- 21 Şubat 2013
- 8.620
- 18.263
Düşünüyorum diyeyim hyanlis anlatım olmuş hayırlısı bakımAa bekliyor muydun haydi bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşünüyorum diyeyim hyanlis anlatım olmuş hayırlısı bakımAa bekliyor muydun haydi bakalım
Kayseri de yedim çok cezbetmedi.Şıllık tatlisi gerçek ama Mthn83 a yedin mi dedim de gülmüşsünüz Urfa' da müthiş güzel yapılıyor. Görselde rengi açık benim yediğim biraz daha kızartılmış çıtırdi.
Eki Görüntüle 3414949
Teşekkürler kaptanicem rakibemCanımsın
Yemedigimiz her tatlı bizi zafere yaklaştiracak rakibim olsan da bu böyle bitanem
Teşekkür ederim kaptanicem bebik düşünüyorum diyimDe meee
Tatlışım iki çocuğun var biliyorum.
Hayırlısı artık.
Olabilir neden olmasın sağlıklı beslendikten sonra ben pilavı makarnayı çok azalttım ekmekde öyleBi tanıdığım hamileyken 10 kilo vermişti. Çok kilolu hamile kalmıştı diyetisyenle devam etti pilav ekmek tatlı yemiyodu 10 kilo vermişti. Kontrollü gitmek lazım
Teşekkür ederim canmbebk var demk için henüz çok erken bakalım hayırlısıOff off memleketimin tatlısı
Aaa hayırlı olsun sağlıklı dengeli beslenme ile fazla kilo almazsın canım
Kolay gelsin canım Aman dikkat temizlik yaparken bazen kendimizi çok zorluyoruz. Biraz da kendine dinlenme zamanı ayırSelamlar Arkadaşlar hepiniz iyisiniz inşallah Beslenme düzenim diyete göre devam ediyor ama vücudum uykusuzluk yorgunluk çok ödem yaptı ayaklarımın şişleri yeni yeni iniyor.Birde üstüne regl oldum Açıkçası tartıya çıkmaya korkuyorum.Perşembe diyetisyen randevusu var inşallah artı gelmem.
Vermediğim kesinde artı gelirse üzülürüm.
Badana bitti çok güzel olmuş şükür
Eve temizliğe yardımcı bulamadım.Kendim
2 odayı temizledim.Yarında izin günüm 1 oda ve 2 banyoyu temizlemek hedefim.
Geriye Salon ve mutfak kalıyor.
Onlarıda olursa diğer izin günümde. Çünkü dışarıda işlerim var koşturmadan halimde kalmıyor
Eşimde bugün gitti olmamış
Yarın faturaları üstümüze alıcak.
İşler biterse hafta sonu bitmezsede
Bir dahaki hafta başı gibi eşyalarımız gelicek.
Sağol balım hoşbuldum cumartesıye kadar alışmaya çalışıyorum bende bakalım cumartesı kılomda sepetleyebılırsem bende biraz güzel olacakSelamlar papatyacim gerçekten çok doğru söyledin yol arkadaşlarımız çok güzel o yüzden korkmuyoruz.
Seninki kadar iyi niyetli olmasa da benim de artım var ama geldiğimden beri 300 gr ı sepetledim gitti. Herkesin aynı şekilde fazlaliklarindan kurtulmasını diliyorum.
Macera devam ediyor. Hos geldin kuzucum.
Ooo kimler gelmiş de sporuyla menüsüyle Show yapıyor afiyet olsunGünün menüsü
Sabah
Pırasalı biberli Lor
3 zeytin yeşillik
Ogle
Kahve yanı bir kare çikolata
2 çilek
Yarım portakal
Akşam 19 da
1 enginar dolması
2 kaşık pırasa yemeği
1 kase cacık
Su 2.5 litre
Spor 15.binadım Elhan Cordelia Eki Görüntüle 3415022
Bu kadını gözümden ayirmamam gerekiyor
Hepimizin yanlış anlamasıAa bekliyor muydun haydi bakalım
Sağol canım çok doğru söylüyorsunKolay gelsin canım Aman dikkat temizlik yaparken bazen kendimizi çok zorluyoruz. Biraz da kendine dinlenme zamanı ayır
eveeet bi silkelenme vakti geldi bende toparlanayım artıkKızlar menü yazmıyorum çünkü örnek menüler değil ama dengeliyorum örnek
Kahvaltıda börek yiyorum tek öğün günü bitiriyorum gibi yarın kilo bildirimi yapıp menülere başlayacağım inşallah
Sağol canım çok doğru söylüyorsunKolay gelsin canım Aman dikkat temizlik yaparken bazen kendimizi çok zorluyoruz. Biraz da kendine dinlenme zamanı ayır