- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmem o senin ve isimsiz takımının problemiBen
Tartilamadim o nasıl olcak simdi
Oooo oynamıyorum yaBilmem o senin ve isimsiz takımının problemi
Hükmen Galip mi olduk şimdiOooo oynamıyorum ya
Hayır adil yarışalım o zaman ben yarın tartilsam eczaneye gidip yarindan itibaren baz alsak tartıyıHükmen Galip mi olduk şimdi
Hepimiz yarın mı tartılalım yani?Hayır adil yarışalım o zaman ben yarın tartilsam eczaneye gidip yarindan itibaren baz alsak tartıyı
Bilmiyorum ki işte nasıl yapsakHepimiz yarın mı tartılalım yani?
Benim tartım salı günü gelecek kesinAyrıca eczane tartısı olmaz senin tartın gelsin konuyu değerlendirelim serap911
bunu mu kast ettin
Ayy ben 2 gündür dur diyemiyorum kendime yemek yemiyorum resmen
Aa o zaman ben dönerim
Fıstıklı baklavaHele o kuru dolmaları dimi
Harikasın canım. O motivasyonu kaybetmemek çok önemli.Ben de öyleyim, hala kendimi tam toplayamadım ama bırakırsam kilo artacak, en azından biyerde dengeyi bulmak için çabalıyorum
Bayramdan sonra tekrar sahalara dönerim. Ne kadar sonra bilmiyorum bakacağız uzatmam çokNe zaman dönersin canım
Ben şimdilik katılmayayım çok teşekkürler davetin için
Allah şifa versin canımDün hastaydım kilo bildirimi yapamadım. Herkesten özür dilerim. Devam etmek istiyorum kabul ederseniz
Hadi hayırlısı olsun, sağlık olsun, şifa olsunSorun yemek yapmakta değil de çay yanı abur cuburları bırakmıyordu. Şimdi onları yapmayacak inşallah, bu da işimi kolaylaştırır. Birlikte hareket etmek de güzel olacak.
BendeSu böreği ımm çok severim
YuppiiBayramın ilk günü daha serbest oluruz hepimiz ama diğer günler dikkat ederiz yine.
Senden niye korkuyumNeden benden korkuyorsunuz ya