- 23 Haziran 2019
- 8.719
- 37.740
Harika bir haberGörümcem ev taşıyacak koşu bandını sana vereyim dedi . Eşime sordum o da uzuuunnuzuuun ok demiş
Bı koşu bandım olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika bir haberGörümcem ev taşıyacak koşu bandını sana vereyim dedi . Eşime sordum o da uzuuunnuzuuun ok demiş
Bı koşu bandım olacak
Hasta mı oldun kaptanım geçmiş olsunTat ve koku duyum gitti ne güzel bugün dondurma günümdü tadını alamadıktan sonra niye yiyeyim
valla korkuyorum. zaten ben sıcağa hiç dayanamıyorumAy sana ne kadar katılıyorum anlatamam bu ne ya piştik resmen ayy biz nasıl bir yaz geçireceğiz acaba ya
neden ki???Tat ve koku duyum gitti ne güzel bugün dondurma günümdü tadını alamadıktan sonra niye yiyeyim
valla daha gerisi de var da artık haftaya yaparımBana da bi el atan olsa
Sağol canım hem de çok fena hastayım yaHasta mı oldun kaptanım geçmiş olsun
1 haftadır çok hastayım eşim gripti çok ağır geçirdi şimdi sıra bendeneden ki???
Ben de sevmiyorum kilom çok ya fenalık basıyor çok terliyorum yavalla korkuyorum. zaten ben sıcağa hiç dayanamıyorum
Aslında biraz asılsan yaparsın sen85 e bir inebilsem ne güzel olur
Sağol canım hem de çok fena hastayım ya
çok geçmiş olsun Lenacım. ama tat ve koku gittiyse covid olmuşsunuzdur C vitamini, D vitamini falan alın. ayrıca balın içine tarçın, zencefil, zerdeçal karışımı falan. bir de udi hndi yağı var.1 haftadır çok hastayım eşim gripti çok ağır geçirdi şimdi sıra bende
aynen tabi o da ekstrası oluyor. ben de fena oluyorumBen de sevmiyorum kilom çok ya fenalık basıyor çok terliyorum ya
Ayy hadi yaa eşime faranjit dediler o yüzden covid hiç aklıma gelmediçok geçmiş olsun Lenacım. ama tat ve koku gittiyse covid olmuşsunuzdur C vitamini, D vitamini falan alın. ayrıca balın içine tarçın, zencefil, zerdeçal karışımı falan. bir de udi hndi yağı var.
dur bakalım regl geldi ya belki azcık hareket geçerim aslında çok uzak bir kilo değilAslında biraz asılsan yaparsın sen
Evet kesinlikle senin çok güzel de menülerin vardı ev yapımı atıştırmalıklar ekmek vs yapıyordun. Vakit mi bulamıyorsun artıkdur bakalım regl geldi ya belki azcık hareket geçerim aslında çok uzak bir kilo değil
Geçmiş olsun canımTat ve koku duyum gitti ne güzel bugün dondurma günümdü tadını alamadıktan sonra niye yiyeyim
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Ben bi 65 e düşebilsem dolaptakilerin çoğunu boşaltacağım, mutfak ve oturma odası dolapları dahilvalla daha gerisi de var da artık haftaya yaparım