Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelmek zorunda kuzum, en geç bayramdan sonra gelmek zorundaİnsallah en kısa zamanda gelir o ilham
Ne güzel inşallah daha da düzene girerBendede pcos var bende geç oluyordum birkaç aydır düzensiz yine ama eskiden olmuyordum çok fazla şimdi noemal insanalr gibi oluyorum çok mutluyum
Kesinlikle bedenimize iyi bakmamız lazım. Burda verilen her kiloyu ben vermişim gibi mutlu oluyorum ben deYa hahaha hadi diyelim hicbirsey anlamadınız az ye demektende mi anlamadiniz
Kendim için başta olmak üzere hepinizin çıtır çıtır olmasını o kadar çok istiyorum ki. Hayat zaman geçiyor bir daha bu zamanlari yasamicaz istediğimiz bedende sağlıkta yaşayalım
Sen katılmıyor musun canım.
Daha nice güzel sonuçlara inşallahCanım çok sevindim. Kesinlikle sağlıklı ve düzenli beslenmenin büyük etkisi var vücudumuza. Bundan sonrası daha da iyi olsun senin için. Benim hayatımda hiç bu kadar güzel sonuçlar olmamıştı desem yeridir yani.
Hadi ben de katılayım madem kadro çok güzel şampiyonlar ligi gibiserap911 @Cordelia
Bu saate kadar katılacağını bildiren isimler şöyle.
@Cordelia
serap911
arke
LenaG
gezegenfeza
@Kinoalihatun
@Akrrep
tomrs
Lavinia_98
İkiye bölüp başlayalım bence, yarın gelenler olursa teker teker onları da dahil ederiz ne dersiniz. Sizin için uygunsa kaptanlar da siz olursunuz.
Ay ama ben net degilim arke salı belki ama cuma bildirimi zor diger hafta varım amaTamam ben uçan kedicikler takımını seçiyorum
@Cordelia
tomrs
@Akrrep
@Kinoalihatun
serap911 takımına isim bul
arke
Lavinia_98
gezegenfeza
LenaG
Şahane hayırlı olsunTamam ben uçan kedicikler takımını seçiyorum
@Cordelia
tomrs
@Akrrep
@Kinoalihatun
serap911 takımına isim bul
arke
Lavinia_98
gezegenfeza
LenaG
Yeni Yasin hayırlı olsun sevdiklerinle gecirmen dileğiyle iyiki dogdun kaptaniceİyi ki doğdum beeeennnn
İyi ki doğdum beeeeeennnnn
Bende dönüşü hiç sevmemSelam canlar bugün memlekete gidecez tasi tarağı toplayıp yolculuk öncesi hazırlığı sevmeyenlerdenim
Ay bu ilginç bişeye benziyor benide alın guruplara hadi yarın ben tartılmaya korkuyorum cumartesinden beri iyi geçmedi sankiiiİyi geceler arkadaşlar, yarın görüşürüz.
Çılgın sincaplar, uçan kedicikleri yenmemiz lazım unutmayalım.
OOO bugünün doğumgünü kızı sensin demekİyi ki doğdum beeeennnn
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelereİyi ki doğdum beeeennnn
İyi yolculuklar demeyi unutmuşumSelam canlar bugün memlekete gidecez tasi tarağı toplayıp yolculuk öncesi hazırlığı sevmeyenlerdenim
Canım doğum günün kutlu olsun iyi ki doğdun seeennn iyi ki doğdun seeennn mutlu yıllar saaanaaaaİyi ki doğdum beeeennnn
GünaydıınnnGüünaaaydııın
Gönlümüzce geçireceğimiz bir haftamız olsun
İyi tatiller KaptanımGeldim tatlışım yolculuk çok güzeldi.
Ay bu ilginç bişeye benziyor benide alın guruplara hadi yarın ben tartılmaya korkuyorum cumartesinden beri iyi geçmedi sankiii