Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydııınnnGüünaydııın
Günaydın canım sana da iyi haftasonları olsunMutlu Hafta sonları Arkadaşlar
Güzel bir gün olsun
Hepimize bugün tartıda güzel sonuçlar inşallah
Günaydın harika bir eksi tebrik ederimGünaydınn mutlu haftasonları diliyorum herkese
Dün çok yorgundum bebeyi uyuturken uyuya kalmışım menü bildirimini yapamadım.
29 mart menüm
10.30 kahvaltı
1 yk chia
1 bardak kefir
10 çiğ badem
10 çiğ fındık
1 muz
14.45 ara
2 tane karabuğday patlağı
1 yumurta
30 gr peynir
3 ceviz
Domates
Salatalık
18.00 akşam (dışarıdaydık)
1 kase mercimek çorba
Karışık ızgara ( gr bilemiyorum)
Salata
30 dk leslie+11.000 adım+ 4 lt su
Geçen cumartesi: 92.81 kg
Bugün : 91.00 kg
Fark : -1.81 kg
Elhan Cordelia arke
Eki Görüntüle 3409026
Günaydın sana da canımGünaydın kızlar herkese mutlu hafta sonları
Tebrik ederim harikaGeçen cumartesi günü : 98.2 kg
Bugün : 96.4 kg
Fark : -.1.8 kg
Elhan Cordelia @Mthn83
Eki Görüntüle 3409032
Süper eksi tebrikler
Cumartesi bana da çok iyi geldi sadece bir gün kaçamak yapma şansım olduGerçekten böyle daha iyi oldu.
Eskiden cuma tartılınca haftasonu tatili başlamış gibi oluyordu...kaçamaklar da öyle e tabi nasılsa tartıldık yani şimdi haftasonu cumartesi tartılınca başlıyor bir gün daha diyetteyim
Teşekkür ederim canım ilk başlangıç güzelliği ödem gidiyorGünaydııınnn
Günaydın canım sana da iyi haftasonları olsun
Günaydın harika bir eksi tebrik ederim
Günaydın sana da canım
Tebrik ederim harika
Süper eksi tebrikler
Teşekkür ederimÇok güzel gitmiş canm tebrikler
İnşallah. Düzen az da olsa bozulunca vücut nasıl da ödem topluyor. İnşallah senin de regl gelir de normal rutine döneriz.Selam canm benimde reglim gecikti ha bugün ha yarın derken iki gün gitti bekliyorum birazcık siskinlik de var, olsun haftaya bol eksi gelirsin inşallah canım
Öncelikle farklı bir doktor görüşü alayım kuzum sonra bakıcaz bakalımCanım iyi bir beyin cerrahi bul. Ameliyat olarak değil tanı koymak adına. Bide geleneksel tıp varsa bulunduğun yerde araştır derim. Ben ozon tedavisi uyguladım. Baya faydasını gördüm bide. Hepsi farklı alanlar. Ama hepsi sana rahatlatma çözümü sunar ve sütünü etkilemez
Hoşgeldin
Oyyy hamisss hoşgeldin
Eveeetttt
Lütfen yarin tartı sonucunuzla birlikte Nisan sonu hedefinizi paylaşın
İsteyen bayram hedefini de paylaşabilir
Afiyet olsun canım
Adım güzel menü güzel
Güzel menü bence. Toparladigina inanıyorum
Sabit gelsin en kötü demi
Yapmadım ama bu kadının menulerinden memnunlar genelde. Görünce hemen sen geldin aklıma
Güzel sonuçlar inşallah
Yok bı tek Merkür uydu
Makine soğuk galiba
Evet kuzum oyle biliyorum ikinci evladım bu benim deHepsi geçicek
Tecrübe ile sabittir
Geriye dönüp baktığında hiçbir şey hatırlanmıyor.
Sabaha kadar otururduk
3,4 yaş böyle geçti
Sabah eşimi işe gönderir öyle uyurduk
Daha doğrusu o uyurdu
Ben 3 4 saat uyuyup kalkardım.
Yemek iş vb.beni bekliyor.
Emziriyorum kuzum 6 buçuk aylık , dizlerimde de cıtırtı arada hıs kaybı oluyorGeçmiş olsun canım.
Benim ara sıra senede bir falan olur. İnternetteki bel fıtığı egzersizlerini yapıyorum o zaman 3 5 güne rahatlıyorum.
Doktora gitmedim hiç.
Ama sık oluyorsa bir doktor değiştir bence. Sürekli yaptığın egzersizlerin olsun.
Çocuk ne kadarlık?
Benim büyük oğlan 5 aylıkken dizlerim aşırı ağrıyordu merdiven çıkamıyordum falan . Emzirirken depolar boşalıyor malum.oluyor böyle şeyler. Emziriyor musun?
Beslenmene dikkat et paça çorbasıdır eksra kolojen takviyesidir düşünebilirsin bunları.
Allah şigalar versin aklıma gelener bunlar
Ya deme bılmıyorum kı arastırayımgeçmiş olsun canım çok üzüldüm. Maalesef hiçbir bilgim yok, aklıma bel kayması olabilir mi diye geldi sadece ama mümkün mü bilmiyorum.
Sağolasın hayatımÇok geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederimHarikaaaa tebrik ederim Tartı markan huwai mi ben huwai kullanıyorum ama bu ölçümleri nereden görebilirim bulamadım.