Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakayım bir sağolFondöten,makyaj süngeri aldım kasa arkası da güzel indirim vardı bir de deodorant aldım.
Geçen gün Leyla’cım bana önermişti çok kuru benim cildim Avene marka güneş kremi 150 ml bendeki bitsin onu alacağım. Renkli olanı da var kuru cilt için 385 tl gördüm Tren…l da bir bak istersen.
Sağol teşekkürler dilim peynir olacaktı o. Ekicinin lokum kıvamında peyniri bimden alıyorum hep ezine ağır geliyor hafif freş bir peynir.Afiyet olsun canım dikim peynir yöresel mi
Alman çavdar da ilk kez duyuyorum. Bizim buralarda Rus ekmeği satılıyor kaya gibi sert rengi simsiyah bir gün gözümü karartıp alayım diyorum sonra vazgeçiyorum hatunları pek bir güzel ama ekmekleri de öyle mi bilemedim
Ben de kocaman öpüyorum canım benimm
Bu güzel sözler karşısında ne yapılabilir ki başka
Aynı dileklerle gül yüzünden öperim canım kardeşim.
Kacirirsa kankam hiç olmamis demektirBen olsam bu güzel daveti hiç kacirmazdim
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin annecigineBenim de pek parlak gecmedi... Bayram üstü annem düştü evde tam diz altinda kas yirtilmasi olmus uzun oturuyor. Bu bana acayip stres yapti.Eve baglandik gelen gidende cok oldu sagolsunlar. Midye tatlisi,aypare ve gullac yapmistim cok guzel olmus dendikce tadina baktim harbi guzel olmus diyip bidaha baktim kuruyemiste yedim... Sindirim alt üst bakalim nasil toparlayacagim
Adımlar harikaİyi akşamlar
Adım: 10.238 Cordelia
Eki Görüntüle 3414456
Elhan doğum günün kutlu olsun kaptanım. Sağlık ve mutlulukla nice yaşlara
patimsilizm geçmiş olsun
Canım kankişim çok teşekkür ederim. Sağlıklı , musmutlu bir ömrün olsun senin de@elhan Canım kankişim iyiki doğmuşsun iyiki tanımışız seni musmutlu sağlıklı yaşların olsun canım benim
Kahramanımızsin bir dilim sayılmazBu bayramda hic yemedim diyecektim dün arkadaşim el baklavası getirmis ondan bir dilim yedım
Ramazan boyunca evde tatli eksik olmadigi icin tatli yemek istemedim
Çabuk gelen çabuk gider merak etme. Ptesi başlıyorum ben aralıklı oruca. Diyetisyen eşliğinde devam edicem yarın listem gelir sanırım. Akşam 5 son yeme saat. Birlikte başlayacaktık ya hatırlatayım dedimBayramdan bu yana hiç dikkat etmedim kızlar acaba kaç artı gelirim benim tahminim +3 ama iki gün kabak detox planlıyorum başka türlü gitmez o kiloşlar
Evet canım birlikte başlıyalım motive oluruz sen menülerinde mutlaka etiketle beni sende de var mı artıÇabuk gelen çabuk gider merak etme. Ptesi başlıyorum ben aralıklı oruca. Diyetisyen eşliğinde devam edicem yarın listem gelir sanırım. Akşam 5 son yeme saat. Birlikte başlayacaktık ya hatırlatayım dedim
Merhaba hoşgeldinizMerhaba guruba katılmak istiyorum
Hoşgeldin canımMerhaba guruba katılmak istiyorum
Aminnnn canım benim sagolasin evet işler bitti artık şükür bayramı da atlattık annem bende olduğundan gelen giden sağolsun çok oldu hep evdeydim masalahhh misafirlerle birlikte bi güzel herseylerden yedım güzel artım la geliyorumCanım kankişim çok teşekkür ederim. Sağlıklı , musmutlu bir ömrün olsun senin de
Ev tamirat işleri ne durumda bitmiştir inşallah.
Hosgeldin canım aramızaMerhaba guruba katılmak istiyorum