- 15 Temmuz 2015
- 18.696
- 31.189
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz cumartesi tartılıyorum canım ilk sayfada detaylar var hoş geldin 20 Nisan cumartesi tekrar başlıyoruzMerhaba ben de size katılabilir miyim.ben pazarları tartiliuorum diyet yaparken o gün diyeti esnetiyorum sizin sisteminiz nasil
Afiyet olsunSabah bir haşlama yumurta
Ara 2 incir biraz kuş üzümü 4 ceviz
Akşam yemeği olarak sebzeli karnıbahar yedim bir kasede yoğurt
Su 3 litre arınma günü ilan ettim 4 gün
Afiyet olsunBen bugün çok yoğun ve plansız bir gün geçirdim düzenli yiyemedim hiç.
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
Domates salatalık
4 zeytin
2 dilim ekmek
Akşam bir porsiyon çiğ köfte 2 bardak ayran
Aaa yazmışsın hadi hayırlısı kolay gelsin yeni evinde sağlıkla huzurla oturSelamlar Arkadaşlar hepiniz iyisiniz inşallah Beslenme düzenim diyete göre devam ediyor ama vücudum uykusuzluk yorgunluk çok ödem yaptı ayaklarımın şişleri yeni yeni iniyor.Birde üstüne regl oldum Açıkçası tartıya çıkmaya korkuyorum.Perşembe diyetisyen randevusu var inşallah artı gelmem.
Vermediğim kesinde artı gelirse üzülürüm.
Badana bitti çok güzel olmuş şükür
Eve temizliğe yardımcı bulamadım.Kendim
2 odayı temizledim.Yarında izin günüm 1 oda ve 2 banyoyu temizlemek hedefim.
Geriye Salon ve mutfak kalıyor.
Onlarıda olursa diğer izin günümde. Çünkü dışarıda işlerim var koşturmadan halimde kalmıyor
Eşimde bugün gitti olmamış
Yarın faturaları üstümüze alıcak.
İşler biterse hafta sonu bitmezsede
Bir dahaki hafta başı gibi eşyalarımız gelicek.
Hayırlısı olsun canım hamilesin sandıkTeşekkür ederim kaptanicem bebik düşünüyorum diyim
İyiyiz canım 20 nisanda bildirim yapmayı unutmaNasılsnz kızlar uzun zaman oldu valla bırazcık aldım hissediyorum ama tartılmaya korkuyorum tatlıyı biraz kaçırdım
Sağ ol bitanemmm Mutluluğumuzu paylaşacağımız çok güzel yillarimiz olsun inşallahElhan Elhanım daimi kaptanımız nice güzel seneler biriktirmeye devam etmen dileğimle çok mutlu ol ♾
Gönlünce olsun o zamanTeşekkür ederim kaptanicem bebik düşünüyorum diyim
Merhaba Cemre. Aramıza elbette katılabilirsin. İlk sayfayı okursan az çok bilgi sahibi olabilirsin. Karar verirsen buradayız. Detayları konuşuruz.Merhaba ben de size katılabilir miyim.ben pazarları tartiliuorum diyet yaparken o gün diyeti esnetiyorum sizin sisteminiz nasil
Bikaç reçete yazdırdım, muayeneye girmedimİnşallah sadece kontrol içindir canım.
Durumum aynı, sol dizim kötü, onun için ortopediye gideceğim, randevu bulabilirsekHayırlı haberler olsun inşallah
Masalahhh darısı bize
Geçmiş olsun canımRegl oldum dün kızlar bugün canımdan can gidiyor resmen pazartesi - Salı tüm evi tek başıma kırkladım resmen fayanslardan tavanlara kapılara kadar sildim şimdi acısı çıkıyor
Duydum da yemedim kaptanımŞıllık tatlisi gerçek ama @Mthn83 a yedin mi dedim de gülmüşsünüz Urfa' da müthiş güzel yapılıyor. Görselde rengi açık benim yediğim biraz daha kızartılmış çıtırdi.
Eki Görüntüle 3414949
Hadi hayırlısıKizlar bende gebelik olabilir gebelikte kilo korunabiliyor mu ben diğer hamilelikler de hep aldım maalesef
Canım şu anda temizlik yapıyoruz.Ece Didem nasılsın ev işi ne oldu canım?