Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güle güle yaşayın evinizde .Aminnnn canım benim sagolasin evet işler bitti artık şükür bayramı da atlattık annem bende olduğundan gelen giden sağolsun çok oldu hep evdeydim masalahhh misafirlerle birlikte bi güzel herseylerden yedım güzel artım la geliyorum
Hosgeldin canım aramıza
Günaydın kankişim.Günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Merhaba UmutperisiMerhaba guruba katılmak istiyorum
Çok güzel bir menü afiyet olsun canım Su da harika Spor var mı
Tamamdır tatlımSağol teşekkürler dilim peynir olacaktı o. Ekicinin lokum kıvamında peyniri bimden alıyorum hep ezine ağır geliyor hafif freş bir peynir.
Alman Çavdarlı esmer sert ama çok sert değil. bizim fırının en iyi esmer ekmeği diye biliyorum. ilk defa aldım denedim güzel ama pahalı arada alırım
Esas şu resmini attığım sert Siyez ekmeği efsane güzel. onuda arada alabiliyorum bizim kafe çıkarıyor bu ekmeğe benzer file marketinde Siyez ekmeği var bilgin olsun
Mutlu sabahlar fezocum.
Merhaba bitanemmm Kürkçü dükkanında biraz sıkışacak gibiyiz hacimler arttı. Acilen yağ eritme çalışmalarına başlamalıyız iyi ki geldinMerhaba kızlar bayramda yedim yedim kürkçü dükkanına döndüm :) nasılsınız?
Evine ve bize hoş geldin tatlışım.Günaydın hayırlı sabahlar canlarım,evime geldim çok şükür evimde evim
Gelirken de bir kilo fazlayla geldim
Pazara gittim geldim canım yürüyüş yok bugün sana iyi yürüyüşler kuzumGünaydın kankişim.
Disardaysan geliyorum.
Günaydın çıtırlar
Günaydın canım
Günaydın canım artı lar olmasa daha iyi olacağız da bizde döndük dukkanaMerhaba kızlar bayramda yedim yedim kürkçü dükkanına döndüm :) nasılsınız?
Hosgeldin canım o fazlalık hepimizde varGünaydın hayırlı sabahlar canlarım,evime geldim çok şükür evimde evim
GünaydınnnGünaydın kızlar hayırlı sabahlar
Günaydın kaptaniçemGünaydın çıtırlar
Günaydınnn sana da mutlu sabahlar
Merhaba canım hoşgeldinMerhaba kızlar bayramda yedim yedim kürkçü dükkanına döndüm :) nasılsınız?
Günaydın hoşgeldin evineGünaydın hayırlı sabahlar canlarım,evime geldim çok şükür evimde evim
Günaydın canımHerkese günaydın hanımlar mutlu pazarlar