- 30 Kasım 2014
- 28.444
- 125.319
listeye girmedim canım şimdilikBayram sonrası takımlardayım diyordun kuzum noldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
listeye girmedim canım şimdilikBayram sonrası takımlardayım diyordun kuzum noldu
Hoşbulduk kaptanım
İnşanlah zor gidiyor amaYanii bi 60 olsan bile yeter aşkom
Yerleşmeden ver o iki kiloyu canım çok dikkat et ödem olup gider o hemen pes etmek yokİyi gidiyor bugün 1 hafta oldu ama 2 gün doğum günü izni yaptım bedelini ağır ödedim +2 kilo gördüm yani
Bugün yeni listeme başladım bırakmak yok başka şansımız yok
Aynen aynenEvet susuzlukta iyi gelmiyor
Afiyet olsun canımSelamlar kızlar
Menümü yazayım ki bir daha başka bir sey yememek adina
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Yarım haşlanmış patates
Yesillik
Zeytin Salatalık Lor peyniri
Ogle ..14 de.
1 hurma 1 kuru kayısı
1 avuç kuru üzüm ile leblebi
17 ..de
2 çilek
Akşam 19.00 bulur
Kuru fasulye
3 kaşık Bulgur pilavı
Semizotu cacigi
Şu 2.litre yi bulur
Elhan Mthn83 Cordelia
Canım artık ben işe yaramıyorum psikolojisi.Geçici, eminim, dönem dönem yaşıyorum bu durumu, bizden beklentisi kendi başımıza bazı işleri halledip onun yükünü hafifletelim, kendi başımıza yapıncada niye öyle yaptınız, niye böyle yaptınız. Hele birde aksilik çıkarsa vay halimize
Oğlum askerliği uzatmak için konsolosluğa gitti, dolaylı tanıdık biri yardımcı olacaktı, Türk kimliğinin değişmesi gerekiyordu, Türkiye de yapamadık, o yüzden işlem olmamış, kimlik değiştirmek için aileden birinin imzası lazımmış, oysa oğlum 23 yaşında reşit yani, oğlana söylendi, adama söylendi
Büyük ayağını sakatlayınca yakındaki hastaneler kalabalık olur diye uzaktakine gitti, yarın yine gitmesi gerekiyor, vay küçük işe nasıl yetişecek, niye uzaktakine gitmişler, söylendi de söylendi
Uyutma güzel oluyor canımRamazandan kalma evde 3 paket hurma var hafif yumsamaya başlamış yemezsek bozulacak sizce ne yapilir
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar
22.04.2024 Pazartesi
Sabah 3 ceviz, 2 kupa y.sütle filtre kahve
Kahvaltı 11:00 3 yk yulaf ve 1 yumurtayla omlet,30 gr süzük peynir,7 zeytin,çay şekersiz
Ara 16:00 1 küçük çay bardağı leblebi,2 kupa kafeinsiz filtre kahve
Akşam 19:00 brokoli ve karnabahar haşlaması(z.yağ ve limonlu),1 küçük kase nohutlu,buğdaylı ayran çorbası
2.5 lt su
2500 adım (dinlenme günü)
Elhan Mthn83 Cordelia
Ayy bayılırım
Afiyet olsuncok acikmistim dayanamadim Tesekkur ederim canim
Mutlaka deneHarika bir ekmekmis afiyet olsun canım . Deneyebilirim sanki
Kuş kadarİyi akşamlar
22 Nisan Pazartesi menüm
10:30
12 adet findik badem karışımı
Sütlü filtre kahve
13:00
4 yk yogurt icinde 1 tk keten tohumu,1 tk chia,2 yk yulaf ezmesi üstünde karadut yaban mersini
15:30
3 ceviz
3 kuru erik
18:00
5 yk kereviz
2 yk yogurt
3 lt su icildi
2 fincan yeşilçay icildi
Yürüyüş yapildi
Elhan
Cordelia
Afiyet olsun Sen aralıklı oruç yapıyorsun değil mi ? ben çok yemeye alıştım galiba aralıklı oruç fikri bana korkutucu geliyor.
Yaaa ama ben çok dolu hissediyorumKuş kadar
Kaseleri mi mideni miYaaa ama ben çok dolu hissediyorum
Balıklı yumurta mi tadini oturtamadim zihnimde spora agirlik vermeye baslamisiz
Yapmaya çalışıyorum canımAfiyetler olsun canım hurma diyeti mi yapiyorsun
Afiyet olsun canım güzel menü
Benim de uykum geldi iyi gecelerBen gidiyorum az uykuda kilo vermeyim
Hepinize iyi geceler
Sarkmalar var canısıBalıklı yumurta mi tadini oturtamadim zihnimde spora agirlik vermeye baslamisiz