- 5 Haziran 2021
- 4.520
- 19.539
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsunKizlar bende gebelik olabilir gebelikte kilo korunabiliyor mu ben diğer hamilelikler de hep aldım maalesef
Teşekkür ederim güzellik kraliçesi hep burdayım tüm mesajlarınızı takip ediyorumEvet prensesim nasıl merak ettim
Aa bekliyor muydun haydi bakalımKizlar bende gebelik olabilir gebelikte kilo korunabiliyor mu ben diğer hamilelikler de hep aldım maalesef
CanımsınBayramda yedim yedimde boylesini yemedim güzel görünüyor tamm yemem yemem niyetliyim akşama artık elhanim kaptanicem sen dersinde yapmazmiyim canimsn
De meeeKizlar bende gebelik olabilir gebelikte kilo korunabiliyor mu ben diğer hamilelikler de hep aldım maalesef
Bi tanıdığım hamileyken 10 kilo vermişti. Çok kilolu hamile kalmıştı diyetisyenle devam etti pilav ekmek tatlı yemiyodu 10 kilo vermişti. Kontrollü gitmek lazımKizlar bende gebelik olabilir gebelikte kilo korunabiliyor mu ben diğer hamilelikler de hep aldım maalesef
Çok güzel çok hafif geçirmissinSabah bir haşlama yumurta
Ara 2 incir biraz kuş üzümü 4 ceviz
Akşam yemeği olarak sebzeli karnıbahar yedim bir kasede yoğurt
Su 3 litre arınma günü ilan ettim 4 gün
Yani yanarım yanarım da bayramda doğru düzgün bi tatlı yememiş olmama yanarım. Kimse güzel baklava yapamamış bu bayram tatlısız geçti
Hayırlı olsun. Diyetisyenler hamilelere özel beslenme planı ile bebeğin daha çok annenin daha az kiloyla doğuma kadar gitmesini sağlayabilirKizlar bende gebelik olabilir gebelikte kilo korunabiliyor mu ben diğer hamilelikler de hep aldım maalesef
Günün geri kalan zamanında ödem önleyici, atıcı çaylar ve bol su icebilirsin canım. Afiyet olsun.Ben bugün çok yoğun ve plansız bir gün geçirdim düzenli yiyemedim hiç.
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
Domates salatalık
4 zeytin
2 dilim ekmek
Akşam bir porsiyon çiğ köfte 2 bardak ayran
Off off memleketimin tatlısıŞıllık tatlisi gerçek ama Mthn83 a yedin mi dedim de gülmüşsünüz Urfa' da müthiş güzel yapılıyor. Görselde rengi açık benim yediğim biraz daha kızartılmış çıtırdi.
Eki Görüntüle 3414949
Aaa hayırlı olsun sağlıklı dengeli beslenme ile fazla kilo almazsın canımKizlar bende gebelik olabilir gebelikte kilo korunabiliyor mu ben diğer hamilelikler de hep aldım maalesef
Sen tam Egeli olmuşsun canım kankimGünün menüsü
Sabah
Pırasalı biberli Lor
3 zeytin yeşillik
Ogle
Kahve yanı bir kare çikolata
2 çilek
Yarım portakal
Akşam 19 da
1 enginar dolması
2 kaşık pırasa yemeği
1 kase cacık
Su 2.5 litre
Spor 15.binadım Elhan Cordelia Eki Görüntüle 3415022
Teşekkür ederim. Sadece bol su içmeye dikkat ediyorum tüp bebek doktorum hic bir bitki çayını onaylamıyoGünün geri kalan zamanında ödem önleyici, atıcı çaylar ve bol su icebilirsin canım. Afiyet olsun.
Teşekkür ederim canm bebek var demk icn çok erken gebelik düşünüyorum diyeyim yanlış anlatim olmuş teşekkürler canmHayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerlergebelikte diyetisyenler ilk 3 ay kilo verdiriyo ikinci 3 ay kilo koruma yapıyo diye biliyorum diyetisyen yardımı alırsın az kilo alınca da sorun olmaz önemli olan bebiş iyi olsun
Teşekkür ederim canmHayırlısı olsun canım hamileyken sağlıklı beslenirsen alman gereken kiloyu alırsın sadece gereksiz yağlanmazsın hayırlısı olur inşallah