Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Zeynebim çok teşekkür ederim.
Evet ablacim kiriktan daha zor gibi... ArastirdimAnnene çok geçmiş olsun canım. Bazi kas yırtılmalarinin iyileşmesi bir yılı buluyor. inşallah annen daha çabuk sagligina kavuşur bitanem. Allah yardımcınız olsun.
Bayramda aldığımız kilolar hemen gider inşallah. Toparlariz üzülme kuzucum.
Valla öyle evim evim güzel evim. Kaç gecedir uyuyamadigimi farkettim yatağıma kavuşunca.. bismillah dedik başladık canım. Ayın 20 sine kadar günlük tartilacagim. Cetelemi tuttum.Evim evim güzel evim Onca saat yolculuk da ödem tutar. Hadi hadi gelin artık başlayalıııımmm
Keşke iki kilo olsaBir haftada iki kilo normal değil bitanem dün biz de yollardaydik bir kilosu onun ödemi olabilir mi keşke olsa
Yerinden fırlayan gözlerimizi itinayla yerine koyacağız başka çözümü yok.
Uyku, kilo bir düzene girecek inşallah.Valla öyle evim evim güzel evim. Kaç gecedir uyuyamadigimi farkettim yatağıma kavuşunca.. bismillah dedik başladık canım. Ayın 20 sine kadar günlük tartilacagim. Cetelemi tuttum.
doğum günün kutlu olsun Elhanım mutlu yaşların olsunCanım Zeynebim çok teşekkür ederim.
Grubumuzdaki herkes mutlulukla yaşasın. Zipzip- kaptanımin emanetini sizler gibi korumaya , yaşatmaya çalışıyorum tatlışım siz kaptanım dedikce mahcup oluyorum ama iyi ki doğmuşum
Yatılı misafirim vardı ablacım fazlasıyla yoruldum o yüzden sanırımTatlım sen bu bayram kutuplarda mıydın
Bayram oldugu unutulmuş gibi
Bize gelen misafirleri kınıyorum.Yatılı misafirim vardı ablacım fazlasıyla yoruldum o yüzden sanırım
27.5 çok keyifli bir yaş olur inşallah
Bitanem bugün tartı zorunluluğu yok. İçin rahat olsun. İzledigin videoları tahmin ediyorum. Umarım korktuğumuz olmaz.Elhan akşam aklımdaydı ama sabah tartılmak aklıma gelmedi. gece 3 e kadar şu yeni dünya düzeni ile ilgili bazı videolar falan izledim. özellikle 24 nisanla ilgili. gergin yattım sanırım ondan olacak sabah tartı aklıma gelmedi. gergin kalktım çünkü. kahvaltıdan sonra hatırladım. ben yarın sabah tartılayım.
Teşekkür ederim tatlışım. Mutluluk hep bizimle olsun hep olmasa da arada bir bizi unutmasındoğum günün kutlu olsun Elhanım mutlu yaşların olsun
Regl sıkıntısı olduğuna göre üç yüz beş yüz eksisin demek kiEki Görüntüle 3414347
Geçen hafta 87.7
Bugün 88.5
Fark +800
Oran %-0.91
Regl olmak üzereyim, ondan mı bilmiyorum
@serap911
SibelimmmElhan hocam doğum gününüzmüş. İyi ki dogmuşsunuz iyi ki yollarımız kesişmiş.
Tatilin keyfini çıkar tatlım, buraları merak etmeTeşekkür ederim özledim hepinizi
Mesajları okuyamıyorum ilk gorduklerime sarıldım kusura bakmayın lütfen
Beş gram artı miGünaydın kızlar geçen haftaya göre 5 gr artıdayım olsun dün artı 1 görünce baya endişelendim ama 5 gr la kurtardım
Geçen cumartesi 105.10
Bugün 105.15
Fark + 0.05