- 16 Mart 2008
- 45.443
- 220.808
Afiyet olsun canım Eskiden bu kadar ekmek tüketir miydin aşkilop Sade güzel bir menü sadece ekmeklere takıldım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım Eskiden bu kadar ekmek tüketir miydin aşkilop Sade güzel bir menü sadece ekmeklere takıldım.
Hadi o zaman birbirimize destek olalım yarın başlıyoruz bu hafta çok düzgün bir hafta geçiriyoruz. İlk hedef salı tartısıBenzer dönemdeyiz
Ben yarın kesin başlıyorum
Çok geçmiş olsun canımCanım çok geçmiş olsun sezeryanla alakalı olabilir mi sana yazmıştım o zamanda ben kendimi çektim diye çok kötü oldum iğne yapılırken daha sonra doğumdan sonra hastanelik oldum hala aynı yer ağrıyor tarif ettiğin tarzda bir ağrı ağır kaldırınca artıyor ben sabaha kadar ağrı kesici içtim banamısın demiyor ağrı girdikçe soğuk soğuk terliyorum belim ve boynum da ağrı ama ayaklarım tutmuyor sanki içindeki kemikler ağrıyor resmen doğumdan sonra ara ara böyle oluyorum
Sağol canımAdımlar , menü harika
İyi nöbetler canım.
Olsun atlattim ya hadi kendimizi onemseyip.cicek gibi olma surecine devam edelimAiy sorma lohusalığı pamuk gibi geçirip, 7. Ay depresyonuna girdim haha kesin nazara geldim kendi nazarıma nasıl oldu da insanların içinden geçmedim diyodum geçtim ama 7. Ayda kendi içimden oldu
Evet canım. Çalışan hanımlarımız için cumartesiye aldık. Anket yapıldı cumarteside karar kıldık. Bunu özellikle isteyen arkadaşımız da tuhaf bir şekilde kayıplara karıştı.
Olsun atlattim ya hadi kendimizi onemseyip.cicek gibi olma surecine devam edelim
Allah sayılarını artırsın bu mukaddes diyetisyenlerinAy bu ne sen bunlari yiyip ustune kilo mu veriyon hayatta inanmam
Evet bana da mercimek koftesi yaziyordu aksam ogununde
Ay canımsınÇok güzel eksiler gelecek
Yarın diyetisyenin de bizim kadar mutlu olacak en çok sen tabi ki
Hoş geldin canımÇok şükür iyiyim, iyiyiz.
Aiy evett çok motive geldim. Somut adımlar attım ve bir diyetisyen desteği almaya karar verdim bu sefer. Bende merakla bekliyorum neler olacak
Amin kaptanım, herkes için dilerimCanım benim. cok şükür kalbinin iyiliğini , sabrının mükâfatını görmüşsün. Umarım bütün şapkalar gecikmeden düşer de keller görünür.
Nice huzurlu yıllara
Evet, yarın kesin başlıyoruzHadi o zaman birbirimize destek olalım yarın başlıyoruz bu hafta çok düzgün bir hafta geçiriyoruz. İlk hedef salı tartısı
Bir yakinimizdan bir krem tavsiyesi aldım Kore kremi. Gece maskesi diye geçiyor yazabilirsem şayet dur gugildan yardım alayım hyaluronik asitli bir şey. Kuru cildime cok iyi geldi. Normalde kilo verdiğimde yüzüm incelirdi şimdi yanaklarım çökmeden gidiyorum harika bir şeymiş. Botokslu gibiyim. Bakalım kalıcı mı süreç gösterecek kuzum. Cildin neminin korunması için bunun ıslak cilde uygulanması gerekiyormuş onu da başka bir yerden öğrendim.Hiçbir şey de maalesef tam çözüm olmuyor. Anlık etki sadece, hatta bazen o bile olmuyor.
Evet, yarın kesin başlıyoruz
Hergün bugün son diye diye dünyaları yedim, yeter artık
Bende seni özledim
Yarın heyecanla yeni tartini bekleyecegim 95 olur mu
Benimde sık sık karşıma çıkıyorBir yakinimizdan bir krem tavsiyesi aldım Kore kremi. Gece maskesi diye geçiyor yazabilirsem şayet dur gugildan yardım alayım hyaluronik asitli bir şey. Kuru cildime cok iyi geldi. Normalde kilo verdiğimde yüzüm incelirdi şimdi yanaklarım çökmeden gidiyorum harika bir şeymiş. Botokslu gibiyim. Bakalım kalıcı mı süreç gösterecek kuzum. Cildin neminin korunması için bunun ıslak cilde uygulanması gerekiyormuş onu da başka bir yerden öğrendim.