418226
Teşekkür ederim kaptan kontrol tartısı olduğu için aslında yedim cumartesi ye kadar etki azalır, yeşillikleri mi solmadam mercimekle k. Yemek istedim kilom kaç bilmiyorum beni üzen geç saatte yediğim tarhana firigiydiTatlım tartı öncesi mercimekli köfte sıkıntı olabiliyor dikkatli ol. Afiyet olsun.
Günaydın canım geçmiş olsunGünaydın canlar gece benim oğlan hastaydı yazamadım menümü aktarayayim
Günaydın başlangıcın hayırlı olsunGünaydın hanımlar,
Tabiki sabah motivasyonum çok yüksek hemen ilk günün heyecanıyla tartıldım
Eki Görüntüle 3418227
Kargoyla gonderseler belediyeden bende isterdim ama gözüm kalıyorAntalya' ya da gelsin ama
Kendim yapmaya çalışırım dediğin kadar güzel olur mu bilmiyorum
Meleklere vardın mi bacı 32 kat neydi22 nisan ptesi menü
Aç karnına kabuk tarçınlı ve yarım limonlu su
Kahvaltı: peynirli omlet, zeytin, salatalık, 1 dilim tbe, 1 kuru kayısı
Ara: 1 muz, bikaç çiğ badem
Akşam: yarım tabak kabak yemeği, 2 kaşık yoğurt, 1 tane küçük biber dolması
Yemekten sonra feci tatlı isteği oldu 1 tk züber fıstık ezmesi yedim
Su: 2,5 litre
Egzersiz: 10 bin adım
Çıkılan kat 32 evereste merdivenle çıkmışım bugün
Elhan Cordelia Mthn83
Hoşgeldin sağlıklı zayıflama larMerhaba hanımlar aranıza yeni katıldım
Evliyim
Şuan Ev hanımıyım
1 yaşında oğlum var
Sağlık sorunum yok
Göğe merdiven dayamak deyimini canlandırdıniz sanırımOhaaaa 32 inci kata mı çıktın bravo menun çok güzel canım afiyet olsun bende bugün 20 kat çıktım tesadüfe bak
Dün nette verdi direnç kilosu için diye bakayimda atayım şu Şeyda diye bı diyetisyen var cooook meşhurBenim diyetisyenim de söyledi direnç kilosundayız sporu arttırmamız gerekiyor dedi.
Sanada faydası olur belki. Direnç günlerim için saklıyorumEvet canım biliyorum o direnç kilo igrenç bişey bir buçuk ay 68 de kaldım
Çok geçmiş olsun canımGünaydın canlar gece benim oğlan hastaydı yazamadım menümü aktarayayim
Afiyet olsun canım22 Nisan Elhan Mthn83 Cordelia
Akşam
6 sıkım mercimek köftesi
Bol bol yeşillik
2 bardak ayran
Bir Bağdat hurma
Yürüyüş dönüşü frik aldım
Dereotlu küçük poğaça
Tarhana fıtığı
3 ceviz yedim akşam 10 da
Yürüyüş 12 bin adım
Eki Görüntüle 3418226