- 8 Şubat 2024
- 1.613
- 8.915
İnşallah sadece kontrol içindir canım.Doktordayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sadece kontrol içindir canım.Doktordayım
Günaydın tatlımBu arada günaydın dememişim
Günaydın tatlım
Hayırlı haberler olsun inşallahDoktordayım
Masalahhh darısı bizeElhan canım kaptanım ablam ben geldim alır mısınız beni aranıza ama güzel geldim artık bir çıtırımmmm çok şükür sonunda 5 lileri gördüm Eki Görüntüle 3414756
Günaydın canımBu arada günaydın dememişim
Günaydın canım afiyet olsunGünaydın şekerler
Yoo yo löp löp ekmekleri yemiyorum tabiisi de ben değlim oEki Görüntüle 3414768
Karatay kahvaltısıyla başladık gerisi Allah kerim .
Az kalorili bir gün olsun hepimize
Harika canım tartı sonucuna da sevindim sen istikrarlısın saba güvenim tamGüzelim sakız sardunyam ne güzelsin senEki Görüntüle 3414797
Nasılsın canımAs iyi haftalar
Geçmiş olsun ben de çok ağrılı geçirdiğim için anlıyorum. Tatlım eline sağlık o kadar yorma kendini canına yazıkRegl oldum dün kızlar bugün canımdan can gidiyor resmen pazartesi - Salı tüm evi tek başıma kırkladım resmen fayanslardan tavanlara kapılara kadar sildim şimdi acısı çıkıyor
Yok canım tatlı yiyemiyoruzŞıllık tatlisi yedin mi
Bayram öncesi canım zaman da yoktu çalışıyorum diye teşekkür ederimGeçmiş olsun ben de çok ağrılı geçirdiğim için anlıyorum. Tatlım eline sağlık tek bir güne neden sığdırdın canına yazık
Selamlar tatlışımSelam kızlar iyi haftalar
Nasılsın ablacımSelamlar tatlışım
Teşekkürler kaptanicem inşallah istedim kiloya inerimHarika canım tartı sonucuna da sevindim sen istikrarlısın saba güvenim tam
Yarını bekleyemedim. Bugün 65.0 tatlımYarın tartılıp cumartesiye kadar bakalım ne kadar vericezz hazır mıyızzzzz
İyiyim kuzum.Nasılsın ablacım