- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Güzel günlerde giy harikasın canımYaa aynen beli o kadar küçük geldi ki içine girince şok oldum
Gonlumuzce giyinelim inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel günlerde giy harikasın canımYaa aynen beli o kadar küçük geldi ki içine girince şok oldum
Gonlumuzce giyinelim inşallah
Afiyet olsun canım ayaklarına sağlık30Mart menüm Elhan Cordelia LenaG
Sahursuz
İftar
Bir tabak etli bamya sebze yemeği
Birkase çorba mercimekli
2yk bulgur pilavı
2 bardak ayran
2 ceviz 5 badem
Bir kulp muhallebili kadayıf üstü bı miktar eksikti
Yürüyüşum 12 bin 1200 puanEki Görüntüle 3409350
Canım afiyet olsun kız o kadar ev temizliği yapmışsın susamadın mı hiçPerşembe menüm(regl oldum)
Sabah canım istemedi yapmadım
Akşam 4 sarma 1 dolma ayran
Su 1.5 lt
Cuma menüm
Savah11.00 1 tb ekmek 1 sahanda yumurta 2 dilim peynir 4 siyah zeytin domates salatalık
Akşam 1 lahmacun maydanoz ayran
1 tane şekerpare(küçük)
Su 2 lt
Spor 20 dk yürüyüş
Bugünki menüm
Sabah 11.30 yarım poğaça
Ara 15.00 2 tane form bisküvi
Akşam 1 tabak bezelye 4 kaşık bulgur pilavı ayran
Su 1 lt
2 saat ev temizliği Elhan Cordelia LenaG
Teşekkür ederim canım beni düşündüğün için fazla kaçırmam çünkü kısıtlı zamanıma hem tatlıyı hem yemeği sığdırıcam.Olleyyy takım arkadaşım benim Cumartesileri canımın çektiklerini yiyorum ki bir haftalık motivasyon olsun bana. Sana da şimdiden afiyet olsun canım. Çok kaçırıp üzülme olur mu.
Karın kasları mı görüyorum o kupada ah ah inşallah
Günaydın canım hayırlı pazarlarGünaydınn mutlu pazarlar bol bol eksiler
Günaydın valla oy vermek için 8:30 da evden çıktık 12:30 da geldik çok yorucuydu artık hayırlısıGünaydın
Seçim günü calismayanda ne bileyim yani
Günaydın yazarhanımcığım sana da iyi pazarlarGünaydın kızlar iyi pazarlar
Günaydın canımBu arada günaydın arkadaşlar. Günümüz güzel geçsin
Vaaay bakiciizzzzKaptanım hayırlı olsun. Destek istediğin zaman yanındayız, zaten yapacak çok bir şey yok. Sen arada gaz ver takımımıza, arada da LenaG ye biz yeneceğiz diye takıl yeter Salı günü de kilo olarak ona geçersen birini transfer ettin mi oldu da bitti.
Uçtum uçtum çakıldımMisafirleri vardı yoğundu ama geliyor. senin kilonu gördü Nisan hedefini gördü şaşırdı
Aksama doğruNe zamannnnnn
fıstık gibisin
Canım teşekkür ederim arka planda sevginleAaaaaa lütfen rica ederim
Hayatımın en güzel ağrısı böyle olsun
Yok canım nakliye görevi. Sandığa taşıyoruz insanları.Seçim görevlisi misin canım. Geçen seçimlerde istemediğim halde görev vermişlerdi, bi de tekrarlanınca iki kez yapmak zorunda kaldım. bu sefer ölü taklidi yaptım çok şükür gelmedi.
Kız oruçAllahım allahım sen beni bugün mutluluktan dört köşe etmek için mi varsın. Sabahtan beri hep güzel şeyler veriyorsun bana öpiciğim seni
İşte kivrimlariniz ortaya çıktığı içinKıçım , başim ayrı oynuyor aman bir dogrulayim yıldızım düşmesin
Teşekkürler hedef kaptanım
Daha güzelleri sizin olsun canımGüzel günlerde giy harikasın canım
Kas için garanti verememKarın kasları mı görüyorum o kupada ah ah inşallah
İyi hatırlattın güneş gözlüğü almalıyımİç sesim: Ne pantolunu güneş gözlüğü al , dişini sık iki haftaya eski pantolonlarina girersin.
İyi hatırlattın güneş gözlüğü almalıyım
Çok teşekkür ederimAfiyet olsun canım ayaklarına sağlık
Hazırım inşaAllahgezegenfeza nasılsın kuzum hazır mısın çıtır olmaya yeni bir rakibin var adı cordelia diyorlar
Benim kaptanım nerde Ece Didem
Bu akşam benim de misafirim var.Hazırım inşaAllah
Akşam misafirim var, biraz geceden, biraz da az önce hazırlık yaptım, şimdi dinlenme vakti
Valla Antalya da gözlük önemli bence sen o pantolonlara girersinİç sesim: Ne pantolunu güneş gözlüğü al , dişini sık iki haftaya eski pantolonlarina girersin.
Ayy bayılırım güneş gözlüğü takmaya evde bile takabilirim o dereceİyi hatırlattın güneş gözlüğü almalıyım