- 2 Ocak 2013
- 8.484
- 27.548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Marka önerin var mı rahatıma çok düşkünüm kulaklarım burnum rahatsız olmamalıValla Antalya da gözlük önemli bence sen o pantolonlara girersin
Ayy bayılırım güneş gözlüğü takmaya evde bile takabilirim o derece
Şimdiye kadar ben hep Ray-Ban kullandım çok öneririm. Bu sene çoğunlukla Prada falan takıyorlar yada Mıu Mıu ama bana kulak kısımları kaba geliyor bir de kocaman marka yazıyor ya ben onu sevmiyorum .Marka önerin var mı rahatıma çok düşkünüm kulaklarım burnum rahatsız olmamalı
Ay sana ne kadar katılıyorum anlatamam bu ne ya piştik resmen ayy biz nasıl bir yaz geçireceğiz acaba yamart ayında bu sıcaklık da ne bileyim
VuhuuBu akşam benim de misafirim var.
Kolaylıklar bizimle olsun tatlım.
Bana da bi el atan olsanasılsınız kızlar? dolabı düzenledim. onu al bunu koy karışmış iyice. arada toptan bir düzenleme gerekiyor.
Kararlıyım canımSelam kızlar nasılsınız
Oydan çıkınca çocuğu babannesigile bırakıp direk yürüyüşe çıktık eşimle. 10 bin adımı geçtik eve geldik. Yoldan giderken her tatlıcının önünde durup şurdan biraz tatlı alsak ya diyip durdu sürekli hayır demekten yoruldum
Spor işi tamam akşam da kontrollü yedim mi bugünü de kazasız atlattık demektir
gezegenfeza dün bitek vanilyalı bişey yemişsin listeye uymayan onun haricinde güzeldi liste. Bugün daha güzel liste bekliyoruz senden. Bu hafta kararlı durma haftası
Teşekkür ederim kaptanımOo menü süper afiyet olsun
Tmm canım ray ban alayım Prada ve dolce modelleri bana hitap etmiyor zatenŞimdiye kadar ben hep Ray-Ban kullandım çok öneririm. Bu sene çoğunlukla Prada falan takıyorlar yada Mıu Mıu ama bana kulak kısımları kaba geliyor bir de kocaman marka yazıyor ya ben onu sevmiyorum .
Teşekkürler canımmmHarikasın casminim
Teşekkürler canımmBence de takımlara dön canım, iki haftadır artılarla geliyorsun, seni üzmesin.
Tebrik ederim canım, eksi gelmen güzel.
Tebrik ederim canım, çok güzel bir eksi.
Tekrar 7lere dönmemen harika canım, hafta içi gelen artıları da atmışsın ne güzel.
Tebrik ederim canım güzel eksi.
Tebrikler kaptanım çok güzel eksi. Kırmızı kaptanlık göz kırpıyor sanki.
Tebrik ederim canım çok güzel eksiyle gelmişsin.
Aminn canımm hepimiz için inşallahHarika canım daim olsun
Teşekkürler kaptanımmTebrik ederim canım
Öhömmm şey ilk kez kırmızı kaptan olan heyecanlı kaptanınız konuşuyor
Çok güzel bir hafta olur inşallah
Düşe kalka ilerliyoruz bu yolu ama ilerliyoruz. Zor gelebiliyor,vazgeçmek isteyebiliyoruz,kilo direnç gösterebiliyor,sağlık sorunları veya özel sorunlar vs bir sürü şey olabiliyor ama sizden sadece kilo verme serüvenine neden başladığınızı, nasıl bir azim içinde olduğunuzu hatırlamanızı rica ediyorum.
Hepinize güveniyorum
Teşekkür ediyorum
Haydi hanımlar bayrama harika bir şekilde girelim
@sara_28
@Mutlu1anne
@74FRIDA
@zeyneppk
Jasminium84
@Beth18
@ffestinalente
serap911
@tomrs