- 18 Mart 2018
- 29.912
- 117.713
- 34
Acil şifalar diliyorum canımSağol canım hem de çok fena hastayım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acil şifalar diliyorum canımSağol canım hem de çok fena hastayım ya
Sağol canımAcil şifalar diliyorum canım
yine yapıyorum canım. yoruluyorum bir de diyete başlayınca hemen wc sıkıntısı oluyor o da motivemi bozuyor benim. neyse birşeyler yapıcaz artık. gitsin artık bu kilolarEvet kesinlikle senin çok güzel de menülerin vardı ev yapımı atıştırmalıklar ekmek vs yapıyordun. Vakit mi bulamıyorsun artık
evet aynen öyle eşya çok olunca iş de artıyor. ama çok büyük bedenler hariç hepsini veremiyoruz ki. olur da geri dönersek lazım oluyorBen bi 65 e düşebilsem dolaptakilerin çoğunu boşaltacağım, mutfak ve oturma odası dolapları dahil
Kalabalık olunca işimizde çok oluyor
Ayy beraber inşallahBen bi 65 e düşebilsem dolaptakilerin çoğunu boşaltacağım, mutfak ve oturma odası dolapları dahil
Kalabalık olunca işimizde çok oluyor
Gülegüle kullanGörümcem ev taşıyacak koşu bandını sana vereyim dedi . Eşime sordum o da uzuuunnuzuuun ok demiş
Bı koşu bandım olacak
Umarım 60 ta karşılaşırız çok aminUçtum uçtum çakıldım
Hem yeme konusunda, hem hedef konusunda
Artık temkinli olmalıyım
Hem yeme konusunda hem hedef konusunda
Ben sana doğru geliyordum geri döndüm, sen bana doğru gel, biyerde karşılaşırız elbet
Nerde resimAksama doğru
Afiyet olsun canım benim
Afiyet olsun kaptanımİyi akşamlar
31.03.2024 Pazar
Sabah 11:00 gibi dışarıda olduğum için 1 tost yedim kaşarlı yağsız,çay şekersiz
Ara 15:30 2 yk yoğurt,12 fındık,6 çilek
Akşam 19:45 9 yk tavuklu,kabaklı mantar sote,3 yk yoğurt
Bugün hiç kahve içemedim zaten tat almıyorum ama birazdan 1 kupa kafeinsiz filtre kahve içerim.
3 lt su
8000 adım
Elhan Cordelia
Ece Didem
Çok geçmiş olsun canım1 haftadır çok hastayım eşim gripti çok ağır geçirdi şimdi sıra bende
Ayy harika menü ve adımlar afiyet olsun
Çok şükür Bravo canım sen bu işi yaparsın bu hafta kapışalım mı kırmızı kaptanlık içinSelam kızlar nasılsınız
Oydan çıkınca çocuğu babannesigile bırakıp direk yürüyüşe çıktık eşimle. 10 bin adımı geçtik eve geldik. Yoldan giderken her tatlıcının önünde durup şurdan biraz tatlı alsak ya diyip durdu sürekli hayır demekten yoruldum
Spor işi tamam akşam da kontrollü yedim mi bugünü de kazasız atlattık demektir
gezegenfeza dün bitek vanilyalı bişey yemişsin listeye uymayan onun haricinde güzeldi liste. Bugün daha güzel liste bekliyoruz senden. Bu hafta kararlı durma haftası
Afiyet olsun çok güzel menü ve spor Elhan kaptanım seni dahil eder canım bir takıma ben şahsen çok isterim
Teşekkür ederim inşallah bayrama kadar geçerÇok geçmiş olsun canım
Sağol canım aldın mı gözlüğüAfiyet olsun kaptanım