- 16 Mart 2008
- 45.432
- 220.712
Tatlışım Allah kavuştursun sadece nişanlini Tekrari nasip olsun.Ben coookkk iyiyimmm bugün rahatım bütün misafirler gitti. Açıkçası diyete ara verdim 3 gün yedim ama öyle çok değil 2 baklava filan buradayım artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlışım Allah kavuştursun sadece nişanlini Tekrari nasip olsun.Ben coookkk iyiyimmm bugün rahatım bütün misafirler gitti. Açıkçası diyete ara verdim 3 gün yedim ama öyle çok değil 2 baklava filan buradayım artık
Vefalı bir artış canım. Senin adına çok sevindim.Bugün tartıldım 74,5 çıktım 74,05 ti bayram öncesi yarın inşallah düşer
Aminn inşallah ablaTatlışım Allah kavuştursun sadece nişanlini Tekrari nasip olsun.
Şükür ablacım başladık yineİyiyim kuzum.
Sen nasılsın
Hoşgeldin canımSelamlar , bayram dönüşü bi kilo güncellemesi yapayım dedim
Kimler neler aldı dökülün bakalım 1.30 a şükür diyorum bir yemişim pir yemişimmm yani
Amma şöyle bişey var o kilit açılınca bidaha takmak ne zor , zormuş arkadaş alışmaya çalışmak zorunda olmak kötü ama hala bi hedefimiz var
Yol zor zor ama yoldaşlarım öyle güzel ki
Herkese merhabalar hoşgeldim yeni macera başlasın
Of of olsada yesek çok acimŞıllık tatlisi gerçek ama Mthn83 a yedin mi dedim de gülmüşsünüz Urfa' da müthiş güzel yapılıyor. Görselde rengi açık benim yediğim biraz daha kızartılmış çıtırdi.
Eki Görüntüle 3414949
Selamlar papatyacim gerçekten çok doğru söyledin yol arkadaşlarımız çok güzel o yüzden korkmuyoruz.Selamlar , bayram dönüşü bi kilo güncellemesi yapayım dedim
Kimler neler aldı dökülün bakalım 1.30 a şükür diyorum bir yemişim pir yemişimmm yani
Amma şöyle bişey var o kilit açılınca bidaha takmak ne zor , zormuş arkadaş alışmaya çalışmak zorunda olmak kötü ama hala bi hedefimiz var
Yol zor zor ama yoldaşlarım öyle güzel ki
Herkese merhabalar hoşgeldim yeni macera başlasın
Bayramda yeseydin artik çok geç , olmasın ve de yemeyelim ciss yaparım seni. açsan bir şeyler kemir haydi tatlım başka mesajaOf of olsada yesek çok acim
Bayramda yedim yedimde boylesini yemedim güzel görünüyor tamm yemem yemem niyetliyim akşama artık elhanim kaptanicem sen dersinde yapmazmiyim canimsnBayramda yeseydin artik çok geç , olmasın ve de yemeyelim ciss yaparım seni. açsan bir şeyler kemir haydi tatlım başka mesaja
İyi eğlenceler canım .Canımsın
Geziyorum yiyorum dönüşüm muhteşem olacak ama sanırım yuvarlanarak geleceğim
Yaa canımsın
O koşturmacada düşündün beni
Şanlıurfa ya geçtik şimdi yollar uzun yorucu oldu bugün biraz. Bayram arkası olduğu için boş yer bulamadık. Acayip yerlerde kaldık
Tam bir macera gezisi
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerlergebelikte diyetisyenler ilk 3 ay kilo verdiriyo ikinci 3 ay kilo koruma yapıyo diye biliyorum diyetisyen yardımı alırsın az kilo alınca da sorun olmaz önemli olan bebiş iyi olsunKizlar bende gebelik olabilir gebelikte kilo korunabiliyor mu ben diğer hamilelikler de hep aldım maalesef
Hayırlısı olsun canım hamileyken sağlıklı beslenirsen alman gereken kiloyu alırsın sadece gereksiz yağlanmazsın hayırlısı olur inşallahKizlar bende gebelik olabilir gebelikte kilo korunabiliyor mu ben diğer hamilelikler de hep aldım maalesef
Kız beni mi arıyorsunuz
Evet prensesim nasıl merak ettimKız beni mi arıyorsunuz