- 18 Mart 2018
- 29.936
- 117.818
- 34
Yarın yeni başlangıçlara yelken açacağızAy ne kadar tanıdık Allah affetsin az önce erinmedim yarın diyete başlıcam diye kısır yaptım bir güzel yedim pişman değilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın yeni başlangıçlara yelken açacağızAy ne kadar tanıdık Allah affetsin az önce erinmedim yarın diyete başlıcam diye kısır yaptım bir güzel yedim pişman değilim
Yarın yeni başlangıçlara yelken açacağız
Teşekkürler canım kaptanım. Yarın tekrar tartılacağım çok yemedim iftarda. Bakalım ne çıkacakCanım çok tebrik ederim, emeğine sağlık, çok güzel eksi getirmişsin.
Hoşgeldin canım sen niye gittin kiAğlıcam şimdi mutluluktan
Bir kere ipi tutmuşsun bebeğim bırakmazsın artık sınırda değilsin no
Hoşgeldin canım sen niye gittin ki
Kim istemişti istediğini hatırlıyorum ama ismi yok aklimdaEvet canım. Çalışan hanımlarımız için cumartesiye aldık. Anket yapıldı cumarteside karar kıldık. Bunu özellikle isteyen arkadaşımız da tuhaf bir şekilde kayıplara karıştı.
Salı günü kontrol tartimiz , cumartesi de fotoğrafli asıl tartı günümüz.
Hoş geldin canım
Güzel olucak inşallah
@arwengsd hu huuuuuu
festi gelince arwenimi hatırladım bir an
Evet canım. Çalışan hanımlarımız için cumartesiye aldık. Anket yapıldı cumarteside karar kıldık. Bunu özellikle isteyen arkadaşımız da tuhaf bir şekilde kayıplara karıştı.
Salı günü kontrol tartimiz , cumartesi de fotoğrafli asıl tartı günümüz.
Kızlar bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Oğlumda orta kulak iltihabı var. Havuz gitmesinde bir sakınca var mı? İltahabı artar mı? Kötüleşir mi?
Hadi bakalımİlla cozutmam lazımdı aklımda kalmaması için çünkü cidden sıkı bir listem var
Kötü olur canım hiç riske atmaKızlar bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Oğlumda orta kulak iltihabı var. Havuz gitmesinde bir sakınca var mı? İltahabı artar mı? Kötüleşir mi?
Ben de kendimi deneyimlemiş oldum, bu sefer daha bilinçlendim, uygulamak da kolaylıkla nasip olsunİlla cozutmam lazımdı aklımda kalmaması için çünkü cidden sıkı bir listem var
Geçmiş olsun canımKızlar bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Demokrasi baş tacimizAaa beğendim güzel olmuş
1 kişi istedi ve oylamaya mı sundunuz? Valla yönetenler gelip sizden ders alsın
İzinde kuzumİnşallaah
Aiy sahi eski kaptanım nerdee?