- 24 Aralık 2023
- 2.238
- 11.874
- 25
Bı deneyeyim ben olursa güzel tarif çıkar paylaşırım burdaOlur diye biliyorum, hiç yapmadım da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bı deneyeyim ben olursa güzel tarif çıkar paylaşırım burdaOlur diye biliyorum, hiç yapmadım da
Kendimizden cikariyoruz sonrasi pismanlik yapma FezamBugün doymak bilmedim zaten
Abla anca gibii 6 aydan sonra desek bebek ekgıda aliyo az çok ençokta meme ama diyet etsemde kahve bitki caylar içemicem yaptığım gibi diyet edemicem sütten bebeğe geçiyoya bide oyuzden dedim tahminen sanırim anca gibi diyeRamazan'dan sonra mı
Anladım canım.Abla anca gibii 6 aydan sonra desek bebek ekgıda aliyo az çok ençokta meme ama diyet etsemde kahve bitki caylar içemicem yaptığım gibi diyet edemicem sütten bebeğe geçiyoya bide oyuzden dedim tahminen sanırim anca gibi diye
Geçici, eminim, dönem dönem yaşıyorum bu durumu, bizden beklentisi kendi başımıza bazı işleri halledip onun yükünü hafifletelim, kendi başımıza yapıncada niye öyle yaptınız, niye böyle yaptınız. Hele birde aksilik çıkarsa vay halimize
Oğlum askerliği uzatmak için konsolosluğa gitti, dolaylı tanıdık biri yardımcı olacaktı, Türk kimliğinin değişmesi gerekiyordu, Türkiye de yapamadık, o yüzden işlem olmamış, kimlik değiştirmek için aileden birinin imzası lazımmış, oysa oğlum 23 yaşında reşit yani, oğlana söylendi, adama söylendi
Büyük ayağını sakatlayınca yakındaki hastaneler kalabalık olur diye uzaktakine gitti, yarın yine gitmesi gerekiyor, vay küçük işe nasıl yetişecek, niye uzaktakine gitmişler, söylendi de söylendi
Afiyet olsun canım Harika bir menü11:30
3 yumurta sarısı
Küflü peynir
3 hurma, ceviz
16:00 Dan 18:00 a kadar
Bikaç kurabiye
Kaşarlı brokoli bikaç tane
Brokoli kökü
4 peynir dolgulu mantar
Şimdi yoğurt içine ananas, kuru üzüm, ceviz ekleyip yedim
1,5 lt su (Ananas kabuklu)
2 kupa kahve
3 kupa çay
Spor, saat takmadım, 2.000 den az deyildir
Elhan Beth18 Cordelia
Afiyet olsun canım Harika bir menüİyi akşamlar kızlar
22.04.2024 Pazartesi
Sabah 3 ceviz, 2 kupa y.sütle filtre kahve
Kahvaltı 11:00 3 yk yulaf ve 1 yumurtayla omlet,30 gr süzük peynir,7 zeytin,çay şekersiz
Ara 16:00 1 küçük çay bardağı leblebi,2 kupa kafeinsiz filtre kahve
Akşam 19:00 brokoli ve karnabahar haşlaması(z.yağ ve limonlu),1 küçük kase nohutlu,buğdaylı ayran çorbası
2.5 lt su
2500 adım (dinlenme günü)
Elhan Mthn83 Cordelia
cok acikmistim dayanamadim Tesekkur ederim canimAfiyet olsun Zeynepcim. Altın ekmek
Harika bir ekmekmis afiyet olsun canım . Deneyebilirim sankicok acikmistim dayanamadim Tesekkur ederim canim
Ben bunun çavdarlı yada tam buğday olanını yiyorum hep çok güzel fiyatı çokta uygubcok acikmistim dayanamadim Tesekkur ederim canim
Afiyet olsun canım menü harika11:30
3 yumurta sarısı
Küflü peynir
3 hurma, ceviz
16:00 Dan 18:00 a kadar
Bikaç kurabiye
Kaşarlı brokoli bikaç tane
Brokoli kökü
4 peynir dolgulu mantar
Şimdi yoğurt içine ananas, kuru üzüm, ceviz ekleyip yedim
1,5 lt su (Ananas kabuklu)
2 kupa kahve
3 kupa çay
Spor, saat takmadım, 2.000 den az deyildir
Elhan Beth18 Cordelia
Afiyet olsun canım boo eksiler geliyor anlaşılan menü harikaİyi akşamlar kızlar
22.04.2024 Pazartesi
Sabah 3 ceviz, 2 kupa y.sütle filtre kahve
Kahvaltı 11:00 3 yk yulaf ve 1 yumurtayla omlet,30 gr süzük peynir,7 zeytin,çay şekersiz
Ara 16:00 1 küçük çay bardağı leblebi,2 kupa kafeinsiz filtre kahve
Akşam 19:00 brokoli ve karnabahar haşlaması(z.yağ ve limonlu),1 küçük kase nohutlu,buğdaylı ayran çorbası
2.5 lt su
2500 adım (dinlenme günü)
Elhan Mthn83 Cordelia
Afiyet olsun canım altın ekmek nedir
Çok lezzetli elhan özellikle dışarda açsam bi tane gömüyordum asfgHarika bir ekmekmis afiyet olsun canım . Deneyebilirim sanki