Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım UranüsümDoğum günün kutlu olsun Elhan ablamm iyi ki doğdun iyi ki varsın
Elhan sen uzaktan ,görmeden de sevgi bağının oluşacağının en güzel örneğisin güzel ,musmutlu bir hayat gecirmen dileğiyle güzellik iyi ki doğurmuş anan seni yav
Ben olsam bu güzel daveti hiç kacirmazdimHaftaya burdayım Allah'ın izniyle @Mthn83 canım bir kahvemi içmeden gitmesen mi
çok geçmiş olsun Leylacım. Allah şifa versin anneciğine birine sadaka verin benceBenim de pek parlak gecmedi... Bayram üstü annem düştü evde tam diz altinda kas yirtilmasi olmus uzun oturuyor. Bu bana acayip stres yapti.Eve baglandik gelen gidende cok oldu sagolsunlar. Midye tatlisi,aypare ve gullac yapmistim cok guzel olmus dendikce tadina baktim harbi guzel olmus diyip bidaha baktim kuruyemiste yedim... Sindirim alt üst bakalim nasil toparlayacagim
HoşbuldummmmOoo hoşgeldin
Sensiz bir doğum günü olmazdı
Dileklerin ortak dileğimdir
Hııımmm neler aldın bende BB krem gibi renkli güneş koruyucu istiyorum kuruda cildim var ne alsam acabaFondöten aşkına 6000 adım attım geldim gra…s te güzel indirim var
Fondöten,makyaj süngeri aldım kasa arkası da güzel indirim vardı bir de deodorant aldım.Hııımmm neler aldın bende BB krem gibi renkli güneş koruyucu istiyorum kuruda cildim var ne alsam acaba
Almak istediğim bir kaç marka var fakat 50 gr. 600, 700 tl
tarihi geçmiş güneş kremlerim var onları süremem artık. yinede denize filan gidince ayaklarıma sürüyorum işe yarıyor
Afiyet olsun gayet başarılı menü13 Nisan cumartesi menümü yazayım
Kahvaltı : domates, salatalık, peynir, 10 adet kadar zeytin yarısı yeşil zeytindi, bir dilim alman çavdar ekmeği
Ara: bir armut, bir dikim peynir, bir avuç fındık
Akşam , bir haşlanmış tavuk butu suyuyla beraber, bir kase cacık, bir dilim Alman çavdar ekmeği
Şu an yeşil çay içiyorum belki bir kaç tane kayısı veya hurma yiyebilirim
Afiyet olsun diyet mod onlineMenum
Iftar
1 kase tarhana corbasi
1 kase piyaz
Salata
3 yk taze fasulye
Ara 20.00
2 hurma topu(cayin yaninda)
Su 2 lt olacak insallah
Cordelia
Afiyet olsun tatlım.İyi akşamlaaarrr
13.04.2024 Cumartesi
Sabah 11:00 2 kupa y.sütle filtre kahve
Öğle 13:00 1 yumurtadan menemen,45 gr süzük peynir,7 zeytin,35 gr tb lavaş, şekersiz çay
Ara 17:00 2 mısır ve pirinç patlağı arası 20 gr süzük peynir, 1 salatalık
Akşam 20:00 150 gr tavuk göğüs ızgaralı karışık salata,1 çay bardağı kola zero
3 lt su
6500 adım
serap911 Cordelia
Afiyet olsun canım dikim peynir yöresel mi13 Nisan cumartesi menümü yazayım
Kahvaltı : domates, salatalık, peynir, 10 adet kadar zeytin yarısı yeşil zeytindi, bir dilim alman çavdar ekmeği
Ara: bir armut, bir dikim peynir, bir avuç fındık
Akşam , bir haşlanmış tavuk butu suyuyla beraber, bir kase cacık, bir dilim Alman çavdar ekmeği
Şu an yeşil çay içiyorum belki bir kaç tane kayısı veya hurma yiyebilirim
Bu bayramda hic yemedim diyecektim dün arkadaşim el baklavası getirmis ondan bir dilim yedımElifim bu bayram kaç dilim gitti
Günaydın tatlım