Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiki doğdun nice mutlu senelere yeni yaşın tüm güzellikler ile gelsin
İyi ki doğdun canım
[
Doğum günün kutlu olsun
Nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllar dilerim
Yeni Yasin hayırlı olsun sevdiklerinle gecirmen dileğiyle iyiki dogdun kaptanice
OOO bugünün doğumgünü kızı sensin demek
Doğumgünün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu senelerin olsun
Yeni yaşın sana uğur getirsin, gönlünde yapmak istediklerin kolaylıkla hayatına gelsin canım
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim yol arkadaşlarım. Bu uzun yolda benle yürüdünüz. Kendime 69 kg hediye etmemde ve paketlememde yardım ettiniz. Hepinize çok teşekkür ederimCanım doğum günün kutlu olsun iyi ki doğdun seeennn iyi ki doğdun seeennn mutlu yıllar saaanaaaa
Bugün her güne bir şarkı günümüz çılgın sincaplara özelll
Bugün her güne bir şarkı günümüz çılgın sincaplara özelll
Teşekkür ederimİyi ki doğdun canım@Mthn83
Kızlar mutluluktan uçuyorum çünkü hayatımda ilk kez 28 günde adet oldum. Bende pco( kadın hastalığı) var adetlerim çok düzensizdi 40-50 günde bi adet oluyodm diyet ve spora başladığımdan beri 35 e düşmüştü bu ay tam 28 gün sonra adet oldum. Herkes için normal sıradan olan bu durum benim mucizem o yüzden çok mutluyum. Demekki sağlıklı beslenme ve yürüyüşle hastalıkların bile üstesinden gelinebiliyor. Az önce yanlış hatırlamıyorsam @arke nin de benzer bi mesajını gördüm değerleri düzelmiş çok mutlu oldum. Burda hep birlikte kendi sağlığımıza yatırım yapıyoruz iyileşiyoruz yenileniyoruz bu muhteşemm
çoook sevindim sizler adına düzenimiz çok kıymetli ben de 35 güne uzayınca anladım bunu.. hep 28 günde bir oluyordum artık 35Canım çok sevindim. Kesinlikle sağlıklı ve düzenli beslenmenin büyük etkisi var vücudumuza. Bundan sonrası daha da iyi olsun senin için. Benim hayatımda hiç bu kadar güzel sonuçlar olmamıştı desem yeridir yani.
birileri biran önce 90 larla buluşmak istiyor sakin...
kız Haticeee taçlı candymiz iyi ki doğdunİyi ki doğdum beeeennnn
İyi ki doğdum beeeeeennnnn
Geçmiş olsun canım hafifçe atlatırsın umarım annem hep dinleneceksin ilaçla 7 gün ilaçsız 1 hafta derdi soğuk algınlığıyla ilgilibu arada gece hasta uyandım kulaklarımda bi dolgunluk boğaz ağrısı,sol böbreğe arada giren bir sızı(böbrek mi kas ağrısımı bilemiyorum gerçi...) İzmir havası güzel ama ben üşüyorum.. Bir de gece uyanıp uyuduktan sonra karabasan oldum hala etkisindeyim pöfff çok zor yaaaa.. Neyse ki uyandığımda instaya girip haticemin fotosunu gördüm iyi ki doğdun dedim
Çok sagolEvet ilac almak istemiyorumGeçmiş olsun canım hafifçe atlatırsın umarım annem hep dinleneceksin ilaçla 7 gün ilaçsız 1 hafta sürer derdi soğuk algınlığıyla ilgili
Çok teşekkür ederim canmİyi yolculuklar demeyi unutmuşum
Güle güle gidin dönün
ikindi tatlısı listende de yazıyor madem tabi ki yiyeceksinAyyy ben sütlü tatlı yaptım iznim de var 1 porsiyon o bana bakıyor ben ona. Yesem mi ki yaaa
Nice yıllaraİyi ki doğdum beeeennnn
İyi ki doğdum beeeeeennnnn
Bayram dönüşüne kadar gruba gırmeyeyım tatile köye geldik tartı da yok tartılamam burada sadece almamaya calısıcam vermem çok zorLenaG
Mthn83
patimsilizm
@yazarhanim35
@sara_28
@gezegenfeza
@Ece Didem
@Mutlu1anne
@74FRIDA
@zeyneppk
@Jasminium84
@Beth18
Kinoalihatun
Tesnim1903
@Akrrep
@ffestinalente
@arke
LenaG
serap911
tomrs
Cordelia
@trueliving_
Papatyamaviss
uranus35
@pastelfit
@HuzuRRR
Lavinia_98
badem000
@zensim
@_ASTRAL_
Arkadaşlar ben bu listeyi geçen haftaki seçmeler kısmından aldım, eksik varsa kusuruma bakmasın. Anlamadığım işler bunlar. Kimler 20 Nisan'a kadar aynı düzende devam etmek istiyorsa bildirsin, bugün yine takım kurup devam edelim.
Cordelia kaptanım sanırım sen yapalım demişsin, ne dersin böyle bir düzen oluşturalım mı.
Iyıkı doğdun canım benimHepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim yol arkadaşlarım. Bu uzun yolda benle yürüdünüz. Kendime 69 kg hediye etmemde ve paketlememde yardım ettiniz. Hepinize çok teşekkür ederim
Yüzünü görmediğim ama sıcaklığını hep hissettiğim insanlar iyi ki varsınız
Nice mutlu yıllara canım ibreni düzelt ibreniHepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim yol arkadaşlarım. Bu uzun yolda benle yürüdünüz. Kendime 69 kg hediye etmemde ve paketlememde yardım ettiniz. Hepinize çok teşekkür ederim
Yüzünü görmediğim ama sıcaklığını hep hissettiğim insanlar iyi ki varsınız