- 16 Mart 2008
- 45.443
- 220.808
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Menun çok güzel tatlım. Afiyet olsun. İnşallah istediğin gibi olur merak etmeSahur 2 hurma iki kayısı
İftar 3 kaşık yoğurt lu kabak salata ve çorba
Saat 12 de hurmalı kayısılı yogurt yedim Br bardak süt içtim yarına erken tartılcgım için çünkü evde olmaycm eline tartı geçmyck iftardan önce inşallah kötü olmaz
Tabiki gitmesinKızlar bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Oğlumda orta kulak iltihabı var. Havuz gitmesinde bir sakınca var mı? İltahabı artar mı? Kötüleşir mi?
Gerçekten böyle daha iyi oldu.Demokrasi baş tacimiz
Tam da öyle oldu kuzum.
Böyle bir durumda gitmemesi gerekiyor. Suyun baskısıyla daha da kötüleyebilir, su kaçabilir, mikrop kapabilir. Geçmiş olsun.Kızlar bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Oğlumda orta kulak iltihabı var. Havuz gitmesinde bir sakınca var mı? İltahabı artar mı? Kötüleşir mi?
Teşekkür ederim canımNeee Sara 95 mi aman yarabbiim nasıl mutlu oldum ya gece gece sara_28
Malesef olmadı canım 96.4 kg yum
Bende seni özledim
Yarın heyecanla yeni tartini bekleyecegim 95 olur mu
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Nasıl gidiyor canım benim diyet
Bende seni özledim
Yarın heyecanla yeni tartini bekleyecegim 95 olur mu
Olsun bi kardeşi dedik kuzum ya benimde sürpriz oldu busefer diyet yaparken reglim düzeldi o andada tutuldu oğluşummOoo sen tecrübeliymişsin birinci olmadan önce ikincileri, üçüncüleri düşünüyorduk ama o birinci olmadan önceydi seni canı gönülden tebrik ediyorum
Oda yakı tarzı birşey bildiğim kadarıyla. Benim dediğim oraya binen yükü hafifletip rahatlama sağlayan bir bant. Sporcularda sa oluyo mavi hani kollarına bellerine çektiriyorlar. Muhtemelen taze annesin moduna girip önemsememiş ama çok saçma. Kilitlenecek kadar ağrın olupta böyle bir yaklaşım cidden akıl alır gibi değil.
Ay uyku deme maviş beni benden aldı. Bizde 45 dk da bir ayaktayız bakalım nereye kadar dayanabileceğiz..
Bende çok mutluyum döndüğüm için biraz sıkı bir listem var bakalım nasıl olacak
Senin neyin var geçmiş olsun
Bizimki de ancak 5 yk sebze yemeği versin
Sanırım ramazan dolayısıyla paylaşımlarda değişiklik olmuş Leyla senin muhteşem öğün fotoğraflarını da özlemiştim halbukii
Maşallah maşallah benim yaşımdan büyük senin evliliğin
Canım ablamm öyle gerçekten olsun sağlık olsun daHayat böyle bir şey kuzum. Her yaşın, dönemin ayrı dertleri telaslari oluyor biter diye bekliyorsun farklı bir rengi seni bekliyor. Aile huzurunuz , sağlığınız olsun yeter ki
Eş olmak , anne olmak baştan başa fedakarlık sen diye bir şey bırakmıyorlar . Teselli edecek kelimem yok .
Normal kısır verdi canımHaftada 2 kere Bulgur mu verdi, kısır mı gerçi bence ikiside aynı kapıya çıkıyorda bende önümüzdeki hafta normal kısır yapayım
Canım bende olmuştum bırak havuzu duş alırken bile dikkat etmek gerekiyor. Bence riske girmeyin çok geçmiş olsunKızlar bilgisi olan varsa yazabilir mi?