- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.934
Tam onu diyecektim tartılan oldu mu ben rahat +2 ile döndümTartıya çıkmıyorum korkuyorum
Salıya kadar dikkat edeyim de öyle çıkayım moralim bozulmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam onu diyecektim tartılan oldu mu ben rahat +2 ile döndümTartıya çıkmıyorum korkuyorum
Kim tartılmışsa grubun en cesuru diyeceğimTam onu diyecektim tartılan oldu mu ben rahat +2 ile döndüm
Birazdan gidicemKim tartılmışsa grubun en cesuru diyeceğim
Bende sendenim canımTartıya çıkmıyorum korkuyorum
HoşgeldinizADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 112
HEDEF KİLONUZ: 99 >>>> 59
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: --
ÇOCUK SAYISI: Yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hormon bozukluğu+tüp bebek tedavileri
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: İnsülin direnci
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı kiloya gelerek tüp bebek tedavisine yardımcı olmak için
Hosgeldinizbebek sahibi olmak için glutensiz beslenme bende çok işe yaradı düzenli yürüyüş de öyle isterseniz siz de bunları deneyin ben de çok zor bebek sahibi oldum hastalığım nedeniyle inşallah hayalinizdeki kiloya ve bebeğe ulaşırsınız en kısa zamandaADINIZ: ( isteğe bağlı )
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı kiloya gelerek tüp bebek tedavisine yardımcı olmak için
Diyetisyene başladım onunla devam edeceğim artık.Hosgeldinizbebek sahibi olmak için glutensiz beslenme bende çok işe yaradı düzenli yürüyüş de öyle isterseniz siz de bunları deneyin ben de çok zor bebek sahibi oldum hastalığım nedeniyle inşallah hayalinizdeki kiloya ve bebeğe ulaşırsınız en kısa zamanda
Hoşgeldin sağlıkla huzurla çatır çatır gidecek kilolarADINIZ: ( isteğe bağlı )
Günaydın ceeeeeGünaydın
Çok iyi yapmışsın ben de debelenip durdum şimdi diyetisyenimle 2 şer 2 şer gitti kilolar hoş bu hafta durdu ama ufak bir müdahale yapar yine giderDiyetisyene başladım onunla devam edeceğim artık.
+300 ben tartıldımKim tartılmışsa grubun en cesuru diyeceğim
27.5Elhan nice güzel yaşlara canım kaç oldun 29.5 mu?
İyi pazarlar olsun kuzum. Yeşillikleri , kabakları doldurdun mu çantayaPazara gittim geldim canım yürüyüş yok bugün sana iyi yürüyüşler kuzum
Günaydın canım
Günaydın canım artı lar olmasa daha iyi olacağız da bizde döndük dukkana
Hosgeldin canım o fazlalık hepimizde var
Gönlü güzel kendi güzel kaptanım çok teşekkür ederim, geç görmüş olsam da iyi geldi. Evet biliyorum bu hikayeyi ama hatırlamak iyi geldi, dediğin gibi her şey geçici. Çok şükür daha iyiyim, sanırım bayramda ailemle olmak istedim, olamayınca da modum düştü.Padişahin biri kendisi için mutsuz olduğunda ona umut verecek, mutlu olduğunda ise onun rehavete kapılıp tembelleşmesini önleyecek bir yüzük yapılmasını ister. Hikayenin başı ve sonu çok uzun arkecim belki de biliyorsun neyse hatırlamış olursun en azından
Yüzük yapılır üzerinde " bu da geçer ya huu" yaziyordur.
Neler geçmedi hiçbir şey kalıcı değil bitanem.
Zifiri karanlığın içinden güneş doğup hayatımızı aydınlatıyor. Bak gece de kalıcı değil tıpkı gündüz gibi neyse ben gidip çay koyayım sen çoktan neşeni bulmuşsundur
Canım üzerinden iki gün geçmiş hatırlatmak istemedim ama sonra da annene babana bir rahmet gönderelim diye düşündüm. Mekanları cennet olsun inşallah. Umarım rüyanın etkisi de çoktan geçip gitmiştir, büyük ihtimalle anne baba ziyareti seni etkilemiş, bilinçaltın ortaya çıkmış.Günaydın hanımlar
Bir tek dün dışarıdaydım 2 ziyarete gittim diyeti resmen patlattım. Sabah + 1 gösteriyordu tartı ama bugün normalime döndüm.
Dün annemi babamı ziyarete mezarlığa gittim babam 34 yıl annem 8 yıl olacak halen ağır geliyor oraya gitmek ayaklarım geri geri gidiyor
Dün gece de kuzucuklarımdan birini ellerimle gömdüğümü gördüm rüyamda çok kötüydü
Bir kahve yaptım kendime gelmeye çalışıyorum.
Daha henüz tartılacak cesareti kendimde bulamadımEvet canım birlikte başlıyalım motive oluruz sen menülerinde mutlaka etiketle beni sende de var mı artı
Elhancım doğum günün kutlu olsun, her yaşın bol bol sağlık, mutluluk huzur getirsin sana inşallah.Canım benim çok teşekkür ederim.
Sağlıkla tüm dileklerimiz ortak olsun
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Umarım bir an önce toparlanır, benim eşime de aynısı olmuştu biliyor musun emin değilim ama o pek dikkat etmedi, hala azıcık yürüse zorlanıyor. O yüzden lütfen annen çok iyi dinlensin.Benim de pek parlak gecmedi... Bayram üstü annem düştü evde tam diz altinda kas yirtilmasi olmus uzun oturuyor. Bu bana acayip stres yapti.Eve baglandik gelen gidende cok oldu sagolsunlar. Midye tatlisi,aypare ve gullac yapmistim cok guzel olmus dendikce tadina baktim harbi guzel olmus diyip bidaha baktim kuruyemiste yedim... Sindirim alt üst bakalim nasil toparlayacagim