- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Geçmiş olsun nesi varmış?Hayırlı geceler kızlar
Damat dün hastanelik olmuştu, ona geçmiş olsuna gittik, menüm hoş deyil, siz sormayın, ben söylemeyim, sabah detoksa başlıyoruz inşaAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun nesi varmış?Hayırlı geceler kızlar
Damat dün hastanelik olmuştu, ona geçmiş olsuna gittik, menüm hoş deyil, siz sormayın, ben söylemeyim, sabah detoksa başlıyoruz inşaAllah
Ramazan'dan sonra mıGelecegimm aşkom ramazandan sonra
Olsunnn sen genede iyi verdin böyle devam et
Cok teşekkür ederimAfiyet olsun canım Çok güzel bir menü.
Öyle hocam uzun zaman oldu zaten gorev almayali. Aslında iyi de oldu .Nasip o zaman
Yanii bi 60 olsan bile yeter aşkomBakalım inşallah canım zaten boyum uzun çokta 58 lerde yok gözüm ama gerçekten çok zor diyet yapmak
Afiyetler olsun canım hurma diyeti mi yapiyorsun
Afiyet olsun canım güzel menüSelamlar kızlar
Menümü yazayım ki bir daha başka bir sey yememek adina
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Yarım haşlanmış patates
Yesillik
Zeytin Salatalık Lor peyniri
Ogle ..14 de.
1 hurma 1 kuru kayısı
1 avuç kuru üzüm ile leblebi
17 ..de
2 çilek
Akşam 19.00 bulur
Kuru fasulye
3 kaşık Bulgur pilavı
Semizotu cacigi
Şu 2.litre yi bulur
Elhan Mthn83 Cordelia
İyi gidiyor bugün 1 hafta oldu ama 2 gün doğum günü izni yaptım bedelini ağır ödedim +2 kilo gördüm yaniuranus35 nasıl gidiyor aralıklı oruç ay beni çok acıktırıyor
Geçici, eminim, dönem dönem yaşıyorum bu durumu, bizden beklentisi kendi başımıza bazı işleri halledip onun yükünü hafifletelim, kendi başımıza yapıncada niye öyle yaptınız, niye böyle yaptınız. Hele birde aksilik çıkarsa vay halimizeGeçici bir durumdur takılma kuzum. Yetişkin bir birey bırak mutsuz olmak istiyorsa onun tercihi. Durumun ortada daha ne yapmanı bekliyorlar sağlıklı bir insan bile yeter der.
Bugün doymak bilmedim zatenÜffff bu seni hasta eder yemege sararsin... Ne yapman gerektiğini bilip uygulayamamak zor....
Bel fıtığı bacağa vurmuş, hem ağrı hem his kaybı yaşıyormuş.Geçmiş olsun nesi varmış?
Hurma detoksuRamazandan kalma evde 3 paket hurma var hafif yumsamaya başlamış yemezsek bozulacak sizce ne yapilir
Hurma detoxu olabilir. Acaba dedim bu incir uyutmasi diye tatlı var hurmayı aynı şekilde yapsam olur mu acaba puding gibiHurma detoksu
Yoğurda doğrayıp yiyebilirsin
Ben ıspanaklı kek yapıp rondoda çekmiştim, biraz ondan, biraz ceviz ve hurmayı robotta çekip şekil verdim, atıştırmalık yaptım, tadına baktım, benlik deyil, belki bisküviyle daha güzel olur
Olur diye biliyorum, hiç yapmadım daHurma detoxu olabilir. Acaba dedim bu incir uyutmasi diye tatlı var hurmayı aynı şekilde yapsam olur mu acaba puding gibi