- 24 Aralık 2023
- 2.238
- 11.874
- 25
Korkma abla insan istese yapamayacağı şey yok. Evet insaan nefsini tutamiyor canı cekiuor herşeyi ama biraz dişimizi sıkarak çok güzel sonuçlar alirizSenden niye korkuyum
Kendi iradesizliğimden korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkma abla insan istese yapamayacağı şey yok. Evet insaan nefsini tutamiyor canı cekiuor herşeyi ama biraz dişimizi sıkarak çok güzel sonuçlar alirizSenden niye korkuyum
Kendi iradesizliğimden korkuyorum
Lastik yiyordum, boğazıma dizdin, yutamadımKızlar bugün itibari ile menülere başlıyoruz Salı kontrol tartımız var cumartesi sonuç tartısı ikili rakipler belirleyelim bir de en çok kilo veren şampiyonu Spor yaparsanız katılım olursa spor listesi yaparım. Bayramlar ruhumuzu doyurmak için, yağ bağlamak için değil. Unutmayın bunuuuu
tamamdır canım.20 sinde baslayayim insallah yogun geciyor hergun katilamayabilirim
Güzel güzel tatilini yapıp sağ selim evine dön kaptanımGeldim tatlışım yolculuk çok güzeldi.
Bana sen lazımsın laviş de yeterHer insanın bir Antepli arkadaşı olmalı
Ooooovv çok heyecanlıTamam ben uçan kedicikler takımını seçiyorum
Cordelia
@tomrs
@Akrrep
@Kinoalihatun
serap911 takımına isim bul
arke
@Lavinia_98
gezegenfeza
LenaG
benimle ilgili hain planların var gibi hissediyorumAy bı dk düşüncem yaratıcı birşey olmalı ama arke benimdi
Ne tatlı bir ismimiz olmuş böyleBende takımıma çılgın sincaplar ismini koyuyorum
Duydum sağdan soldan, vazgeçmişsin bendennnnTmm senin olsun
Çok sevindim canım, şu gitme işini tekrar düşündün müKızlar mutluluktan uçuyorum çünkü hayatımda ilk kez 28 günde adet oldum. Bende pco( kadın hastalığı) var adetlerim çok düzensizdi 40-50 günde bi adet oluyodm diyet ve spora başladığımdan beri 35 e düşmüştü bu ay tam 28 gün sonra adet oldum. Herkes için normal sıradan olan bu durum benim mucizem o yüzden çok mutluyum. Demekki sağlıklı beslenme ve yürüyüşle hastalıkların bile üstesinden gelinebiliyor. Az önce yanlış hatırlamıyorsam arke nin de benzer bi mesajını gördüm değerleri düzelmiş çok mutlu oldum. Burda hep birlikte kendi sağlığımıza yatırım yapıyoruz iyileşiyoruz yenileniyoruz bu muhteşemm
Bu savaş çok çetin geçecek belli oldu Dişe diş, kana kan..Bilmem o senin ve isimsiz takımının problemi
İtiraf ediyorum çok güzeldi, döner, pilav, lahana salatası (beyaz, mor), 2 çeşit meze, 2 çeşit börekbizi de çağırsaydın davete gelirdik menü güzelmiş
İyi ki doğdun seeennnnnİyi ki doğdum beeeennnn
İyi ki doğdum beeeeeennnnn
Can SivaslimBana sen lazımsın laviş de yeter
Diğerleri olmasa da olur
İyi ki doğdum beeeennnn
Afiyet şifa olsun, güzelmiş gerçekten.İtiraf ediyorum çok güzeldi, döner, pilav, lahana salatası (beyaz, mor), 2 çeşit meze, 2 çeşit börek
Meyve tabağı, fıstıklı baklava
Teessüf ederizBilmem o senin ve isimsiz takımının problemi
İyi ki doğdun seeennnnn
İyi ki doğdun seeeennnnnnn.
Yeni yaşın sağlık, huzur mutluluk getirsin canım benim, iyi ki doğmuşsun
İyi ki geldin dünyamıza
İyiki doğdun nice mutlu senelere yeni yaşın tüm güzellikler ile gelsinİyi ki doğdum beeeennnn
İyi ki doğdun canımİyi ki doğdum beeeennnn
Doğum günün kutlu olsunİyi ki doğdum beeeennnn
Daha önce defalarca yaptım canım, yine yaparım elbet, ilham bekliyorum, gelmiyor zalımKorkma abla insan istese yapamayacağı şey yok. Evet insaan nefsini tutamiyor canı cekiuor herşeyi ama biraz dişimizi sıkarak çok güzel sonuçlar aliriz
İnsallah en kısa zamanda gelir o ilhamDaha önce defalarca yaptım canım, yine yaparım elbet, ilham bekliyorum, gelmiyor zalım